Ningxia pin čtení kadidlo vzdělávání čtení lepší budoucnost

Ningxia pin čtení kadidlo vzdělávání čtení lepší budoucnost

Při příležitosti 29. „Světového dne čtení“ se na Yinchuan Experiment Middle School v Ningxii konal ceremoniál zahájení studentů mládeže Ningxie v roce 2024.
Tato událost se zaměřuje na účinky na recitaci poezie a komunikaci pro vzdálenou video připojení, která se v posledních letech zaměřuje na výsledky čtenářských aktivit Ningxia Youth Student.Na scéně bude na místě vydán autonomní region pro čtení studentů pro mládež v Ningxia Hui. , plně zajistit čas čtení a kvalitu čtení studentů.
Na slavnostním zahájení vydali zástupci učitelů a studentů Yinchuan Experimental Primary School iniciativu pro čtení akční akce prostřednictvím recitace poezie a vyzvali všechny, aby milovali čtení.Akce se také konala na výměně -burz s Wuzhong City Litong č. 1 Základní škola a čtvrtá střední škola v Pengyang County prostřednictvím vzdáleného videa, aby se zažilo silnou atmosféru čtení na různých místech.
V akčním plánu Ningxia Youth Student Student Reading Akční plán série Ningxia Ministerstva školství zorganizuje téma „Said Education Book Fragrance Festival“, „Slavná rodina vstupující do kampusu“, „Učit se nové myšlenky a dělat nástupce„ recitovat klasiku “Campus Výstavy a další aktivity, které mohou studenty vést k posílení čínské tradiční klasiky, červené klasiky a současného klasického čtení.Zároveň první výstava a výměna čtení a výměny „Pen and Ink China“, nejkrásnější výstava kadidla „Kniha kadidla“, inspirují studenty ke čtení, čtení, čtení dobrých knih a dobře číst dobře čtení a číst dobře čtení a číst dobře čtení a dobře číst. .(China Daily Ningxia Reporter Station Hu Dongmei)
Zdroj: China Daily.com
Zpráva/zpětná vazba