Na ostrově Xiamen bude nový komerční komplex

Na ostrově Xiamen bude nový komerční komplex

Projekt letectví Tapu Tiandi prochází konstrukcí linie tvaru vnější stěny.
Na Xiamen Island bude přidán nový komerční komplex.Klíčový projekt na křižovatce Tapu Road a Tapu West Road, východní část ostrova Xiamen -Aviation Tapus Construction vstoupila do fáze sprintu.
Nedávno reportér viděl, že bytový dům procházel konstrukcí vnější linie tvaru stěny na staveništi projektu a vnitřní měkké oblečení bylo propagováno současně.Podle příslušné osoby odpovědné za výstavbu projektu a operační jednotky Xiamen Aviation Development Co., Ltd., současné fasádové povlaky a projekty záclonových stěn končí a odpočítávání také vstoupilo do dekorace bytů a dekorace v hotelu.
Aviation Tapu Tiandi je první vesnice Demolition Village v okrese Siming -Tapu City Zhongcun je vyhrazen kolektivní rozvoj půdy.Projekt je vybaven 2 400 sadami apartmánů, sportovních parků, butikových hotelů, komerčních ulic ve volném čase atd. Vytvořením dvojitého komerčního prostoru první úrovně a třírozměrným okresem dále obohacuje kulturní cestovní ruch a obchodní formát východní oblast na ostrově.
Aviation Tapu Tiandi se specializuje na mladé a módní vitality pro mladé lidi.Reportér viděl, že mezi vysokým a nízkým stavebním komplexem je ve výstavbě ve výstavbě 450 -metrová přistávací dráha.V současné době se aliance FBA Basketball Development Aliance rozhodla usadit se a postaví basketbalovou síť Red Red MCN základnu, vysokostátní místnost a Sky Net Red Stadium, který může uspokojit diverzifikované potřeby.
(Text/obrázek Xiamen Daily Reporter Lin Wen)
Zpráva/zpětná vazba