Kulturní cestování v Číně | Styl semen granátových jablek v den čínského cestovního ruchu

Původní název: Cultural China Travel |
Když historický vítr fouká Pamir, „dvě“ oslnivé perly zářící na náhorní plošině.S kouzlem umění, světlem ne -heritage a nemotivovanou perzistencí a snahou o štěstí zobrazují nádherný obraz rozmanitosti čínské národní kultury a vykazují bezkonkurenční krásu a kouzlo.
(Obrázek ukazuje radost z tance v radosti všech etnických skupin v okrese Aktao, Kizhou)
19. května, slavnostní zahájení „Čínského dne cestovního ruchu“ Hlavní místo Xinjiang odstartovalo na scénickém místě Baisha Lake v Aktao County, Kizilu Sukir Kiz.
(Obrázek ukazuje scénu webu události Kumzi vařené výkon ma qianni)
Na místě akce vystoupily nádherné špízy Kumzi a úspěšně odpálily atmosféru scény.Melodický a příjemný klavírní zvuk, poke duše;
(Obrázek ukazuje hostující fotografii se strýcem večírku Emblem Ma Qianni)
Dobrovolně „lidová model“ BURMA KHAN MAOLLE DUO a „strýc strana Hui“ Abu du Gapar Mammoth jsou všichni Kirgizi z Kizilu Sukirkiz Autonomous Prefecture, Xinjiang.
(Obrázek ukazuje uvítací obřad etnické skupiny Korgizi, Ma Qianni)
Předsedové Kergzi zakořenili úrodnou půdu před řekou Yinse před tisíci lety.Dlouhodobá akumulace historie a život pastoračního života nejen formovala popularitu Kurgizů, ale také porodila jejich barevnou kulturní konotaci.Od putování nomádského života až po stabilitu a mír stanovení života, šťastná cesta, kterou zažili lidé Kergzi, jako epický „Manas“, zářila po Mississitudes.
(Obrázek ukazuje místo události epické show Marsas Ma Qianni)
„Manas“ je obrovské, barevné mistrovské dílo lidového hrdiny.S krásnou a krásnou rytmickou zpěvnou formou doplňoval fascinující pozemky a krásnými jazykovými výrazy a popsal skvělý život a vynikající výkon několika generací hrdinů rodiny „Manas“.
(Obrázek ukazuje, že Korgiz Empoidered Works Ma Qianni)
Historie neustále teče mezi etnickými skupinami a umění se hluboce vysráželo ve výšivkách.Každá jehla a každá linie jsou natřeny na plstěné čepici a v těchto příbězích je zděděna kultura ne -heritage.
Jemná textura výšivky Corgzi jemně, v tuto chvíli jsou oči jako chůze v barevných barvách, v průběhu času překročily mlhu a sledovaly vzpomínku na tisíciletí.Tato výšivka nejsou jen krystalizací dovedností, ale také vzácné známky, které v dlouhé historii zanechaly kulturu ne -heritage.
(Obrázek ukazuje, že Kumzi zpívá umělce Ma Qianni)
Hlas Kumziho zněl znovu a hudba bez heslech obsažená mezitím byla jako časový tunel, vedl nás časem a prostorem, vstoupil do snového západního starověkého města, daleko od narušení a shonu světa.Poslouchejte prosím tiše, zpěv mezi horami, jako by nás vedl na místo nejblíže ke snu.
(Obrázek ukazuje interakci zpěvu a tance Korgizi, Ma Qianni)
Zde budete překvapeni, když zjistíte, že kolem vás bude kolem vás skupina tvrdě pracujících, statečných, jednoduchých a nadšených bratrů Korikzi a sestry.
„Ahoj, příteli!“
(Obrázek ukazuje scenérii Pamir Plateau Ma Qianni)
Pod nádherným ranním světlem jsou na pozadí tyčící se sněhové hory a náhorní plošina Pamir ukazuje bezkonkurenční krásu.V tuto chvíli dorazil do větru zvuk melodické a jemné orelské flétny a nekonečky starého muže zpívaly „proč je květina tak červená“.
(Obrázek ukazuje, že Tanikův umělec zpěvu Ma Qian)
Na náhorní plošině Pamir je tak starověký a legendární národ.
(Obrázek ukazuje datovou mapu tance Tádžik Eagle)
Jednoduše, nevinnost, přátelská a nadšená.Jsou to loajální hodinky na vrcholu Snow Mountain, předávány z generace na generaci a neochvějně hlídají hranice vlasti.Jejich existence vybudovala na hranici vlasti nezničitelnou obrannou linii a přispěla k míru a prosperitě země.
(Obrázek ukazuje povinnost tří generací povinnosti Razani Bitca hlídat informace)
Jsou to „Eagle of High Mountains“ -Thekik.
„Model časů,“ jednou řekl Razani Bika: „Jsme pohraniční stráže, kteří nenosí vojenské uniformy!“
V dlouhé historii tisíců let byl kmen Tagik jako plamen hořící na náhorní plošině Pamir, chov a kvetoucí nádhernou národní kulturu.Jeho jedinečné šest kulturních pokladů, včetně tance Tádžik Eagle, Tádžikské svatební celní úpravy, festival Tádžik Water Diversion Festival a Festival setí, Tádžikská lidová píseň, Tádžik Polo a Tádžiko vybavení byly zahrnuty do národního seznamu kulturních dědictví Essence.
(Obrázek ukazuje tagik lidovou svatební ma qianni)
Ať už cítíte přírodní krásu mokřadů Jincao Beach, historické relikvie prozkoumání taškurganského kamenného města nebo jedinečný styl užívání Tádžikské lidové vesnice.Jeho jedinečné kouzlo přitahuje turisty z celého světa k návštěvě.
(Obrázek ukazuje písničku a taneční interpretaci Ma Qianniho Píchace Pamir Scenic Area)
V tomto krásném začátku léta, spolu s čínským dnem cestovního ruchu, narazil na hluboké národní dědictví náhorní plošiny Pamir.
(Čína denní reportér reportérového stanice xin -ťiang Mao Weihua | Ma Qianni)
Zdroj: China Daily.com
Zpráva/zpětná vazba