Nábor událostí 丨 Čínský den cestovního ruchu, zažívání štěstí a mládí v „obřích bohatých a dlouhých“ zážitcích

Nábor událostí 丨 Čínský den cestovního ruchu, zažívání štěstí a mládí v „obřích bohatých a dlouhých“ zážitcích

-China Travel Day-

Zkušenosti s „obřím bohatstvím“

Štěstí

19. května 2024 je Den turistiky 14. Číny. „Procházka kolem bloku.

„Giant Fulun“ je zkratka tří malých silnic v „Indus District“ v Šanghaji.Tři silnice se nacházejí v zázemí okresu Jing’an.

Podříznout

Zahradní domy ozvěny s historickými budovami

Vedle silnice

Káva, hovězí maso a smažené tyčinky těsto, sójové mléko 觥

Pod ulicí

Bývalá rezidence celebrit a módních parků vzájemná játra

Hluboké historické a kulturní dědictví

Země -na -na ohňostroj

Internacionalizace internacionalizace

Propojte jedinečné kouzlo okresu Jufu Chang

Tato událost je založena na tématu „Leyou Jing’an Giant Fortune Experience Happise and Young Mower“ a pozvat vás, abyste poslouchali humanistickou historii, čisté červené obchody s punčovou kartou a kulturu kávy na pinoskopii.Abychom mohli cest civilizace hluboce cestovat, přidává tato událost civilizovanou turistickou interaktivní zážitek v Citywalk.

Část cesty úvodem

Dramond House / Huashan 263 Old Brand Brand Pavilion / Dasheng Hutong

Fermerská rezidence pana Williama Venna Drummonda byla postavena v roce 1899. Původně to bylo soukromé sídlo britského obhájka dramatického.V roce 2022 se zde otevřelo „Old Brand Museum“, aby otevřelo dveře tohoto století -a vytvořila vysoce kvalitní veřejný prostor s historickou hodnotou.Zde se můžete dozvědět o nádherném rozvoji nejstaršího vývoje Šanghaje a kouzlu „značky Šanghaje“.

Šanghaj Cai Yuanpei bývalá výstavní síň rezidence

Č. 175 Haige Road (č. 16, č. 303, Huashan Road) je britský styl Three -Story Garden House. 29 dní byl nucen opustit Šanghaj do Hongkongu.Tady je jeho poslední bydliště na pevnině.Ve svém životě nekoupil nemovitost za to, že praktikoval svůj „ne -konstantní majetek, ale pouze jeho schopnost“.

Dnes je prvním patře bývalé rezidence výstavní sál.Výstavní sál navíc ukázal také velké množství položek, které používal pan Cai Yuanpei a jeho rodina, což skutečně reprodukovalo scénu, kde zde žil pan Cai Yuanpei v roce 1937.

Stará knihovna knihovny Hizhongu

V září 1941 byla dokončena a uvedena do používání výstavby budovy multistorey knihovny navržené slavným designérem Hua Gai Chen Zhi.Sponzor Zhang Yuanji, Ye Jingkui a Chen Tao je přejmenovali na „Hezhongu“ s významem „tří lidí“ a „davů“ se zaměřením na Janu, opatrovnictví a zdědění tradiční čínské literatury a historie.Zde se také stala „bojovou pevností“, která chrání puls Chinesewen.Dnes je tato budova oficiálně spuštěna na ochranu a opravu a stane se muzeem motivu v knihovně Šanghaje.Po letech starých budov se chystá omladit.

Čas aktivity

19. května 2024

13: 30-17: 30

Cestovní trasa aktivity

Jing’an District Tourism Service Center (Civilizované turistické interaktivní zážitek) -Fengli · Jing’an Temple Square -huashan Road Field Bridge -Da Sheng Hutong -huashan 263 Značka značky -Shanghaj Cai Yuanpei House Hall Hall -FADE Room Room 83 Barber Shop 83 Barber Obchod — -Labelhood Lei Tiger -Plusone Coffee -Julu 758 -TIMES Remake —— Stará knihovna knihovny Hizhong

Metody a výdaje na účast veřejnosti

Účast zdarma

Prohlédněte si prosím následující dva -dimenzionální kódové obrázky.

Milé tipy

1. Tato událost trvá po dlouhou dobu, zaregistrujte se podle svého času a fyzické síly;

2. Pohybová cesta události je založena na skutečné situaci dne a střední trasa je pouze pro informaci;

3. Z časových důvodů nelze některé body v linii navštívit uvnitř a je zaveden pouze vzhled budovy.

Organizátor

Šanghajský okresní turistické středisko okresního cestovního ruchu