Technologie Hai Liang debutovala na 83. čínské výstavě vzdělávacích zařízení sdílení vzdělávání digitálního mořského vědy

Technologie Hai Liang debutovala na 83. čínské výstavě vzdělávacích zařízení sdílení vzdělávání digitálního mořského vědy

Od 19. do 21. dubna přinesla technologie HAI Liang technologii plnou scénu inteligentní ekologii vzdělávání na 83. výstavě China Education Equipment, v analýze více pěst produktů a sdílela schéma vzdělávání Digital Haike.Tato výstava se koná v Mezinárodním středisku výstavy Chongqingů. Vzdělání různých fází vzdělávání ve všech fázích.

Image.png

Image.png

Desítky inspekčních týmů z úřadu pro vzdělávání, muzea elektronického vzdělávání a střediska pro vzdělávací vybavení z celé země, včetně školení Central Education Museum Center, Informační středisko pro řízení vzdělávání v Xinjiang, Informační centrum Jilin Education, Jiangsu Suqian Economic Development Zone Education Bureau, Bureau, Bureau. atd. Vědecké a technologické stánky, pečlivě porozumí produktům a službám každého sektoru a provádějí výměny v důsledku výměny s osobou, která má na starosti každý produkt.

Image.png

Společnost Hailiang Technology se zaměřuje na základní scény „budoucí třídy“, „růst studentů“, „inteligentní výuku a výzkum“ a „Učitelé a školení studentů“, spojuje mapu digitálního kampusu.„Budoucí učebny“ berou inovativní výuku jako jádro a praktikují přesné výuku prostřednictvím digitálních produktů, jako je „hvězdná síla“, aby plně stimulovala interní pohon studentů.„Star Power“ přijímá spolupráci podskupin, strategie vázání a body pro hlavní a učeň, které se liší od podobných produktů a mnoho zúčastněných publika je potvrzuje.“Je to velmi dobrý student, který inspiruje produkty v reálném čase.“

Image.png

Sektor „růst studentů“ se řídí hodnocením komplexní kvality pěti vzdělávání, podporovaného výstavbou vysoce kvalitních digitálních zdrojů a pomáhá školám dosáhnout systémového a moudrého rozvoje inovací v oblasti vzdělávání.Osoba, která má školu, chápe „inteligentní kartu“, která říká, že může zobrazovat pouze informace o komunikaci s rodiči Produktový systém k dosažení integrace mezi produkty.

„Inteligentní výuka a výzkum“ vytvořila platformu pro výuku a výzkum a výuku, „výuka a výzkum v Hongu“, podporovala odborné služby a zlepšovala kvalitu výuky a výzkumu současně prostřednictvím původního „Haibanhui“ , optimalizuje systém hodnocení výuky učitelů učitelů a komplexně aktivuje organizace a jednotlivce.Mnoho odpovědných škol, včetně přidružených středních škol pro kapitál, bylo přitahováno pečlivým řízením procesu „hongu konfucianismu a výzkumu“ a aktivně sdělovalo, aby získala zkušební účet zodpovědný za hodnocení výuky, že byl uveden, že byl Hledali produkty související s hodnocením výkonu učitelů, ale účastnili se 11 výstav vzdělávacích zařízení, dokud nedorazili do stánku technologie Hai Liang.Domnívá se, že systém hodnocení výuky výuky učitele v „Haibanhui“ je velmi spravedlivý a spravedlivý, což výrazně řeší problémy stávajících obtíží hodnocení výuky školy.

Také velká pozornost, jakož i diverzifikované služby „školení učitelů“ poskytované společností Hai Liang Technology, včetně „přátel“ více než 160 elit Qingbei, „Odborné schopnosti a gramotnosti Hainy a zlepšení gramotnosti mladých učitelů“ Studie „a„ Hai Liangyun School · Dvojitá učebna učitelů “a„ Služba profesního rozvoje učitelů “.Ředitel školení učitele v Dalianu, Liaoning Daliana a jeho strana, projevuje silný zájem o propagaci souvisejících učitelů, jako je „Hainan Study“.

Image.png

Během výstavy uspořádala technologie Hai Liang také 12 speciálních sérií odborných přednášek.Li Jinghua, ředitel oddělení výuky a výzkumu původního disciplínového centra Hengshui a speciální odborník na technologii Hai Liang, vedl sdílení výuky a vedení výzkumu k posílení plánu zmocnění; Lektor a Hai Liang Technology Special Expert ve společnosti Jinhua City, provincie Zhejiang.

Wang Jia, osoba odpovědná za technologické produkty Haeliang, a Xia Zhaozhu, odborník na doručení, představil případy a případy přistání pěst produktů a přistání, a vyprávěl zkušenosti a příběhy technologie Hailiang, aby pomohl školní digitální transformaci a kraji, aby pomohl školní digitální transformaci a kraj Revitalizace vzdělávání.Přednášky se úzce zaměřují na body bolesti a praxe vzdělání a výuky a přispívají k hostině ideologie.

Image.png

Image.png

Na scéně si bodový kabinet vyměnil a interaktivní nespočet očí.Produkt pro připojení a komplexní hodnocení kvality „Star Future“ je typickým případem hluboké kombinace technologického softwaru a hardwaru HAI Liang.Studenti mohou využívat body „pět vzdělávání“, uplatnit dva různé typy cen: virtuální a fyzické a „vydělávat peníze“, aby utratili sebe, a jemně inspirovat studenty ke zlepšení komplexní kvality autonomie.

Po zkušenostech se zkušenostmi základní školy Jiangsu stále používají pro motivaci studentů tradiční metody. , zvýšit zájem a povzbuzovat studenty k rozvoji dlouhodobého rozvoje.

Image.png Co víc?