Zhongxin Education | Konaná výstava 83. Čína China Education Equipment: zaměření na inovace digitálního zmocnění a vzdělávání

Zhongxin Education | Konaná výstava 83. Čína China Education Equipment: zaměření na inovace digitálního zmocnění a vzdělávání

  S prohloubením digitální transformace stojí průmysl vzdělávacích zařízení na hranici nového vývoje.Nedávno se v Mezinárodním středisku výstavy Chongqingů konala 83. China Education Equipment (dále jen „výstava smrti“).Tato výstava je hostována Asociací Čína vzdělávacího zařízení, která je organizována Komisí Chongqing Education Commission, Chongqing Liangjiang New District Management Committee a lidovou vládou okresu Yubei v Chongqingu. .

Zahajovací ceremoniál 83. výstavy China Education Equipment

  Integrace online a offline, představení Yunyun se stává zvýrazněním

  Současná výstava dekorace přijímá model výstavy Office Integration Office Office Office a přiláká více než 1300 společností, aby se účastnili výstavy, a vystavují 21 000 exponátů, včetně více než 5 000 produktů pro online displej, což je nejvyšší v letech.Mezi vystavovateli existuje 561 národních podniků s vysokým technologií, 32 4569 patenty a 71 845 softwarových autorských práv v různých typech, což plně prokazuje inovativní a technologickou sílu odvětví vzdělávacích zařízení.

  Během výstavy se bude konat více než 20 profesionálních fór, akademických konferencí a úspěchů, které se zaměří na vícerozměrné otázky vzdělávacího vybavení v oblasti vzdělávání a rozvoje.Mezi nimi „Akademická konference čtvrtého vzdělávání“ prozkoumá integraci umělé inteligence a inovace vzdělávacích zařízení. Posílit výstavbu vzdělávacího systému.Kromě toho existují nejnovější úspěchy integrace vzdělávacího vybavení, technologie a vzdělávání a výuky v „nové konferenci o nových technologiích a nových úspěších“.

  Letošní výstava Decoration výstava zřídila speciálně dvě nezávislé výstavní oblasti „hudby/sportovního/umění/práce/práce/knihy/sanitární a zdraví“ a „předškolní vzdělávání/odborné vzdělávání/vysokoškolské vzdělávání“, zdůrazňující tělo a duševní zdraví a pět Vzdělávání, podpora univerzální integrace, optimalizace optimalizace, optimalizace struktury vzdělávání.Hudba/sportovní/umění/práce/práce/práce/kniha/sanitární zdravotní zóna přilákala 191 kulturních a vzdělávacích potřeb, knihoven a stavebních společností muzea a 41 zdravotnických a zdravotnických společností.Přiměřené rozložení oblastí výstavy odborného vzdělávání/vysokých škol účinně pomáhá odbornému vzdělávání a vysokoškolskému vzdělávání směřování rozvoje optimalizace struktury, vzájemné integrace a inovace spolupráce.

  AI se stává trendem, což výrazně zlepšuje efektivitu vzdělávání

  Na letošní výstavě Decoration se aplikace technologie umělé inteligence stala největší populární a mnoho společností prokázalo své inovativní produkty a řešení v oblasti vzdělávání.

  HKUST XUNFEI má ve svém kognitivním modelu Starfire velký model a digitální technologii, který vytváří „hvězdné oheň“, který se od studentů nebo zkoušejících učí, aby si uvědomil, že pohlcující cvičení 1V1 pokrývá čtyři předškolní škola, základní škola, juniorská vysoká vysoká výška Škola, střední škola a univerzita čtyři.

  Téma vzdělávání YouBixuan je založeno na tématu „AI zmocňující vysoce kvalitní školení talentů“, které ukazuje řešení pro umělé inteligence, která se týká základního vzdělávání a odborného vzdělávání.Nově vzdělaný systém ekologického produktu UDECA „Test Kao“, jakož i multimimický inteligentní vzdělávací robot, který získal dvě hlavní mezinárodní ceny IF Gold a Red Dot Supreme Award, přilákal velké množství účastníků, aby zastavili.Operace Gang ukazuje svůj velký model Mléčné dráhy a nejnovější produkty, včetně inteligentního učebního hardwaru, inteligentních výukových pomůcek, produktů gramotnosti, vzdělávacích digitálních produktů a poskytování personalizovaného plánování učení s technologiemi, jako jsou velké modely a mapy znalostí, které ukazují technologii umělé inteligence v Vzdělávání ve vzdělávání.

  Huawei Qingyun vystavoval své výuku, správu výzkumu plně -link inteligentní vzdělávací řešení na této výstavě dekorace, včetně přednášek učitelů, inteligentních učeben, počítačových učeben, ai samostudií, místnosti pro fyzické a chemické studenty experimentální testovací místnosti atd., A zaměřené na na to, a zaměřily se na Účel řešení vysokofrekvenčních bodů bolesti v procesu digitalizace vzdělávání.Plán Huawei Qingyun poskytuje podporu plného vzdělávání od základního vzdělávání po vyšší odborné vysoké školy prostřednictvím komerčních produktů a schopností umělé inteligence.

  Učebna je stále protagonistou a inteligentní tabule se vyvíjí

  Vzhledem k tomu, že ministerstvo školství vydalo akční plán pro vzdělávání 2.0 “, byla pozornost vždy zaměřena na informace a inteligentní transformace scén ve třídě.

  Na této výstavě přitahoval nový výukový terminál AI „Sedmý -generační interaktivní inteligentní kus“ zobrazený Hivo pozornost mnoha publika.Tento produkt je první v Číně s kamerou AI Four -Eye, velký model výuky aplikací a exkluzivním výpočetním čipem AI, kombinovaným se systémem inteligentní zpětné vazby ve třídě, aby se dosáhlo pokrytí a zpětné vazby panoramatického pohledu ve třídě.

  Model HKUST Xunfei také vylepšil „zpětnou vazbu“.

  Honghe Technology ukazuje svou inteligentní digitální zelenou desku a inteligentní interaktivní tabletu.

  Byly dodržovány vědecké vzdělávání, nové produkty a nové učebnice

  V květnu loňského roku vydalo osmnáct oddělení a dalších oddělení ministerstva školství „názory na posílení prací na primárním a středním školách v nové éře“, které poskytovaly silné pokyny pro vědecké vzdělávání na základních a středních školách .

  Jako důležitou součást vědeckého vzdělávání vystavoval APE APE, který vystavoval své programování značkových lidoopů své produkty pro vzdělávání AI ve všech adolescentních AI, včetně „programovací aplikace a výpočetního myšlení“ a „Advanced Algorithm and Artificial Intelligence“, programování AR, programování fyzického programování, programování programování fyzického programování, programování fyzického programování, programování fyzického programování, programování fyzického programování programování fyzického programování programování fyzického programování. , Programování inteligentního hardwaru atd.Cílem těchto produktů je kultivovat programovací dovednosti studentů a výpočetní myšlení a zároveň spustila základní řada programovacích algoritmů AR pomocí technologie AR k poskytnutí pohlcující zkušenosti s učením, která podporovala popularizaci výuky umělé inteligence.Uvádí se, že umělé inteligenční vzdělávací zdroje programovaného APE byly použity ve více než 2 500 školách po celé zemi a pokrývaly více než 20 provinčních administrativních regionů.

  Nový segment Oriental Smart Education Segment Scientific Education do „Scientific Exploration+Inteligentní technologie+Aerospace Technology“.„Vědecké průzkum“ pomáhá dětem a dětem účinně stimulovat jejich zvědavost a touhu prozkoumat vědecký svět. Škola „Integrované řešení pro inteligentní vědu a technologii pomáhá mládeži ve všech částech primárních a středních škol pro kultivaci vědeckého ducha a vědecké a technologické etiky;“ Schopnosti řezání technologie prostřednictvím kurzů Aerospace Science Science k dosažení Pu pu pu pu.