Základní škola Zhaoming prohloubí ideologické a politické vzdělávání a vybuduje červenou třídu

Základní škola Zhaoming prohloubí ideologické a politické vzdělávání a vybuduje červenou třídu

Do do Donů odpoledne 24. dubna se objevilo více než 30 lidí z Marxistic College of Xiangyang Authomil Allege, zhamingové památkové haly, zhamingové základní školu, více než 30 lidí z marxistické vysoké školy Xiagyang automobilové a technické vysoké školy. T zahajuje celoživotní ideologické a politické lekce.Tématem této činnosti je „velká, střední a malá integrace politiky na -učení -procházející ideologickou politiku“. a scénář ukazuje představení.
Stránka události.Kresba korespondenta
V Memorial Hall, tlumočník červených šátků řekl publiku hrdinské skutky a duch červené svíčky s dětinským a pevným hlasem, takže lidé měli hlubší pochopení velkých revolučních mučedníků.Červený tlumočník vysokoškolského studenta se také dotkl všech přítomných prostřednictvím živých příběhů a dotyků.
Stránka události.Kresba korespondenta
Následně všichni učitelé a studenti sledovali drama scénáře „Červená svíčka, která nikdy nechodí,“ pečlivě uspořádaná učiteli a studenty základní školy Zhaoming.Hra provedla stovky aktivit na různých akcích, jako je Hubei Satellite TV, televizní stanice Xiangyang a Xiangyang Jiancheng Ri, která získala rozsáhlou chválu a vysokou chválu ze všech oblastí života.
Stránka události.Kresba korespondenta
Po scéně dramatu scénáře všichni studenti recitují klasickou báseň „Červená svíčka“ v souzvuku a vyjadřují vznešenou respekt k revolučním mučedníkům a hluboké obdiv ducha červených svíček.
Stránka události.Kresba korespondenta
Tato činnost přesunula ideologické a politické lekce do červeného místa, organicky integrované ideologické a politické vzdělávání s profesionálními prvky a plně hrála roli vzdělávání lidí v praktické základně.Prostřednictvím polních návštěv a interaktivních výměn studenti nejen prohloubili své porozumění a porozumění revoluční historii, ale také hluboce pokřtěni a sublimované myšlenky.Uvedli, že musí internalizovat hrdinské skutky revolučních mučedníků a ducha červených svícnů v jejich srdcích, externalizaci a tvrdě pracovat, aby se naučili a zdokonalovali jejich charakter, aby přispěli svou vlastní silou, aby si uvědomili čínský sen o velkém omlazení. čínský národ.
Uvádí se, že „Xiao Chu Girl Memorial Hall“, která se nachází v jižním jižním rohu základní školy Zhaoming, byla v dubnu 2022 jmenována vlasteneckým vzdělávacím základnou Hubei Vrastenická vzdělávání Hubei.V posledních letech se s vývojem učení a vzdělávání dějin a vzdělávání ve stranicích stal stále výraznějším vzdělávacím funkcí dívky Xiao Chu Girl Memorial Hall.Společnost Zhaoming Elementary School, která se spoléhala na vlastenecké vzdělávací základnu dívčího památníku Xiao Chu Studenti srdce.
Zpráva/zpětná vazba