Stimulujte zájem o čtení dětí, co je to „Bao Dianbao“?Na tomto fóru se zahřál ředitel základních a středních škol v Šanghaji a odborníky na vzdělávání a vzdělávacích odborníků

Stimulujte zájem o čtení dětí, co je to „Bao Dianbao“?Na tomto fóru se zahřál ředitel základních a středních škol v Šanghaji a odborníky na vzdělávání a vzdělávacích odborníků

Čtení na primárních a středních školách v dojmu, stále zůstává v knihách, půjčování knih a čtení „vše na sobě“?Ve skutečnosti se čtení primárních a středních škol v Šanghaji „vyvinulo“ -poskytovalo studenty s profesionálním disciplinárním vedením čtení, studenti se proměnili v bookmakera „talk show“ a udělali si vlastní cestu …

23. dubna, 29. den čtení, “Areál shuxiang rozsvítí sen -20124 Světový den čtení„To se konalo na Zhixin College.

Ředitelé, učitelé a vzdělávací odborníci na základní a střední škole v Šanghaji se shromáždili, aby se podělili o výzkum a praxi čtení operací, čtení propagačních a knihovních disciplínových služeb a ukázali „knihu knih“.

Schopnost čtení jedné osoby,

Určete jeho schopnost učení a schopnost růstu

Výživa knih lidem je často tichá.„Čtení změní naše budoucnost. Čtení může dětem pomoci růst, ale také podporovat osobní růst učitelů.“ Učitelé, kteří vedou své děti, aby si přečetli knihy prostřednictvím tohoto profesionálního fóra.

Chen Rong, generální ředitel společnosti Shanghai Xinhua Media Chain Co., Ltd. tato aktivita. “

„Čtení je minimální prahovou hodnotou pro děti znát svět. Do druhé normální školy v hudbě studentů v Šanghaji, dobré čtení, čtení dobrých knih, provádění bohatých a rozmanitých čtení, vytváření silné domácí -školní čtení atmosféry a setí semen čtení v srdcích každého dítěte, učitele a rodiče.

Podle Yin Jianling, člena Národního výboru Asociace čínských spisovatelů, růst dětí vyžaduje společnost literárních děl. Osobnost a mysl.

„Nejen knihy“,

Stimulujte zájmy čtení studentů, existují „magické triky“

Ve skutečnosti je čtení základní a střední školy v Šanghaji dnes dlouho „nejen knihy“.Bohaté a rozmanité čtenářské aktivity, zaměření na vstup, také věnujte pozornost výstupu, takže čtení dětí je větší zisk.

Šanghajské přírodní muzeum vytvořilo sadu třírozměrných knih „One Pianmi Museum“, které si děti vytvořily samy o sobě, což dětem umožnilo vytvářet strategie samy o sobě, aby prozkoumaly znalosti dinosaurů.Podle Liu Zhe, ministerstva vědy a vzdělávání výstavního a vzdělávacího centra dynastie, to uvedla, že prostřednictvím kurátoru se dítě skutečně stalo pánem muzea. pozorovat a myslet.

Zheng Eming, zástupce tajemníka -Obecný profesní výbor knihovny Šanghajské vzdělávací společnosti, zavedl, že s propagací čtenářských aktivit se formuláře čtení na kampusu staly bohatými a rozmanitými, včetně učení čtení, čtení a rozšiřování čtení.„Školy by měly povzbuzovat učitele různých disciplín, aby používali lekce čtení k provádění rozsáhlého čtení disciplíny, stimulovali zájem studentů, vedli studenty, aby prováděli výzkum kolem osobních zájmů a vytvořili normální atmosféru čtení ve škole.“

S Reasingem Expression Drive Reading, Jiading District kombinuje „talk show“ s čtením.Huang Yue, ředitel knižního informačního oddělení School of Education of Jiading District, představil, že každoroční studená a letní prázdnina vydá roční seznam knih pro odkaz na studenty primárních a středních škol v okrese Pomocí „Talk Show“ vyprávějte „Talk Show“ v kombinaci s nezávislým čtením a v průvodcích.Jakmile byla aktivita zahájena, přitahovala rozsáhlou účast studentů a propagovala propojení a interakci studentů, rodin a společnosti.

V experimentální škole v Baoshanu v Šanghaji je zde kázání, učitelé a rodiče. a zážitek ze čtení a zážitek ze čtení.Ředitel Su Huaping představil, že projekt čtení „Baoxiao Lecture Hall“ byl milován učiteli a studenty školy a poskytl platformu, která sdílela nápady na čtení, a vyškolil dětskou vášeň a mluvenou výrazovou schopnost.

Jak mohou v souvislosti s důraznou podporou základní gramotnosti disciplíny na primárních a středních školách podpořit disciplinární služby vyvinuté knihovnou pěstování hlavní gramotnosti předmětu?Podle Zhao Jiejie, kurátorka občanské kanceláře v Šanghaji Pinghe School Library, uspořádala škola přednášky a výstavu tematických knih v knihovně, aby přesunula projekt učení do knihovny.Kromě toho škola zkoumá platformu inteligentního čtení založené na celém předmětu, doporučuje osobní seznamy knih, které pokrývají celý předmět, a provádí hodnocení a vedení čtení současně.

Knihy primárních a středních škol v Šanghaji jsou plné kampusu,

Čtení „upgrade“ má pokračovat …

„Učitelé musí být trochu qi a studenti musí být trochu naštvaní.“ Shuxiang je důležitou podporou kulturní atmosféry a dědictví.Škola by měla vést studenty, aby milovali, aby si přečetli, číst dobré knihy a dobře číst a získat inspiraci při čtení při čtení, vytvářet vznešené ideály a kultivovat jejich rozlehlost.

V posledních letech městská a střední škola v Šanghaji aktivně propagovala výstavbu kampusu Shuxiang.Cai Yaojie, zástupce ředitele Katedra základního vzdělávání v Šanghaji Komise pro vzdělávání a tajemníka -Obecná šanghajská školská komise pro pracovní komisi a střední školní knihovnu, uvedl, že výstavba kampusu Shuxiang musí nepřetržitě optimalizovat prostředí čtení školy, inovovat čtenářské dopravce, čtení, čtenářské dopravce,, inovační čtenářské dopravce, dopravce čtení, čtenářský dopravce,, inovoval, inovoval čtenářským dopravcem, dopravce čtení, čtení, inovoval čtenářským prostředím, inovoval. a integrovat čtení do vzdělávání a výuky školy.Těšíme se na čtení mladých lidí ze všech oblastí života, školní sociální společenská spolupráce tvoří společnou sílu, aby čtení pro děti pro děti.

Akce pořádá Šanghajská vzdělávací společnost a profesionální výbor Šanghajské vzdělávací společnosti primární a střední školy, Šanghajská vzdělávací společnost pro řízení vzdělávání a výbor pro řízení vzdělávání v Šanghai Xinhua Media Chain Co., Ltd.Akce předsedala Wu Xiaolei, zástupce ředitele profesního výboru pro rozvoj jazyka v jazyce v Šanghaji Slavnou zpravodajskou kotvou a vysíláním Šanghaje.

Obrázek je poskytován organizátorem

Sledujte „První vzdělání“

Sdílejte na kruh přátel více překvapení!

__________________________________