Příjmy společnosti Sanquan Food v loňském roce byly zdvojnásobeny rok -zaročně a budou spuštěny více prefabrikovaných jídel

Peking News Shell Financial News (reportér Yan Xia) 25. dubna společnost Sanquan Food vydala výroční zprávu 2023.V roce 2023 si Sanquan Food uskutečnil provozní příjem asi 7,056 miliardy juanů, rok -oroční pokles o 5,09%; Čistá zisková marže byla 10,6%, rok -oroční pokles o 0,2%.

Rychlé produkty rýže jsou hlavním příjmem sanquanského jídla Rok -oročně pokles o 2,24%.SANQUANOVÁNÍ VÝROBKA VÝROČNÍ ZPŮSOBA: V roce 2023 se po dobu rychlého obnovení stabilního růstu vstoupila do stavu pro značný růst. Online spotřebitelský trh se neustále rozšiřuje, ale kvůli nedostatečným očekáváním vykazuje spotřebitelská stránka slabý trend zotavení a postrádá tempo růstu.

„Zejména ve čtvrtém čtvrtletí roku 2023 je konkurence produktů knedlíků divoká. Kromě toho má prodej nádivných produktů, jako jsou knedlíky obousměrný tlak.

Na konci ledna letošního roku Sanquan Food uvedl venku: „S neustálými změnami na spotřebitelském trhu se prefabrikovaný rostlinný průmysl rozšířil a postupně standardizoval z hlediska kategorií a měřítka a stávající obchodní tažnost, snížena z prefabrikovaných složek, má, má Rozložení masných výrobků a produktů rýže a také si vyhrazuje řadu nových prefabrikovaných jídel.

Upravit wei yingzi