Nadměrné cvičení ovlivňuje nejlepší dobu cvičení zdraví: 30 minut denně

Jak se říká, „Život spočívá v cvičení.“Zjistili jste však, že „více cvičení neznamená dlouhověkost“.

V životě, někteří lidé, kteří nikdy nepracují, je jejich zdraví opravdu špatné a je těžké žít dlouho; Jak se říká, všechno je ve všem.Některé studie zjistily, že existuje korelace mezi cvičením a zdravím, ale méně cvičení je menší než tentokrát!

Proč někdo cvičí svůj život?Cvičí někdo žít?

V roce 2021 zveřejnil Journal of Meao Clinic studii o sportu a zdraví na lékařském zasedání kliniky MEAO.

Studie zjistila:

1. Lidé, kteří cvičí 2,6 hodiny až 4,5 hodiny týdně, mají nejnižší riziko úmrtí, což je asi o 40%nižší než ti, kteří se nepohybují.

2. Lidé, kteří cvičí více než 10 hodin týdně, ve srovnání s lidmi, kteří cvičí 2,6 hodiny až 4,5 hodiny týdně, se riziko rizik zvýšila a štěstí se také snížilo.

Cvičení 2,6 hodiny až 4,5 hodiny týdně, což odpovídá asi 30 minutám denně.Výsledky studie ukazují, že po dosažení tohoto kritického bodu pokračování v prodloužení doby cvičení nepřináší více výhod a může být dokonce kontraproduktivní.To také vysvětluje, proč je mnoho nadšených milovníků sportu zdravější a delší než ti, kteří mají méně cvičení.

Proč není nadměrné cvičení dobré pro zdraví?Vědci vysvětlili, že dlouhodobé namáhavé cvičení může způsobit, že tělo bude ve stavu „nadměrného napětí“.V dlouhodobém horizontu se funkce imunitního systému sníží, schopnost zotavení oslabuje, čímž se zvyšuje riziko onemocnění.