Přidejte vitalitu pro spuštění akce a propagujte vývoj „sportovního města“ a hraje nový pohyb vývoje „Sports +“

Přidejte vitalitu pro spuštění akce a propagujte vývoj „sportovního města“ a hraje nový pohyb vývoje „Sports +“

Dnes odpoledne byly barevné veslování, kajak a zelená jezera zajímavá na vodě na vodě sportovního přístavu ve městě Shilin County, které tvořily pohyblivý obraz.Na pobřeží přišlo doplňování tankování publika jeden po druhém.
Tato soutěž shromáždila více než 200 provincií, městských kajaků a veslařů v zimním tréninku ve městě Shilin.
V posledních letech se Shilin Town plně využil svých jedinečných vodních výhod. „Zlepšuje mechanismus služeb a inovativní model provozu a formy vytvořené je to řada vzorců vývoje sportovního průmyslu ve sportovním průmyslu s řadou charakteristik, jako je cestovní ruch, sportovní školení, výzkumné sporty, sportovní zábava, sportovní zábava a sporty.
Podle statistik je od října do května následujícího roku více než 10 provincií a městských lodí a více než 500 sportovců v Shilinu.Současně město nepřetržitě obohatilo formát vodních sportů, přilákalo se do linie a přilákalo více nadšenců vodních sportů, aby se přihlásily. Je to precedens pro „cvičení“.
Dále bude Shilin Town mít celkový cíl „bojovat poprvé, usilovat o vytvoření přístavní zlaté vizitky; kondenzovat srdce a tvrdě pracovat na psaní nové kapitoly Shilin Shilin“ se zaměřením na jedinečné kouzlo „ Hnutí Xianhuo Shilin · Harbor Hnutí “. Metoda„ Sportovní událost+turistika pro volný čas “urychluje vytvoření série„ City of Sports “, umožňuje turistům zažít zvyky a přírodní scenérii Harbor Town při účasti na akci, a urychlit hlubokou integraci sportu a cestovního ruchu, aby se zvýšil vliv vodních sportů ve městě Shilin, vytvořil jedinečný sportovní přístav a přesunul se směrem k celému regionu.
Zpráva/zpětná vazba