"Xizhouzhou" sdílení klobásy šunky a oběda s vámi je opravdu "nezdravé jídlo"?

Hodnota jídla je uspokojit nutriční potřeby lidského těla.Jakékoli jídlo, pokud může poskytnout lidskému tělu některé živiny, které nemají toxické a škodlivé ingredience, jsou cennými potravinami.

Nedávno se nostalgické jídlo stalo „celebritou“, což je rozruch klobásy -rozrušení jestřába u školních dveří po škole.Mnoho lidí říká, že prostě jedí „Škrobová klobása“.Dokonce i na dobře známém webu videa Bilibili také spustil originální videozáznam „kopírování škrobu a klobásy“.Každý má rád měkkou chuť „škrobové klobásy“, ale ve skutečnosti je význam šunky „nezdravé jídlo“.

Mnoho lidí se naučilo jejich rodiči, aby učili škrob a obědové maso, a existuje mnoho přísad.Je obědové maso a klobása šunky opravdu tak špatné, jak všichni říkali?

Je šunková klobása a obědové maso škrob?

Maso je hlavní surovina.

According to my country’s national standards, ham sausage is a fleshy intestinal product with fresh or frozen animal meat, poultry, and fish as its main raw material, which is marinated, stirred, chopped (or emulsified), put into plastic casinga, high – teplotní sterilizace a sterilizovanáObědové maso je konzervované stlačené maso.

Ze standardních požadavků je jasně patrné, že klobása šunky a obědové maso jsou stále masové výrobky a hlavní suroviny jsou stále maso.Jiná maso však lze použít pro klobásu šunky, zatímco vepřové maso lze použít pouze pro obědové maso.

Mnoho lidí říká, že také vidí obědové maso s kuřetem.To je ve skutečnosti normální.Podle nejnovějších mezinárodních standardů lze vepřové a drůbež použít jako obědové maso.

Obědové maso je cizí slovní zásoba.Ve skutečnosti se obědové maso v Číně nazývá „konzervované vepřové maso“.Pokud je proto přidáno kuře, nelze jej klasifikovat a řídit podle tradičního konceptu obědového masa.Podniky však mohou také vyrábět další produkty ve formě podání, jako je „kuřecí obědové maso“ (jen hypotéza, nevím, jak se tomu bude nazývat).Je to prostě jiné, takže je snadné spravovat a neovlivňuje stravování.

V klobáse a na obědovém masu bude mít nějaký škrob, který se týká procesu zpracování.Přidání vhodného množství škrobu může zlepšit klobásu šunky a obědové maso.Kolik škrobu je tedy klobása šunky a obědové maso?Podle národních standardů mé země není obsah bílkovin v klobásech šunek menší než 10%a škrob nepřesáhne 10%.Množství masa v konzervovaném masu a na obědovém masu však není menší než 80%a množství škrobu by však nemělo překročit 7%.

Podle národních standardů nesmí obsah škrobu v klobáse HAUSAge přesáhnout 10%.Některé klobásy, které vypadají jako klobásy na šunkách, nejsou podle národních standardů pravdivé „klobásy šunky“, ale „vařené masové výrobky“.Obsah škrobu je vyšší než obsah šunkových klobás, ale existuje více masa než škrob.

Seznam složek předběžného značení potravin je uspořádán od vysokého k nízkému podle podílu přidání.Na internetu je několik obdivuhodných „klobás škrobu“.Maso (obvykle kuře) se řadí na první místo v tabulce ingrediencí a škrob je uspořádán za masem.Takže i „klobása škrobu“ je také maso> škrob.Je těžké si uvědomit sen „Nerad jíst žádné maso“.

Pokud jde o některé netizeny, „čím vyšší je klobása šunky, tím vyšší obsah škrobu“ není spolehlivý.Pokud se jedná o zvířecí maso, existuje mnoho dusitanů a existuje mnoho masa, bude navíc barva snadno změněna pigmentem.Proto obsah škrobu nelze posoudit z barvy klobásy šunky.

Mnoho přísad?Jsou všechny konzervační látky?

Národní standardy mají přísná omezení obsahu dusitanu.

Kromě škrobu, mluvení o obědovém masu a klobáse šunky, mnoho lidí stále má pocit, že existuje více konzervačních látek a nemá žádnou výživu.

Teoreticky lze klobásu šunky vyrobit pouze s masem a solí.Ve skutečné produkci se však používá k dosažení nejlepšího vkusu, nákladů a bezpečnosti, používají se také některé potravinářské přísady a další ingredience, jako jsou konzervační látky, jedlé lepidlo a chutě.

S ohledem na faktory, jako je chuť a náklady, budou přidány vhodné přísady k produkci klobásy šunky.

Mezi nimi se lidé nejvíce obávají konzervačních látek, zejména dusitanů.Ve skutečnosti mají masové potravinové standardy mé země přísné požadavky na dusitan (≤ 30 mg/kg) a dusitan nelze přidat náhodně.

Kromě toho jsou přínosy dusitanu mnohem větší než možná rizika, protože dusitan může inhibovat růst Botoxu a zabránit produkci toxinu Botox.Víte, jakmile se botulinum toxin vyrábí v šunce a obědě, způsobí to lidi k smrti.

Pokud jde o kvalifikovaný produkt běžných výrobců, nemusíte se starat o bezpečnostní problémy.Opakovaně jsme zdůraznili, že každý musí koupit kvalifikované produkty od běžných výrobců!Nekupujte malé workshopy a produkty s neznámými kanály, protože nelze zaručit zabezpečení (není snadné chránit práva).

Neexistují žádná nezdravá jídla, pouze nezdravá jídla.

Ve srovnání s „škrobovou klobásou“ byste měli jíst méně smaženého jídla.

Z pohledu výživy není jídlo samotné rozděleno na „odpadky“ a „zdraví“.To, zda člověk jí je výživný a zdravý, závisí na tom, zda je jídlo správné.

Kromě toho není prohlášení o nezdravém jídle vědecké.SOMALOVANÉ SVĚTOVÉ ZDRAVOTNÍ ORGANIZACE OVOLADY OSNITORU NA SVĚTOVÉHO NA SVĚTOVÉHO „CIRKULACE NA INTERNET NENÍ SKUTEČNÁ.

Hodnota jídla je uspokojit nutriční potřeby lidského těla.Jakýkoli druh jídla, pokud může poskytnout některé živiny pro lidské tělo, nemá toxické a škodlivé ingredience, je to cenné jídlo.Ham klobása a obědové maso jsou bohaté na bílkoviny, tuk nebo uhlohydráty, které jsou také živiny potřebné lidským tělem.

Jako druh klobásy masa a šunky nám jako druh masa může poskytnout bohatý a vysoce kvalitní protein. výživa.Kromě toho mohou být použity jako dobrý zdroj proteinu, protože se jmenují pouze příležitostně nebo během cestování.

Kromě toho se ušetří a konzumují masové klobásy a obědové maso a mohou plně hrát obrovské výhody lidí v logistických zaostalých oblastech, lidech, kteří cestují na dlouhé vzdálenosti a lidé postižené povodněmi a zemětřesením.

Jíst příliš mnoho zpracování masných výrobků, jako je klobása šunky a obědové maso, je samozřejmě také nezdravé.

Je třeba také připomenout, že mnoho lidí je nyní smaženo šunkou klobásou, aby znovu vytvořily „střevní střeva“.Je důležitější jíst méně smažené jídlo než „škrobová klobása“.

Obecně platí, že ačkoliv šunkové klobásy a obědové maso nejsou nezdravá jídla a mohou být použity jako součást rozumné stravy, lidé by je neměli jíst otevřeně a nezdravě.Obvykle se musíme snažit diverzifikovat jídlo podle „vyvážené stravy“.

(Invaze)