Oznámení o oznámení o 3. vydání dohledu nad bezpečností potravin a informací o náhodné inspekci v úřadu pro dohled a správu okresu ANHUI COUNTY COUNTY BRAIVE

Oznámení o oznámení o 3. vydání dohledu nad bezpečností potravin a informací o náhodné inspekci v úřadu pro dohled a správu okresu ANHUI COUNTY COUNTY BRAIVE

Oznámení o dozoru a správě okresu Suusong County o oznámení 3. vydání dohledu nad bezpečností potravin a informací o vzorkování v roce 2024 2024

Nedávno organizoval úřad dohledu a správy v okrese Suusong County dohled nad bezpečností a vzorkovací práce a vzorkoval 84 šarží vzorků 16 druhů potravin, jako jsou výrobky pro zpracování obilí a pečivo.Podle národní standardní inspekce a úsudku o bezpečnosti potravin 82 šarží kvalifikovaných vzorků projektů inspekce odběru vzorků, 2 šarží nekvalifikovaných vzorků.

U nekvalifikovaných produktů nalezených během inspekcí odběru vzorků, oddělení dohledu na trhu okamžitě organizovalo inspekce a likvidaci, aby zjistilo tok produktů a přijala opatření, jako je odstranění a vyvolání nekvalifikovaných produktů pro kontrolu rizik; Léčba podle zákona.

Specifická situace nekvalifikovaného jídla je oznámena následovně:

I. Prodej, obchod s gazery, supermarket Hejiafu (adresa: č. 188-1 East Road, Gourdo Town, Suusong County), nominovaný společností Anhui Heiwa Food Biotechnology Co., Ltd., Chenpi Chuť meloun, formy, plísně nesplňují bezpečnost potravin Národní standardy.Inspekční agentura je ANHUI Province Vodní produkty a inspekční a testovací centrum kvality produktů.Anhui Heiwa Food Biotechnology Co., Ltd. vznesl námitky proti autentičnosti produktu 1. února 2024.Po ověření ministerstvem dohledu na místním trhu byla námitka uznána.Nekvalifikované výrobky jsou zakoupeny na prodejci na mobilním vozidle a nezískaly lístek a nemohou určit jeho konkrétní výrobce.

2. Hubei Huangshang Group Co., Ltd. Su Song Huang Shang Supermarket (Adresa: Fuyuxi Road, Fuyu Town, Suusong County, Anhui provincie), nominální červená data -semena melounu vyrobená Shandong Shatu Food Co., národní Standardy pro bezpečnost potravin.Inspekční agentura je ANHUI Province Vodní produkty a inspekční a testovací centrum kvality produktů.Shandong Sha Tu Food Industry Co., Ltd. vznesl námitky proti procesu odběru vzorků 20. února 2024. Úřad Suusong County Market Surmand Bureau stanovený v článku 37 „administrativní opatření pro kontrolu vzorkování potravin“ a námitka nebyla uznána .

Úřad pro dohled a administrativy okresu Suusong připomíná spotřebitelům, že při nákupu potravin je nutné používat pravidelné a spolehlivé kanály a ušetřit odpovídající nákupní poukazy, jako jsou ingredience a další informace, které unikají v tašce a v tašce a ať už dochází k zhoršení;Pokud si koupíte nekvalifikované produkty, měli byste přestat jíst a kontaktovat výrobce nebo prodejce včas.Pokud najdete výše uvedené nekvalifikované produkty na trhu, zavolejte na horkou linku 12315 a stěžujte si nebo nahlásíte.

oznámit! 

Úřad pro dohled a správu SU COUNTY COUNTY