Módní a živá mladá škola | Prosím, a uvolněte emoce.

Módní a živá mladá škola | Prosím, a uvolněte emoce.

□ Zibo Daily/Zibo Evening News/Expo News

Reportér Hu Quan

Dnes, s neustálým zvyšováním života a pracovního tlaku, je mnoho mladých lidí ochotno konzumovat, aby se rozpustily, aby se potěšily a uvolnily své emoce.Podle „Trendů spotřeby Číny v roce 2024“ si 64%spotřebitelů cení více duchovní spotřeby a mladí spotřebitelé upoutají více pozornosti k duchovní spotřebě.

Poté, co minulý rok promoval na „Post -00“ Xiao Wang, pracoval ve finanční společnosti v našem městě.Kvůli nedostatku zkušeností na pracovišti se často vyskytuji, když nevím, co mám dělat.„Kolegové kolem mě jsou každý den velmi zaneprázdněni. Jen nevím, co mám dělat. Po dlouhou dobu se velmi bojím, že budu odstraněn. A čím více takových věcí si myslí, tím větší je psychologický tlak. Já jsem způsobí nespavost kvůli myšlení. “Řekl Xiao Wang.

Aby se zmírnila svůj tlak, strávila 300 juanů, aby našla pracoviště, aby poslouchala pracoviště prostřednictvím sociální platformy.“Doufám, že promluvím o mých potížích, když budu pracovat.

Dnes, když Xiao Wang narazí na potíže, bude hledat díru na stromě, aby poslouchal jeho potíže.Na rozdíl od Xiao Wang, ačkoli pan Lu, občan „post -90. let“, který po mnoho let tvrdě pracoval na pracovišti, má dostatek zkušeností na pracovišti, cítí také „stresující hory“, když čelí rodině a práci.Pro způsob, jak uvolnit tlak, se rozhodl jít do tělocvičny, aby běžel.

Kolem 19:00 17. dubna, v tělocvičně v našem městě, byl pan Lu zahříván a byl připraven dokončit „úkol“ běhu 10 kilometrů v den.Pan Lu řekl novinářům: „Nyní je to, co musím dělat každý den. Během cvičení se uvolní.

Jen minulý týden utratil pan Lu více než 1600 juanů na fitness kartu po dobu dvou let.Podle jeho názoru peníze stály za to.“Myslím, že běh nyní není jen to, aby uvolnil tlak, ale také způsobil, že tělo je zdravé. Zároveň v životě existuje také pocit štěstí a spokojenosti,“ řekl Lu.

Během rozhovoru se reportér také dozvěděl, že současní mladí spotřebitelé se hledají dovnitř, zatímco se přibližují k přírodě a tradiční kultuře k zahraniční náklonnosti a díky krátkému útěku se cítí přirozený lék.

V čajovně na ulici Zhoucun si reportér všiml, že ačkoli se nachází na živém malebném místě, starověký elegantní nový čínský zahradní styl, potopení nádvoří a malý most tekoucí voda a pavilony ukazují jedinečný a pohodlný vynikající.Šéf pan Wang řekl novinářům, že čajovna přilákala mnoho blízkých kancelářských pracovníků.Když se cítí stresující a chtějí se relaxovat, přijdou sem, aby si povídali, pili čaj a užili si krásu.„Nyní je tempo života mnoha mladých lidí rychlé. Poté, co přijdou do čajovny, mohou cítit atmosféru tradiční kultury. Během procesu pití čaje se uklidňují a cítí krásu života.“ řekl.

Kromě rozkládání souvisejících služeb jsou upřednostňovány mladými spotřebiteli a produkty související s dekompresem jsou také velmi horké.Na online nákupní platformě byla prodána „sevření a pomalá zpětná hračka“ za 500 000+.V komentářích tohoto produktu někteří Netizens uvedli: „Je to tak zábavné, že si nemohu pomoci, ale miluji to, jak to sevřít, obnoví originál, uzdravení a dekompresing. Z roku 2023 byl prodej dekompresování tempo růstu hraček téměř 40%.

Psychologický poradce Li Yunjing zdůraznil, že podle Maslowovy teorie poptávky v současné době pro většinu mladých lidí již není zdrojem stresu pocit útlaku „ať už můžete žít“, ale vnitřní bezpečnostní potřeby.Jako je vyprávění, fitness, pití čaje, abyste si užili scénu, kupování dekompresových hraček … Tyto formy nejen do určité míry zmírňují napětí, úzkost a únavu lidí, ale také umožňují mladým lidem dočasně vytáhnout z rychle se vzdáleného . Duch těla a vnitřní spotřeby poskytuje určitou relaxaci a léčení.