Kdo bude za 12 let „zlomenou osobou“?

Kdo bude za 12 let „zlomenou osobou“?

2012 je rok, kdy se narodil Chun Xuanmao
V roce 2013 se nazýval „první rok rozvoje odvětví seniory“ odvětví po pevném základu po pevném základě. Čínská starší péče.Současně se Chun Xuanmao zaměřil na Peking, zaměřil se na rozvržení národního města a rozkvetl v 8 městech v Pekingu, Tianjinu, Šanghaji, Guangzhou, Čengdu, Chongqingu, Wuhan a Suzhou.
V roce 2024 Chun Xuanmao uvedl ve 12. roce koexistence se zdravotnickými službami.
V září 2022 vydal Národní výbor pro zdraví a zdraví „Čínské standardy pro zdravé seniory“, který stanovil, že Čínští zdraví starší lidé by měli splňovat své 9 hlavních standardů, jako je vlastní péče nebo základní vlastní péče, optimismus a samostatnost.Služby pro správu zdraví Chun Xuanmao se již dlouho provádějí kolem těchto standardů.
Dendrobium péče byla vždy největší potíže v důchodovém průmyslu. V roce 2015 byla otevřena profesionální demence. více.
K dnešnímu dni provozuje Chun Xuanmao 7 vlajkových obchodů v zemi v zemi a poprvé v březnu letošního roku je poprvé v březnu. Chcete -li pokračovat ve školení více vysokých úrovních pro průmysl penzijních služeb a budovat talent pro talent pro zdraví zdraví.
S pokrokem v internetové technologii se Chun Xuanmao ujal vedení při otevírání průzkumu penzijních informací v roce 2019 a společně vyvinul systém WeCaring s důchodovou platformou s Yuexiang Digital; Trends, oficiálně spustil „můj Chun Xuanmao“, aby porozuměl zdravotním datům a dynamice starších Požehnání inovativních technologií, jako jsou Big Data, applet „Happy Chun Xuanmao“ byl spuštěn v roce 2022, aby se dosáhlo upgradu z jediné offline na online a offline integrované operace, čímž přineslo více zdraví a krásy více čínským starším.
Co se týče služeb péče o seniory, Chun Xuanmao neustále obnovuje průmyslové standardy a vždy byl v popředí tohoto odvětví a stal se předvojem pro vysoce kvalitní rozvoj důchodového průmyslu.Jedná se o profesionální teplotu, vysokou kvalitu a internacionalizaci systému.
Před dvanácti lety začaly Chun Xuanmao nasazovat průmysl penzijních služeb;
Na začátku roku 2024 vydala státní rada „názory na vývoj stříbrné vlasy a podporovaly blaho starších“. být živobytí lidí a podpora vysoce kvalitního hospodářského rozvoje.Chun Xuanmao sledoval tempo národního rozvoje a aktivně nasadil novou důchodovou stopu!
Instituce jsou vždy klíčovým jádrem podnikání Chun Xuanmao;V prvních letech se Chun Xuanmao po letech průzkumu a praxí rozhodla oficiálně vyhlásit oficiální zahraniční úředníky, když byla založena za 12 let. Obchodní výhody se dostanou z nového vzoru vysoce kvalitních upgradů.
Tváří v tvář 12. ročníku koexistence s čínskou starší kariérou, nejprve dodržují vysoce kvalitní služby a uvědomí si komplexní sílu integrace multi -průmyslové integrace, se stane nesrovnatelnou výhodou Chun Xuanmao.20. dubna byl pozván na 12. výročí značky Chun Xuanmao, aby byl svědkem změny motýlů obchodního vzoru Chun Xuanmao.(Čína Daily Peking Reporter Station)
Zdroj: China Daily.com
Zpráva/zpětná vazba