Li Dou sdílel strategii důchodu v Ping An a zdravém domě a objevila se nová hybnost růstu

Nedávno společnost Ping A Health vydala svou výroční zprávu o výkonu 2023.Zpráva ukazuje, že roční příjmy zdraví Ping A je 4,67 miliardy juanů.Mezi nimi dosáhly příjmy lékařských a zdravotnických služeb pojišťoven a finančních klientů 2,20 miliardy juanů, což je nárůst o 14,8 % rok -na rok.Příjmy služby pro správu zdravotnictví zaměstnanců v podniku také dosáhly 1,08 miliardy juanů, rok -za rok o ročně 81,2 %.

Tento výsledek je první výroční zprávou po novém předsedovi společnosti a generálního ředitele Li Li Dou, který zdůrazňuje pozitivní výsledky nového managementu při úpravě obchodní struktury a optimalizaci obchodní strategie.

V rozhovoru Li Dou uvedla, že rychlý růst strategického podnikání společnosti (tj. Zdravotnické zdravotnické služby) přinesl společnosti nové příležitosti.Odhalil, že společnost je plná důvěry v dosažení cíle zisku a očekává se, že od seznamu dosáhne svého prvního ročního zisku.

Stojí za zmínku, že Li Dou přinesl jeho bohaté zkušenosti v oblasti domácí péče k míru a zdraví.Zdůraznil, že v domácí penzijní dráze společnost dodržuje leštící mentalitu a je odhodlána vykonávat dobrou práci standardů zákazníků a kvalitní konstrukci.Prostřednictvím výstavby dvou hlavních uzlů rodinných lékařů a penzijních hospodyně se domácí péče postupně stává novým bodem růstu společnosti.

Ping Health, jako hlavní vlajková loď ekosystému lékařské péče Ping A skupiny, také přitahovala velkou pozornost.V tomto modelu představují finanční konec (F), firemní konec (B -end) a osobní konec (C -End) tři hlavní platební strany, které společně podporují rychlý rozvoj podnikání společnosti.Mezi nimi je obzvláště významný obchodní příspěvek na straně finančního pojištění a na straně finančního bankovnictví z Ping A, což poskytuje silnou podporu stálému rozvoji společnosti.

Pokud jde o obvod řízení podnikového zdraví, Ping And a zdraví dosáhl významného pokroku.Počet uživatelů firemních služeb společnosti a počet zákazníků s kumulativními službami se výrazně zvýšil a hodnota s jedním kupomerem (ARPU) také zvýšila rok -za rok.Li Dou uvedl, že společnost bude i nadále chápat koordinační moc, zlepšit penetrační schopnost profesionálních společností a posílit schopnost porovnávání zdravotnických služeb různých podniků poskytovat přesnější a efektivnější služby pro správu zdraví.

Kromě toho poprvé zveřejnil Ping a zdraví údaje o službách domácí péče ARPU a ukázal široké vyhlídky a obrovský potenciál podnikání na trhu.Rozumí se, že na konci vykazovacího období byla Ping a zdravá domácí důchodová služba ARPU téměř 1600 juanů a služby domácí péče pokrývaly 54 měst po celé zemi.

Li Dou řekl, že dvě role „rodinných lékařů“ a „penzijních hospodyně“ nakonec vytvořily pro podniky hodnotu.“V současné době bude rozsah rodinných lékařů větší, protože frekvence lékařských služeb je častěji a publikum je širší. Klub domácí péče je však novou silou, která je vložena do našeho obchodního příspěvku.“