Budování zdravotního stavu zdraví Tato online lékařská aktivita na podporu zlepšení prevence a kontroly rakoviny plic

Budování zdravotního stavu zdraví Tato online lékařská aktivita na podporu zlepšení prevence a kontroly rakoviny plic

Yunnan Net News (reportér Zhao Gang) 18. dubna, přednáška CACA (China Anti -on -Association) Tour, sponzorovaná čínskou anti -rakovinnou asociací dýchací specializovaný výbor a pořádaná první přidruženou nemocnicí Kliniky odborníků zdarma se provádějí online.Účelem této činnosti je dále zlepšit prevenci a kontrolu rakoviny plic mé země a podpořit výměnu a uplatňování nejnovějších výsledků výzkumu.
Jako začarovaný nádor s vyšším výskytem a úmrtností na světě byla rakovina plic vždy zaměřena a potíže s výzkumem v lékařské komunitě.Od 15. až 21. dubna do 21. 2024 je 30 národních týdne propagandy prevence rakoviny „komplexní politiky vědecký anti -ranečník“.
Ve stejný den spojily bezplatné konzultační aktivity s tématem „prevence a kontroly rakoviny plic“ v různých oborech.Pacienti získali diagnostické názory od nejlepších odborníků prostřednictvím platformy Yunnan Medicine.
Na následujících akademických burzách odborníci a vědci z respiračních, hrudních chirurgií, onkologie a radioterapie z celé země, v departských diskusích a výměnách kolem řízení pokynů pro rakovinu plic a CACA a sdílejí strategii komplexní léčby plic Rakovina.
Jedinečnost této činnosti je taková, že multidisciplinární křížová integrace bude prevence a kontrola rakoviny plic komplexnější a podrobnější.Tato událost byla věnována široké pozornosti a téměř 2 000 lidí je sledováno online.
Zpráva/zpětná vazba