Za 25 let jsem se zaměřil na vysoce kvalitní občerstvení.

Za 25 let jsem se zaměřil na vysoce kvalitní občerstvení.

Mezi mnoha občerstveními společnost píše Legend of Meat Snacks s jeho jedinečnými nápady a nepřetržitě.Jedná se o společnost Infinite Food Co., Ltd., Snack Cross -Scencery Snack, která dodržuje koncept „ošetření omezených zdrojů a řezbářství nekonečné hodnoty“.Během posledních 25 let, Infinite Food Co., Ltd. má hluboce pěstované občerstvení s vynalézavostí a postupně se stala předním podnikem v oboru a zavedla pevnou pozici na trhu.Jaké jsou tedy The Right Food Co., Ltd., aby to mohlo vyniknout v tvrdé konkurenci na trhu?
O firemní filozofii a rozvoji: Zaměřte se na původní záměr, vítané příležitosti a výzvy
Od svého založení jsem vždy dodržoval koncept „ošetření omezených zdrojů a řezbářství nekonečné hodnoty“.Tento koncept nejen prochází výrobními a provozními činnostmi společnosti, ale také se stává běžnou hodnotou pronásledování nekonečných potravin.V důsledku omezených zdrojů, prostřednictvím technologických inovací a správy v pořádku, společnost Infinite Food Co., Ltd. spustila řadu vysoce kvalitních výrobků na maso, jako jsou kořeny nekonečné grilované kuřecí křídla, což umožnilo každému zdroji vyvíjet větší hodnotu potravy.Právě tato úcta a chvění zdrojů vytvořily Infinite Food Co., Ltd., vytvořila v tomto odvětví dobrou pověst a image.
V procesu vývoje podniku jsem INNDALUM Food Co., Ltd. zažil nespočet výzev a příležitostí.V roce 1999 byl založen v Chaoshan Land v Guangdongu s více než 20 lety agresivní a tvrdé práce, vyhrál „China Slavní ochranné známky“, „Guangdong Famous Brand Products“, „Chaozhou City“ čtyři paprsky a osm pilířů “. Hlavní čestné tituly výrazně zlepšily reputaci a popularitu.Od průzkumu a pokusů o počáteční období, až po postupné objasnění umístění produktů a umístění na trhu, až po vedoucí pozici odvětví dnes, Infinite Food Starts Co., Ltd. konečně zachovala zaměření a pevné tempo.Prostřednictvím nepřetržitých technologických inovací a expanze na trhu nekonečné jídlo postupně vytvářelo vlastní vlastnosti značky a konkurenční výhody a nyní se stala první značkou vysoce kvalitního občerstvení v myslích spotřebitelů.
Na sílu produktu: „Od chovu k prodeji nikdo nezná kuře než já“
V oblasti SACKS MASE, Infinite Food Co., Ltd., si vždy udržovala horlivou schopnost na trhu a inovační schopnost.Neustálým vytlačováním nové, Infinite Food Co., Ltd. úspěšně vytvořil diverzifikovanou produktovou řadu včetně série problokování solí, pečení série omáčky a série nekonečné farmy, která plně splňuje potřeby potravin spotřebitelů.Více než 50 produktů ve 4 sériích kondenzuje vynalézavost a moudrost nekonečných potravin.Jako příklad vezměte nekonečné grilované kuřecí křídla, kořen s vysokou kvalitou kuřecími křídly, vynikající suroviny vzorec tajné čerstvé vůně, 360 ° C visící zavěšení zlatých teplotních zámků, 4 ° C vakuová chuť.Po tomto jedinečném nakládaném a grilovaném procesu mají nekonečná pečená kuřecí křídla čerstvé a šťavnaté a vůně přetečení, které je milován spotřebiteli.
Za bohatou produktovou řadou je nutné podporovat své produkty s vynikající kvalitou.Infinite Food Co., Ltd., proto, aby zajistila kvalita a bezpečnost produktu, si vždy udržovala firemní poslání „vyřezávání dobrého jídla a vytvoření dobrého života“, a nešetří žádné úsilí o komplexní propagaci softwaru společnosti a Konstrukce hardwaru.Abychom odmítali OEM OEM a zajistili kvalitu produktu, Infinite Food Co., Ltd. založil dvě produkční základny na severu a na jih v Chaozhou a Surabaya, aby vytvořil vysoký standard pro samostatný, samostatný, samostatný, samostatný a amade a samostatný a sám sebeinstalované. Terminál, od farmy k jídelnímu stolu, také investoval více než 20 milionů do založení zařízení s certifikačním střediskem CNAS s oblastí více než 1 000 metrů čtverečních, což je velký počet pokročilých testovacích zařízení s vysokou prací V zahraničí striktně testovala stovky ukazatelů, aby se zajistilo, že produkt splňuje mezinárodní potravinové standardy.Kromě toho I Infinite Food Co., Ltd. věnuje velkou pozornost vědeckému výzkumu a inovacím, založil postdoktorandskou výzkumnou stanici a získal 47 souvisejících patentů a prvních úspěchů prvních průmyslových odvětví.Z tohoto hlediska lze nekonečné jídlo stabilizovat pro dlouhodobé a stabilní vysoce kvalitní potraviny, což je neoddělitelné od obrovských investic do surovin, výroby a kontroly kvality produktu.
Pokud jde o tržní prodej, Infinite Food Co., Ltd. má také jasný výkon -celkový objem prodeje v kategorii kuřecího svačinu je TOP1 a 300 milionů grilovaných kuřecích telat lze prodávat každý rok.Současně jsou spotřebitelé také upřednostňováni produkty Infinite Farm Series of Infinite Food Co., Ltd.Kumulativní prodej nekonečných vajec překročil 500 milionů značek a nekonečná křepelka byla vybrána v seznamu 100 nejlepších jednotlivých produktů TMALL TMALL TMALL.Produkty společnosti Infinite Food Co., Ltd. se usadily ve více než 100 000 obchodech a obchodech s supermarketem BC ve více než 100 000 obchodech v obchodech Ka3 000.Neustálé zlepšování produktů a nepřetržitý tržní podíl produktů dále prokázali vedoucí postavení a silnou produktovou sílu Infinite Food Co., Ltd. v průmyslu masového občerstvení.
Při pohledu zpět na minulost, Infinite Food Co., Ltd. napsal Legend of the Meat Snack Industry s vynalézavostí a chvění zdrojů.Předpokládá se, že v budoucnu bude Infinite Food Co., Ltd. nadále dodržovat koncept „léčby omezených zdrojů a řezbářství nekonečné hodnoty“, neustále podporuje technologické inovace a upgrady produktů a poskytne spotřebitelům vyšší kvalitu Zdravé a lahodné výrobky na svačinu masa.
Zpráva/zpětná vazba