Šéfe, jak prodáváte jeden gram proteinu?

Náklady na nákup proteinu

Příjem proteinů je důležitou součástí kondice.Xiaobian váží 75 kg (72 kg ročně před novým rokem) a trvá asi 135 gramů bílkovin denně.

Protože obsah bílkovin v různých potravinách a jednotkovou cenu se liší, existují rozdíly v nákladech na nákup bílkovin, takže jaký druh proteinového zdroje potravin je nejúspornější?Vybíráme si proteinový prášek kvůli levnému?S těmito problémy vypočítám pro vás: Náklady na nákup na bílkoviny v různých potravinách.

Chcete -li vypočítat nákupní náklady na bílkoviny, musíte znát cenu potravin a procento obsahu bílkovin v potravinách.Zde všichni používáme 1 gram proteinu jako standard měření a výpočtový vzorec je následující:

1 gram nákladů na bílkoviny = potravinářský jednotková cena (yuan)/1000 (gram) × procento potravinářských proteinů

Aby byl výpočet dat přesnější, je procento různých obsahu potravinových bílkovin převzato z „čínské tabulky pro založení potravin“ editováno střediskem výživy a bezpečnosti potravin v čínském centru pro kontrolu a kontrolu nemocí.

Jednotková cena jídla bude mírně odlišná, protože regionální a nákupní kanály jsou odlišné, ale rozdíl nebude příliš velký. .Srovnání se provádí podle tří kategorií živočišných bílkovin, rostlinného proteinu a sýra.

Tři eseje

hovězí

Vepřové břicho

vejce

kuřecí prso

Porovnáme náklady na nákup 100 gramů proteinu prostřednictvím grafu:

Kuřecí prsa jsou rozhodně nejdostupnějším zdrojem bílkovin.Vysoký obsah bílkovin, cena je cenově dostupná, osobně se domnívá, že chuť je trochu drsná.

Kromě toho je vepřové břicho, které často opustíme, ve skutečnosti velmi efektivní.Důvod, proč je vepřové maso zahrnuto do „černé listiny“, protože vepřové maso obsahuje příliš mnoho tuku.Ve skutečnosti jsme jako „exportní produkt“ jako „exportní produkt“ se vždy naučili koncepty zahraniční fitness, včetně návyků kondice.Západní stravovací návyky jsou hlavně hovězí a skopové, takže si také budeme myslet, že hovězí maso je rozhodně lepší než vepřové maso.Ale pokud nejíte cenově dostupnější vepřové maso, musíte si vybrat dražší hovězí maso, ale není to vůbec nutné.

chřest

Květák

brokolice

Haricot Vert

Porovnáme náklady na nákup 100 gramů proteinu prostřednictvím grafu:

Z postavy můžete vyjít, zelené fazole a brokolice jsou vyhledávány fitness lidé a nákladový výkon je velmi vysoký.Podobně se v posledních letech stal chřest také ve fitness průmyslu „čistou červenou“ zeleninu.Editor však měl pocit, že chřest byl divný a příznivost nebyla vysoká.

mléko 

Klíčení

Čtyři roční období bao arašídová omáčka 

Porovnáme náklady na nákup 100 gramů proteinu prostřednictvím grafu:

Protože arašídové máslo obsahuje vysoké kalorie, mnoho lidí, kteří zhubnou, je odrazováno.Arašídové máslo však lze použít jako energetický doplněk svalnatého vylepšení.

Nakonec vypočítáme náklady na nákup proteinu.

Xiaobian nedávno utratil 300 juanů na začátek hlaveň 3,97 liber (1,8 kg), nitro-tech mléčný protein. , náklady na 1 gram proteinu jsou asi 0,24 juanů.Kupte si 100 gramů bílkovin prostřednictvím proteinového prášku, musí být utracen 24 juanů a porovnávat jídlo, aby bylo možné vidět:

To je vidět porovnáním potravin, o nichž se zdá, že proteinový prášek … ne … levné, ale náklady na nákup jsou vyšší.Důvod, proč má proteinový prášek velkou poptávku, je to, že je pohodlnější vařit než potraviny, které je třeba zpracovat.A absorpční účinnost proteinového prášku je lepší.Ale pokud jde o cenu, proteinový prášek není nejúspornější.