Šest druhů jídla ve vnitřním Mongolsku by nemělo být chybět a byly snědeny tři typy průchodů!

Šest druhů jídla ve vnitřním Mongolii by mělo chybět.

Vnitřní Mongolsko se nachází v severní Číně, na severovýchodě a Heilongjiang, Jilin, Liaoning a Hebei.Například ve vnitřním Mongolsku je také mnoho potravin.

1. Pot čaj

Čaj mongolského hrnce je jedním z tradičního čaje mongolského potravinového mléka.Čaj mongolského hrnce hlavně vařel mléčný čaj s tradičními metodami a poté přidal vzduchově smetané maso, mléčné tofu, krémovou kůži atd.Při jídle je mléčný čaj vzkvétá v misce a smažená rýže a máslo se mísí dohromady.

2. Zvládněte maso

Vyberte si jemnou ovci s tlustým masem, porážkou na místě, nakrájejte kůži do hrnce, vložte do koření a vařte, protože při jídle masa po jídle držte nůž v jedné ruce, nakrájejte, kopat, vybrat a film, položte ovce, položte ovce, položte ovce na kosti.

3, písek zelená

Vědecký název „Mongolský pór“ je trvalý bylinná rostlina v rodině Lily. .Můžete také přidat jogurt a sůl, nebo smíchat s mladým ovocem a mladými listy míst pásky.

4, mírně pšenice

Jedná se o tradiční chuťové jídlo, které v západních městech v západních Mongolsku cirkuluje a nikdy se rozkládala pečená pšenice.Jeho tvar je složen jako květiny a kůže je tenká a jemná.Je to podobné tradičnímu občerstvení „Burning“ v jižní Číně.

5. Hovězí maso

Je také známý jako „Inner Mongolsko sušené hovězí maso“, „suché hovězí maso“ a „sucha hovězího Jerryho“, je to specialita vnitřního Mongolska a je známá jako „pochodové jídlo Genghis Khan“.Inner Mongolsko Hovězí trhané pocházejí z mongolského jídla na na koni.

6. Suché a hořčice

Hořčice s poddanou vzduchem je založena na horské hořčici a ručním screeningu, tradičním mořením, vařením, sůl, přirozeném vzduchu, ruční -cut.Po více než tuctu postupů, jako jsou vědecké vzorce, má jedinečnou chuť, jemná chuť, mastná, ale ne mastná a zvyšuje chuť k jídlu.

Tyto druhy vnitřní kuchyně Mongolska jsem jen snědl hovězí trhané, lítosti!Zdá se, že musíte věnovat čas cestování do vnitřního Mongolska a ochutnat místní lahodnost.Kolik druhů jste jedli?