Světové zdravotní hry se budou konat v prvním městě světa

Světové zdravotní hry se budou konat v prvním městě světa

Zdroj: Pan Finance

Při příležitosti 1. května mezinárodní den práce budou světové zdravotnické hry pořádat řadu aktivit, které uvítají 1. května v prvním městě na světě.Akce je „fáze zdravých sportů, přijdete pro téma, obhajují lidi, aby procvičili koncept civilizovaného a zdravého života.

Dr. Hong Hongdeng, výkonný předseda světových zdravotnických her, představil, že tentokrát v prvním městě na světě je zaměřen na to, aby ukázal duchovní vzhled zdravého života celého lidu prostřednictvím různých forem.Hlavní položky jsou čínského soudu v sekundách;掼 Egg Competition;

V té době se bude konat také v „Synu -v paláci“ mimo první město na světě, akupunktura a hromadné horolezecké soutěže.Stručně řečeno, světové zdravotní hry uspořádá zdravější sportovní soutěže.

Lidé ze všech oblastí života jsou vítáni k přihlášení na tuto akci.Publikum, které se přihlásilo na různé sportovní soutěže, a publikum, které se účastnily čínského oblečení a Hanfu, může během 1. května navštívit park zdarma.Během zahrady se také setkáte s „císařem“ a „královnou“ všech věkových skupin a můžete fotit.Akce byla hostována světovými zdravotními hrami a prvním městem světa.