K dispozici bude první dávka „digitálních průkazů“ v předběžném jídle v naší provincii, skenování kódu lze vysledovat zpět k informacím o výrobě a oběhu

Changjiang Daily da Wuhan Client 19. dubna News(Reportér Yang Juanjuan korespondent Zhou Peng)Nedávno byla čerstvě propuštěna první dávka předběžných potravinových „digitálních štítků“ v provincii Hubei.Jinpai je první společností v naší provincii, která představila digitální štítek předběžného jídla.
Digitální štítky, tj. Štítky potravin zobrazené prostřednictvím informačních prostředků, jako je QR kód.Je to jako elektronická identifikační karta pro potraviny.Prostřednictvím těchto informací pomůže posílit sledovatelnost a dohled nad výrobou a oběhem potravin, aby byla zajištěna bezpečnost a kvalitu potravin.
„Jak se zvyšuje informace o označování potravin, tradiční papírový štítek je omezen na kapacitu rozvržení. Musí upravit malé písmo a získat informace, aby bylo možné získat informace, které jsou v červenci 2023.“ Národní zdraví a zdraví spustily pilot digitálních štítků, Národní hodnocení rizik bezpečnosti potravin a souvisejících průmyslových organizací prováděly řadu práce, jako je výzkum aplikací pro digitální štítky, výzkum průmyslu, pilot produktu, standardní formulace atd. Forma zobrazení štítků poskytuje spotřebitelům pohodlí číst štítky potravin, pomoci inovacím a rozvoji výrobců potravin a zlepšit efektivitu dohledu na trhu.
Ve dnech 18.-19. ledna se v Luohe City v provincii Luohe v provincii Luohe konalo 13.-19. ledna. Dávka pilotních provincií.V tomto ohledu potravinářský úřad Komise pro provinční zdraví a zdraví Hubei ve spojení s provinčními střediskami pro kontrolu nemocí a střediskem pro provinční zdravotnické a zdravotní rozvoj a aktivně spojuje příslušné národní instituce, aktivně propaguje pilotní práci digitálních štítků a Určuje průkopnickou společnost Co., Ltd., která se účastní raného pilota, Hubei Tujia Ai Food Development Co., Ltd., Hubei Zhou Heiya Food Industry Co., Ltd., Angie Yeast Co., Ltd., Angel Newt, Angel Newt Co., Ltd., Selenium Holy Plant Technology Co., Ltd. a dalších 6 společností.
Nedávno se pod vedením Národního střediska pro hodnocení rizik bezpečnosti potravin a Národního digitálního centra ujal výrobu likéru společnosti Jinpai Co., Ltd.Reportér viděl, že „pilotní produkt digitálního štítku“ je po skenování kódu vytištěn dva -dimenzionální kód. Podnik, místo výroby atd. Informace o produktu.
Podle Dr. Qu Min mohou digitální štítky ve srovnání s tradičními štítky označit rozvržení rozložení.První šarže „digitálních štítků“ předběžných potravin také poskytuje zkušenosti, které lze naučit pro propagaci pilotů digitálních štítků v dalším kroku.
[Edit: Yu Lina]
Další vzrušující informace si prosím stáhněte klienta „da Wuhan“ na trhu s aplikací.24hodinová zpráva Hotline: 027-59222222.Autorizace tohoto článku patří původnímu autorovi.E -mailová adresa: [email protected]
Zpráva/zpětná vazba