Denní limit Golden Huijiu!Food ETF (515710) vzrostl na trhu o 2%a sektor potravin a pití se na prvním místě v seznamu „Golden List“!

Denní limit Golden Huijiu!Food ETF (515710) vzrostl na trhu o 2%a sektor potravin a pití se na prvním místě v seznamu „Golden List“!

Dnes (22. dubna 2024) vypukl sektor stravování a pití.Sektor potravin a nápojů se zvýšil v prvních 3 z 30 průmyslových odvětví Citic.Odráží celkový trend sektoruCena potravin ETF (515710) stoupla o 2,21%.

Zdroj obrázku: Snowball

Pokud jde o zásoby ingrediencí, zásoby likéru komplexně napadely a víno Jinhui má silné denní limit. a Wuliangye vzrostla o 1%.

Zdroj obrázku: Vítr

Pokud jde o finanční prostředky, je hlavní fondy opět upřednostňován sektor stravování a pití.Údaje o větru ukazují, že jako Post -Post,Čistý příliv hlavních fondů sektoru potravin a nápojů překročil 1,5 miliardy juanů, přičemž se první ve 30 průmyslových odvětvích Citic -úrovní.

Zdroj obrázku: Vítr

Ve zprávách v poslední době vydal Národní statistickou údaje v březnu. 6,7%rok -na -rok.Od ledna do března činila výroba likéru u čínských společností nad určenou velikostí 1,256 milionu litrů, což je meziroční nárůst o 6,0%.

V současné době je ocenění sektoru stravování a pití stále nízké.Podle údajů o větru byl od uzavření posledního obchodního dne (19. dubna) poměr cen -arnings indexu potravin indexu potravin 23,91krát.Nachází se na nízké úrovni 13,14%bodů za posledních 10 let,Náklady -efektivita konfigurace střední a dlouhodobé je prominentní.

Zdroj obrázku: Vítr

Těšíme se na výhled na trh, Everbright Securities navrhl, že pokud jde o likér, v kombinaci s předchozím otevřením dveří, má výhody vinařské společnosti ve srovnání s jinými odvětvími Doporučuje se věnovat pozornost krátkodobému katalytickému zasedání prvního čtvrtletí, pokud jde o populární produkty. Očekávání zlepšených očekávání.

Jedno -Klikněte na základní aktiva sektoru stravování a pití, produkty a potravin souvisejících s ETF (515710).Podle statistik indexové společnosti CSI sleduje Food ETF (515710) index tematického indexu potravin a nápojů v čínském předpisu, přesahující 60 % pozic vysokoedových, pod vysokých akoldu likérů a zásoby likéru a Téměř 40 % pozic, mléčných výrobků, koření, pivo a další subdivize Mezi hlavní zásoby v tomto sektoru patří „Mao Wu Lufen Yang“, Yili, Haitian Weiye, pivo Qingdao atd.

Obrázky a údaje v článku jsou odvozeny od Shanghai -shenzhen Exchange, Huabao Fund, Wind, Snowball atd., Od 22. dubna 2024.Připomínka rizika: Food ETF (515710) Pasivní sledování tematického indexu potravin a nápojů.Akcie indexu v článku jsou zobrazeny pouze.Úroveň rizikového manažera fondu je R3-MID-Risk, který je vhodný pro vhodné hodnocení C3 (typ zůstatku) a nad investory.Jakékoli informace, které se objevují v tomto článku (včetně jednotlivých akcií, předpovědí, grafů, ukazatelů, teorií, jakékoli formy vyjádření atd.), Které musí být použity pouze jako odkaz. investiční chování.Kromě toho jakýkoli názor, analýza a predikce v tomto článku nepředstavuje žádnou formu investičních návrhů pro čtenáře, ani nenese žádnou odpovědnost za přímé nebo nepřímé ztráty způsobené obsahem tohoto článku.Investice fondu je riskantní,Minulá výkonnost fondu nepředstavuje jeho budoucí výkon.Investice fondu musí být opatrná.