WUSU dokončila 49 000 zdravotních kontrol lidí

China News Service, Xinjiang News, 8. května (Ren Dazhi Zhao Xiaowei) V posledních několika dnech se zdravotnické zdravotnické instituce na všech úrovních WUSU dodržovaly pracovní model „Building+Health“ a propagovaly bezplatné zdravotní prohlídky pro celé lidi Od nynějška bylo dokončeno 49 000 lékařských zkoušek.
Dne 6. května reportér z lidové nemocnice ve městě WUSU viděl, že občané, kteří se zúčastnili zdravotní kontroly lidí, byli zaregistrováni a vyplněni informacemi řádně a inspekce projektu byly provedeny v odpovídajících odděleních.
Zhao Min, občan Wu Su, řekl: „Zkontroloval jsem naše tělo ve všech aspektech, vidění, ústním, hrudníku, b -ultrasoundu atd. Tyto projekty přímo souvisejí s naším fyzickým zdravím a zejména národní lékařské vyšetření je zejména dobrý. „
Zhao Gui, ředitel zobrazovacího oddělení lidové nemocnice ve Wusu City, řekl: „Dva místnosti DR video oddělení Lidové nemocnice v lidové nemocnici jsou otevřeny po celý den a asi 200-300 pacientů je kontrolováno každý den.
Rozumí se, že v tomto roce existuje 18 kategorií a 18 kategorií zdravotních kontrol, včetně zásluh na jaterech, dovedností ledvin, elektrokardiogramu, tablety hrudníku atd., Které mohou dosáhnout onemocnění „včasné objev, včasná prevence, včasná léčba“.
Wang Jing, šéf Výboru pro zdraví a zdraví ve Wu Su City a Wang Jing, vedoucí pracovních akcií -Roots Health, uvedl: „Národní práce na zdravotní kontrole ve městě byla plně uvedena na 1. ledna 2024. 2. Funkce 2. funkce. Agregace, obyvatelé mohou chodit do zdravotnických středisek a komunitních zdravotnických středisek v souladu s oblastí rezidenční oblasti v oblasti, aby vyřešili zdravotní problémy, o které se masy nejvíce zajímají. “
Od roku 2016 si Urban a venkovští obyvatelé USUU mohou každý rok užívat bezplatných zdravotních kontrol pro celé lidi.Očekává se, že počet zdravotních kontrol se v roce 2024 účastní zdravého lékařského vyšetření. Od nynějška 4 9047 bude tato práce pokračovat až do začátku října.Ve městě je 24 lékařských vyšetřovacích míst, takže lidé všech etnických skupin si mohou opravdu užít pohodlné a vysoce kvalitní lékařské a zdravotnické služby.
Zpráva/zpětná vazba