Fujian Sports Lottery vstupují do pracovních her

Čtvrtý „první domov“ výboru Fujian Provincial Party, Fujianský provinční výbor Číny Fujianské provinční strany, Fujianský provinční výbor a Fujian Provincial Sports Bureau nedávno otevřel na Minjiang College.

Účelem této činnosti je plné hry úloze Unite United kontaktovat zaměstnance a masy a výhody zdroje zdroje Gongzanské strany. Na až tři hry, jako jsou pomalé střelby míče, basketbal tří osob, badminton atd., Pozvali tým zaměstnanců na ostrově Tchaj -wan a tým zaměstnanců Fujian Compaatriot Obě strany Fujian a Tchaj -wanu a více než 230 zaměstnanců se účastnily, včetně více než 120 tchajwanských zaměstnanců, ve Fujianu Tchaj -wanské krajany, kteří pracují , křižovatka a přátelství v životě.

V posledních letech se Fujian Provincial Sports Lottery Center tvrdě pracoval na podpoře integrace integrace a rozvoje obou stran Tchaj -wanského průlivu, integruje se na Fujian a Tchaj -wanské burzy a prozkoumat Taiwan Qing Entrepreneurial Modely z hlediska značkových publicity značky publicity značky publicity, a a konstrukce kanálů.