Šanghajské vynikající sportovci budou bojovat za olympijské hry v Paříži a oficiální výzvy na racionální honící hvězdy: Kromě nominální hodnoty byste měli pronásledovat ducha sportu

Šanghajské vynikající sportovci budou bojovat za olympijské hry v Paříži a oficiální výzvy na racionální honící hvězdy: Kromě nominální hodnoty byste měli pronásledovat ducha sportu

V červenci letošního roku bude představeno olympijské hry v Paříži 2024.25. dubna, ŠanghajXu bin, ředitel městské úřadu sportovního úřaduBěhem rozhovoru pro hosta „Shanghai Minsheng“ 2024 je v současné době 205 v Šanghaji v různých národních týmech a 41 sportovců pomohlo jejich národním týmům se kvalifikovat na olympijské hry.Kromě toho se na finální sprint na pařížské olympijské hry připravují také hráči stolních tenisů z Šanghaje, fanoušek Zhendong, potápění sportovce Chen Taro a plavec Qin Haiyang.

Xu bin také předložil pohledy na chaos rýžového kruhu, aby erodoval sportovní kulturu: v posledních dvou letech má fenomén rýžových kruhů tendenci se šířit na sportovní pole. Pokud jde o racionálně pronásledovat hvězdy.

Šanghaj Jock Bing Li Bing 黎 Mali Paris Olympics


Čínští sportovní sportovci tvrdě pracovali a dosáhli dobrých úspěchů v předchozích hlavních mezinárodních soutěžích, jako jsou olympijské hry a asijské hry.V roce 2024 čínská delegacePříprava pařížských olympijských her vstoupila do válečného stavu.Olympijské hry v Tokiu 2020, čínské sportovce z Šanghaje, se na které se budou zabývat?

14. dubna Zhang Zhizhen, šanghajský hráč v Číně v Číně.Ve stejný den, v ATP Barcelona Tennis Open zdvojnásobí kvalifikaci, Zhang Zhizhen (Čína)/Mahach (Čech) porazil Idalgo (Ekvádor)/Rodriguez (Kolumbie) 2-0, aby postoupil do hlavní soutěže.Zpravodajská agentura Xinhua (foto hu a gosa)

Snaží se o další sportovce v Šanghaji bojovat za čest vlasti na olympijských hrách v Paříži, to je přání všech Šanghajských sportovních lidí.Xu Bin odhalil, že 12 sportovců zamklo svou osobní kvalifikaci, včetně 50 kg Wu Yu, Art Gymnastics Collective All -Around Guo qiqi, ženská zátrubní píseň Jiayuan, veslování ženských čtyřčlenných pádlo (loni v létě Olympic Champion) Yunxia, ​​veslování ženských čtyřčlenných ženských žen Zhang Shuxian, plachtění Ilca 6 Gu Min, natáčení žen s 10 metrů plynovými pistole Jiang Ranxin, střelba 25 -metrů pistole Rychlá střelba Wang xinjie, tenisová pánská atlete zhizhen nebi, Pánský meč meč

Šanghajský střelecký hráč Jiang Ranxin.Haishar Photo

Kromě těchto 12 sportovců, kteří získali kvalifikaci olympijských her v Paříži, budou na konci června tohoto roku dokončena další olympijská kvalifikace.Mnoho hráčů v Šanghaji se aktivně připravuje na klíčové sportovce svých příslušných národních týmů, jako je fanoušek stolního tenistu Zhendong, potápěčský atlet Chen Taro Xi a plavec Qin Haiyang. Pařížské olympijské hry.

Vyzvěte každého, aby sledovali ducha sportu

Chong jednou vydal dokument, který kritizoval některá „jídla“ vyvolaná některými netizeny.

Vynikající sportovci si zaslouží respektovat a následovat většinu netizenů.Snem všech sportovců je dosáhnout posvátné olympijské haly, projevovat vynikající dovednosti v pozornosti pozornosti, zabavit zlatou medaili slavných lidí a stát na nejvyšším vrcholu ve sportu.Za tento sen čínští sportovci vyplatili nespočet úsilí a pocení, vzdali se radosti ze shledání se svými rodinami a neustále překonali své vlastní výzvy.Jsou to příklady, hrdinové, hvězdy a stojí za to mít mnoho fanoušků.

Existuje pouze jeden šampion a většina diváků a sportovních nadšenců by měla věnovat více pozornosti sportovnímu duchu za zlatou medailí.Existuje však vždy několik lidí, kteří mohou stát na nejvyšším pódiu -často říká sportovcům, že ať už dosáhnou vrcholu, pokud přetrvávají ve víře, budou úspěšní, pokud se nikdy nevzdávají. Je to úspěch.Fanoušci pronásledují sportovní hvězdy, neměli by honit pouze známky a nominální hodnotu, ale také sportovní duch tvrdohlavosti a slávy pro zemi, kvalita vůle za sebou, nikdy se nevzdala hodnoty života.

Sportovní duch a olympijský koncept, který sledují hráči hvězd, jsou ještě hodné následovat -up.Zpravodajská agentura Xinhua

V posledních dvou letech se Chaos rozšířil na sportovní pole.Před časem si byli extrémní fanoušci představovali na poli jako jejich vlastní objekty lásky, používali několik účtů a měnící se identitu, aby vytvořili spiknutí lásky se známými sportovci, což způsobilo pozornost online veřejného mínění; Také lidé, kteří se na internetu dobře vystavili online.