„Běh · Juvenile“ Fun Track and Field Race, ukažte kouzlo sportu pro děti

„Běh · Juvenile“ Fun Track and Field Race, ukažte kouzlo sportu pro děti

Tématickými aktivitami „Running · Juvenile“, který běží v roce a pokračuje v provádění, jsou Nanjing Sports Bureau a Nanjing Education Bureau v roce 2024, aby vytvořili řadu sportovních a fitness aktivit pro děti a dospívající.V rámci této série aktivit byl 24. dubna veden provinčním sportovním úřadem Jiangsu a provinčním ministerstvem školství Jiangsu, sponzorovaným Nanjing Sports Bureau a Nanjing Education Bureau a Nanjing Sports School a Nanjing Qinhuai Okres. První centrální základní škola byla provedena v roce 2024, tematické fitness aktivity dětí a dospívajících ve městě Nanjing a zábavná soutěž o trať a polní část se úspěšně konala v centrální základní škole č. 1 v okrese Qinhuai v Nanjingu.
Na slavnostním zahájení Yuan Fangzhi, ředitel první ústřední základní školy Qinhuai, Nanjing City, přivítal vítanou řeč. Vyšetřovatel úřadu pro městské vzdělávání Lupu oznámil zahájení akce.Relevantní vůdci z městských, okresních sportovních a vzdělávacích oddělení a Nanjing Sports School, Nanjing Qinhuai District First Central School, Nanjing Wuding New Village Primary School, Nanjing Yixin Garden Primary School, Nanjing Ruijin Road Primary School, zástupci cizího jazyka v cizím jazyce Učinitelé se zúčastnili učitelé a studenti ze základní školy v Mingyuan, Nanjing Baixia High -Tech Primary School a Nanjing Jiaying Primary School.
Na místě akce přineslo mnoho škol pro mládež „5621“ z okresu Qinhuai Wondery Sports Special Project Fan, šampiona asijských šampionátů, a národní šampion Tian Wen provedl na pokynech Mladí sportovci.
Na konci akce, z Nanjing Qinhuai District First Central Primary School, Nanjing Wuding New Village Primary School, Nanjing Yixin Garden Primary School, Nanjing Ruijin Road základní škola, Nanjing cizí jazyk Mingyuan Základní škola, Nanjing Baixia Gaoxin, Nanjing Jiajia Jiajia City Sedm týmů Ying Elementary School zahájilo Fun Track and Field Relay na vyvrcholení.Malí sportovci na hřišti statečně pracovali tvrdě pracující a nebojácný sportovní duch a plně ukazovali kouzlo sportu a nadšení dětí.
Za účelem prohloubení integrace a rozvoje tělesné výchovy dále propagujte rozsáhlý a dostávající rozvoj dětí a mládežnických sportovních aktivit a zlepšit úroveň zdraví dětí a dospívajících, Nanjing Sports Bureau a Nanjing Education Bureau aktivně reagovaly Volání státu obecné správy sportu. a upřesnit jejich vůli.Dále se budou konat aktivity, jako jsou „šampióny vstupující do kampusu“, „Basketbalové karneval“, „Volejbalové karneval“ a „Happy Parent -Child Run“ a další činnosti následovat. Těšíme se na aktivní účast. Většina dětí a adolescentů.
Korespondent Wu Jian
Školní párování Tao Shangong
Zpráva/zpětná vazba