Používat Zemi jako detektor?Čínští vědci navrhli poprvé →

Používat Zemi jako detektor?Čínští vědci navrhli poprvé →

Věda a technologie denní reportér Lu Chengkuan

Vezměte Zemi jako detektor gravitační vlny?To je správně!Reportér se dozvěděl z Institutu fyziky s vysokou energií Čínské akademie věd na 14. místě, že vědci z důvodu a Hongkongské univerzitě a technologie navrhli nový experimentální plán při detekci vysokofrekvenční gravitační vlny.oni si myslí,Planety s magnetickými vrstvami, jako je Země a Jupiter, lze použít jako obří detektor, který detekuje signály s vysokou frekvencí gravitační vlny.Související výsledky výzkumu byly zveřejněny v Physics Review Express.

Zdroj obrázku: Ústav fyziky s vysokou energií Čínské akademie věd

  

Gravitační vlny, které se nazývají, jsou ve skutečnosti změny časového prostoru vytvořené materiálem a energií.Pokud se vodní hladina používá k metaforizaci času a prostoru, může být gravitační vlna považována za zvlnění času a prostoru.Vysokofrekvenční gravitační vlna odkazuje na gravitační vlny, které jsou mnohem vyšší než Kurzz.
  

V roce 2015 úspěšně detekovala gravitační vlny laserová interferenční gravitační vlna (LIGO) a otevřela nové okno pro pozorování vesmíru.Na rozdíl od elektromagnetických vln jsou gravitační vlny slabě interagovány s materiálem.

  

Tentokrát,Vědečští vědci poprvé navrhli, aby se planety sluneční soustavy používaly jako laboratoř pro detekci signálů gravitačních vln s vysokou frekvencí a signální foton generovaný vědeckými satelitními detekčními vlnami obklopující vědecké satelitní detekce planety na planetě vědecké satelitní detekce vln. .„Vzhledem k rozsahu elektromagnetických pásů astronomického pozorování a detekce může toto schéma pokrýt širší gravitační vlnovou frekvenční pás Flux Výhody distribuce rohu.
  

Výsledky studie ukazují, že s použitím existujících satelitních dat s nízkým orbitálním zemským pozemním může již planetární magnetickou vrstvu již poskytnout silnější omezení vysokofrekvenčních gravitačních vln v širokém rozsahu frekvence, pokrývající gravitační vlnové frekvenční pásmo, které se nezúčastnilo před trhákem.