Problémy s environmentálními problémy s bezplatnými úpravy pro přidání názvu bezplatné položky

Dosud jsou problémy environmentálních problémů, které ohrožovaly přežití člověka a byly uznány lidmi, zničeny, kyselý déšť, krize sladkovodních zdrojů, nedostatek energie, Mori zrychlil vyhynutí a odpadky.

(1) Globální oteplování: Globální oteplování se týká nárůstu globální teploty.Za posledních 100 let se globální průměrná teplota dvakrát kolísala, což je třeba považovat za vzestupný trend.Zadejte osm pořadů, které chcete stoupat.Od roku 1981 do roku 1990 byl hlavním důvodem, proč se globální průměrná teplota před 100 lety globálně zvýšila, to, že lidé používali minerální paliva (jako je uhlí, CO2 s uhlím a množstvím CO2 v minulém století. Krátké vlny mají vysoký stupeň přenosu , a záření dlouhé vlny odrážející se zemí je vysoce absorbováno, což má za následek globální oteplování.

(2) Zničení ozonu: Ve vrstvě plochého toku je ozonová vrstva asi 20 až 30 kilometrů poblíž země na zemi, kde obsah ozonu představuje sto tisíc zařízení celkového množství tohoto vysokého plynu.Přestože je obsah ozonu extrémně malý, má silnou funkci vstřebávání ultrafialových paprsků. Vzhledem k tomu, že lednička a další chladiva, jako je lednička a další chladiva. dochází k molekulárnímu (O2).Ozonová vrstva Antarktidy je nejvýznamnějším známkou poškození vrstvy ozonu.V roce 1994 dosáhla poškození ozonové vrstvy nad Antarktidou 24 milionů čtverečních kilometrů.Byl vytvořen na jihu 200 milionů let, ale byl zničen 60%za století.Ozonová vrstva na severní polokouli je také tenčí než kdy jindy.Vědci proto varují, že míra poškození ozonových vrstev nad zemí je mnohem vážnější, než si průměrní lidé myslí.

(3) Kyselý déšť: Kyselý déšť je způsoben srážením kyseliny s hodnotou pH menší než 5,6 způsobené kyselými znečišťujícími látkami, jako je oxid siřičitý (SO2) a oxidy dusíku (NOX) ve vzduchu.V oblastech, které jsou poškozeny kyselým deštěm, je poškozeno vegetace a ekosystémy, půda a okyselení jezera a zkorodovaná řada závažných environmentálních problémů, jako jsou stavební materiály, kovové struktury a kulturní relikvie.Nejčasnější déšť se objevil v severní Evropě a střední Evropě v 50. a 60. letech, v té době byl kyselý déšť v severském dešti. Atmosférická města a průmyslové znečištění. Vážná.Kromě toho se zvyšování používání minerálních paliv po celém světě nadále zvyšuje, což dále rozšířilo oblasti, které jsou škodlivé pro kyselý déšť.Globální nebezpečí jsou škodlivá pro Evropu, Severní Ameriku a východní Asii.V 80. letech se na jihozápadě objevil kyselý déšť.

(4) Krize sladkovodních zdrojů: Ačkoli je povrch Země pokryt vodou, 97%je méně než 3%mořské vody, kterou nelze spotřebovat, a pouze 2%jsou utěsněny v polárním ledovce.Mezi pouze 1%sladkovodní vody jsou 25%průmyslová voda a 70%jsou zemědělská voda a k pití a dalším životnímu stylu lze použít pouze několik částí.V takovém nedostatku vody však byla voda zneužívána, plýtvání a znečištění.Nerovnoměrná regionální distribuce navíc způsobila nedostatek vody na světě a globální sladkovodní krize je stále vážnější.Nedostatek vody ve více než 100 zemích a regionech na světě, z nichž 28 je uvedeno jako závažné země a regiony nedostatku vody.Po více než 20 až 30 let bude 46 až 52 zemí a regiony s těžkým nedostatkem vody a populace s nedostatkem vody dosáhne 2,8 až 3,3 miliardy lidí.Obrovské množství severních a pobřežních oblastí v mé zemi je podle statistik vážně nedostatečné.Z více než 500 měst po celé zemi je více než 300 měst nedostatek vody a nedostatek vody je 5,8 miliardy kubických metrů ročně. .Jakékoli stvoření na světě nelze oddělit od vody a lidé porovnávají vodu se zdrojem života. . Vyčerpání řek a jezer, vyčerpání podzemních vod a zmizení mokřadů nejen představují vážnou hrozbu pro přežití člověka, ale také mnoho tvorů je zahynuto s mokřadem a ekologickým prostředím způsobeným lidskou produkcí Velké řeky, jako je řeka Colorado ve Spojených státech a žlutá řeka v Číně, již nejsou silné.

(5) Nedostatek zdrojů a energie: V současné době se ve většině zemí a dokonce po celém světě objevil problém zdrojů a energie na světě.Vznik tohoto jevu je hlavně to, že lidé nemají plán a nepřiměřenou těžbu velkého stupně.Na začátku 90. let byl celkový počet energie spotřebovanou světem asi 10 miliard tun standardního uhlí a spotřeba energie v roce 2000 by se zdvojnásobila.Z pohledu vývoje ropy, uhlí, konzervace vody a jaderné energie je velmi obtížné tuto poptávku uspokojit.Proto před vývojem a využitím nové energie (jako je sluneční energie, elektrárny s rychlým neutronem, elektrárny s jaderným shlukováním atd.) Vývoj a použití velkého průlomu.Kromě toho se rostou také rezervy jiných neobnovitelných minerálních zdrojů a tyto zdroje budou nakonec vyčerpány.

(6) Displej Forest Rui: Les je důležitou součástí ekosystému, který lidé žijí.Na planetě bylo 7,6 miliardy hektarů lesů, které v tomto století snížily na 5,5 miliardy hektarů a do roku 1976 se snížilo na 2,8 miliardy hektarů.Vzhledem k růstu světové populace roste poptávka po kultivované půdě, pastvinách a dřevu, což vede k nadměrnému řezání a rekultivaci lesů, což způsobuje, že lesy jsou bezprecedentní.Podle statistik každý rok zmizí asi 12 milionů hektarů lesů na světě a většina z nich jsou tropické deštné pralesy, které jsou zásadní pro globální ekologickou rovnováhu.Zničení tropických deštných pralesů se vyskytuje hlavně v rozvojových zemích v tropických oblastech, zejména v Amazonu v Brazílii.Amazon Forest je první z tropického deštného pralesa na světě, ale na počátku 90. let se míra lesního pokrytí v této oblasti snížila o 11%ve srovnání s 700 000 čtverečních kilometrů.Kromě toho jsou poškozeny také tropické deštné pralesy v oblasti Asie a Afriky.

(7) Pozemní dezertifikace: Jednoduše řečeno, pozemní dezertifikace se týká degradace půdy.V roce 1992 konference OSN pro životní prostředí a rozvoj definovala koncept dezertifikace: „Dezertifikace je způsobena faktory, jako je změna klimatu a nepřiměřené hospodářské činnosti lidských bytostí, které způsobují půdu v ​​pololidných oblastech sucha, polosrpová se a katastrofy sucha. Celkem Ruska, Kanady, Číny a Spojených států. jedna z nejzávažnějších katastrof.

(8) Druhy Zrychlení vyhynutí: Druhy se vztahují na biologické typy.Na Zemi dnes žije 500 milionů druhů tvorů.Obecně řečeno, rychlost vyhynutí druhů by měla být vyvážená a rychlost generování druhů by měla být vyvážená.Protože však lidské činnosti zničily tuto rovnováhu a urychlily vyhynutí druhů, podle odhadů „Světové přírodní zdroje na ochranu“, tisíce zvířat a rostlin jsou každý rok zaniklé a 10%zvířat a rostlin na Zemi bude 50 až 50 na Zemi.Kromě toho se vyhynutí zvyšuje a rychleji.Světová biologická nadace vydala varování: V tomto století jsou ptáci každý rok zaniklé.Vyhynutí druhů ohrožuje zásobování potravinami celé Země a ztráta a dopad rozvoje lidské společnosti jsou nepředvídatelné a obnovitelné.

(9) Katastrofa v odpadu: Svět produkuje na světě téměř 10 miliard tun odpadků a schopnost vypořádat se s odpadky zdaleka není rychlostí zvýšeného odpadu, zejména v některých rozvinutých zemích, které jsou již v nezdravé krizi.Spojené státy jsou známé jako velká země odpadků a její domácí odpadky jsou pohřbeny hlavně povrchovou půdou.V posledních několika desetiletích Spojené státy využívaly více než polovinu půdy, která může být pohřbena v odpadu, a o 30 let později bude zbývající půda zvýšena.Emise mé země jsou také docela značné.Nebezpečné odpadky, zejména léčba toxického a škodlivého odpadu (včetně přepravy, skladování), je vážnější a daleko zabývající se poškozením způsobeným, což se stalo velmi obtížným environmentálním problémem, kterým dnes po celém světě čelí.