Mnoho lidí visí celý den, ale nevím, co je móda?

Mnoho lidí visí celý den, ale nevím, co je móda?

SO -povolená móda se týká specifického životního stylu a kulturního jevu, který se vyskytuje v určitém časovém období.Ukazuje, že úcta a preference konceptů, chování a předmětů se specifickým významem jsou první, které je navrženo několika lidmi, a jsou populární, protože jsou napodobeni a pronásledováni většinou lidí v určitém rozsahu a oni a oni postupně mizí.
Než mluvíme o tom, co je móda, můžeme také použít metodu studentů základních škol ——– zkontrolovat slovník a vidět, jak je ve slovníku definováno slovo „móda“.
Ve starověkých čínských slovech je nejvíce podobná „módě“ „móda“.Podle knihy „Hou Han.„Shun Emperor Ji Zan“ zaznamenává: „První stojan, módní sbírka.“ „Módní“ lidé odkazují na Junjie z doby.Je to však Junjie, takže je to Shi Feng.
Současně slovo v angličtině pochází z latinského facio 0r factio, což znamená dělat 0R dělat (vyrobené nebo umělé) od 15. století.Úzký smysl znamená pouze význam módy.
V největším komplexním slovníku mé země „CI hai“ je interpretace „módy“ „fenoménem vzhledu chování vzhledu. Imitace, oběh a povýšení. Móda vyjadřuje koníčky a uznání krásy nebo odvzdušnit jejich vnitřní depresivní emoce, které patří do kategorie lidského chování.
Výzkum zahraniční módy začal na konci 19. století. Valen.
Střední období: Módu považují za symbolickou výrazovou praxi. „Je to mechanismus, který nebyl nikdy opraven, ale udržuje význam. Tato móda je prezentována jako příklad formy obecného expresivního chování … takže se stává symbolem „skutečného člověka“.Zástupce francouzského současného učence Ronbate.
Výzkum domácích vědců o módě je relativně pozdě než v zahraničí.Ve 40. letech 20. století vytvořil článek Sociologa Sun následující definice módy v „sociální psychologii“: „Stolizovanou módou je stylem propagace. Styl je formátem všeho. Věci, které lze popsat jako módu, lze nazvat módou .
Současný vliv je nejrozsáhlejší, nebo se lze říci, že v současné době je nejmodernější teorií módy než francouzský sociolog Jean Podricia v poznatcích ve svém výzkumu spotřebitelské sociologie.Podle jeho názoru je móda běžnou formou věcí pod moderností.Přesněji řečeno, móda „je pravidelná praxe kulturní spotřeby“ a důvodem, proč se móda stala cyklickým cyklem, je to, že „v tomto případě by každý měl být také schopen držet krok s„ udržovat krok. Čtvrtina, každý měsíc a recyklace vlastního oblečení, předmětů a automobilů.
Zpráva/zpětná vazba