Jaká je podstata módy?

Jaká je podstata módy?

Co je móda?

Móda se stane nemoderní.

Podstata módy je způsob, jak nyní uspokojit lidský hlad a touhuThe

Při pokusu o navrhování módy musí módní návrháři pochopit kolektivní touhy o touze současných lidí získat uspokojení, extrahovat poptávku z touhy, kondenzovat koncept a dosáhnout konstrukčních prvků oblečení.

Oblečení je nejvíce propojeným nosičem s lidmi

Připojila lidskou touhu k končetinám

Dokázat existenci

Vytvářejte pro chybějící

Následující Kang Shishi prošel incidentem uzlu v historii oblečení. Konec, doufám, že každý chápe:Módní design může navrhnout oblečení, ale výchozí bod designu rozhodně není oděv;

Střední věk → Renesance

Střední věk křesťanská teologická vláda Evropský lidský duch,AskezeBylo to kázáno upřímnému vyjádření milovaného Boha a věnovalo se Bohu a nutilo věřící, aby opustili pronásledování hmotného života světa.Skladování, které způsobí vyhynulé chtíč, negate tělo

Většina středověkého oblečení je protoskrytýLidstvoSexuální specialita, styly oděvů mužů a žen jsou v podstatě podobné

Od začátku renesance,Začíná rozvíjející se buržoazieZ lidské bytostiZačněte přemýšlet o problémech a postavit se proti náboženské teologii,Chvála krásu lidské přirozenosti

Oděv začínáKrása lidského těla a krásy křivky, pánské a ženské oblečení začíná mít rozdíly:

muž

Pevně ​​zabalené na končetinách

Horní část vrcholu je nádherná

Zdůrazněte krásu maskulinity

žena

Jemné pasy a mléčné hýždě

Top Tan

Zdůrazněte kouzlo žen

Jako příklad:

Těsný korzetBěhem renesance ženy zlepšily své fyzické formypouzeMetoda, je to vypuknutí na dno po akumulaci středního století.Člověk začal zdůraznit „sex“ vlastnosti ženského „sexu“Dámský pas byl pevně držen těsným korzetem, který zdůraznil hrudník, ale pod pravou37centimetr.

První světová válka a oblečení na počátku 20. století

První světová válka (1914-1918)

Bylo zabito 10 milionů lidí

20 milionů lidí bylo zraněno

A mrtvá zranění se soustředí hlavně na pracovní sílu

Mladý muž

první světová válka

Ženy se postupně stávají jediným zdrojem válečné práce

Protože ženy jsou nuceny připojit se k výrobní práci

Začlenit do hlavního proudu společnosti

Postupně získejte právo mluvit

Oblečení se začíná měnit s přáním žen

Paul Poiret Paul Poly

Paul PorraOsvobodit ženy od těsného korzetu,Ženy již nemusí používat pas, aby nesl hmotnost ocelového drátu.Oblečení se uvolní a výstižné,Přesuňte podpůrný bod oblečení na rameno, štíhlé čáry a krásné záhyby, aby ženy mohly získat fyzické osvobození

Původní záměr Paula Poly navržený pochází z:

Neukládám svou vůli na módu. A naplnit je.
Nebudu ukládat svou vůli módě, jsem první, kdo objevil hlubokou touhu žen a uspokojil ji.

Na začátku 20. století, se zralostí feminismu, kromě uvolňování ženských těl,Volejte rovnost mezi muži a ženamiZpůsobitNegativní vlastnosti ženObjeví se styl oblečení a ženy procházejí uvězněním tradičních morálních norem do jiného extrémuPrsa jsou úmyslně zploštělá,Přesuňte se dolů do pasu na poblíž kyčelní linie,Boky jsou těsné,Být tenký a malý,Vlasy zkrácené,,Sukně se zkracuje a kratší,Celková přítomnost „potrubí“.

Coco Chanel program

Chanel, odpánskéZískání inspirace designu, pod předpokladem dámské elegance, ušlechtilé a delikátní, rovné přizpůsobení sukně,Žádný důraz na žádné ženské vlastnosti,V roce 1926 vydal Chanel věčnou klasiku -malá černá sukně.

Současně byl na začátku 20. století také vystaven vzpurný duch sub -kultury na malé černé sukni.Před smrtí nedošlo k žádnému přesvědčování.Tak častoRituální havárieaNepřiměřenéObjeví se společně ve stejném období historie.

ČernáBěhem viktoriánského obdobíPohřeb je zasvěcen,Ale Chanel ignoroval starý zákon,Přiveďte černou do každodenního obvazu a módního průmyslu,Pokud si myslíte, že je to kvůli Chanel Rebellion, je to mělké.

programMyslím, že: „Černá tolerance je všechno a totéž je pravda.Toto je Chanelův odhodlaný osobní estetickou chuť

„Chci navrhnout pohodlné oblečení pro dámy, i když jezdí, stále si může udržovat jedinečné ženské kouzlo.“—— Tato věta je bodem.

Jako vůdce nezávislých žen na počátku 20. století pocházel Chanelův původní záměr všech návrhů: dychtivé přání, hlad a žíznivý odvolání-„Rovnost mužů a žen“

Výše uvedené historické fragmenty Kang Shishi je jen to říct všem,Tvar módy je vždy neoddělitelné od spokojenosti lidské přirozenosti.Následuje výkonnost jiné lidské přirozenosti v různých historických obdobích pro všechny, aby dále porozuměli podstatě módy:

Lidská povaha může prokázat existenci

Lidská povaha může nahradit chybějící

Například

Soud dokazuje, že se liší od nižší úrovně

Nižší úroveň se snaží být stejná jako soud

Lidská povaha může být pronásledování

Například dívka Moon Girl, zahájená Andre Kuri, po prvním přistání měsíce,

Lidská povaha může být výzvou pro limit

Například na konci padesátých let, mini sukně navržená Mary Quinne

někdo řeklMóda se neustále mění

někdo řeklMóda je znovu a znovu reinkarnací

Z pohledu Kang Shishi

Spíše nežMóda se neustále mění a reinkarnace

Je lepší říctPožadavky lidské přirozenosti se neustále mění a vrátí

Výše uvedené je inspirativní

———————————————————

Podstata je nahoru a dolů a nejintuitivnější pro udržení pořadí.

Obecně to, co dělá elita a široká veřejnost sleduje to, co napodobuje.Je to duchovní vedení a poslušnost.

Co dělají horní elity?Móda se vlastně snaží důkazy a intuitivně -jsem horní úroveň!Můj stav je vysoký!Mám moc!

Střední a dolní vrstvy napodobují a horní vrstvy prémiového umění se musí i nadále měnit.

Tato silná touha vyjádřit svou identitu na jeho tváři byla špatná.Móda je metoda náhrady „Já jsem elita“ na bodech obličeje, nebuď tak nahý.

Ve starověku neexistovala žádná „móda“ a oblečení bylo rozděleno do pěti barev.Postarejte se o Yueyue.Se svobodou máme módu.

Současný Marx: Eziv587

Mnoho lidí je zvědavých, kde začíná trend (kdo)?Proč se určitý prvek najednou rozzlobil?Manipuluje za trendem někdo (instituce)?

Před vysvětlením těchto problémů se podívejme na rozdíl mezi „módou“ a „oblečením“ v očích učenců.Objektivně řečeno, mezi těmito dvěma slovy neexistuje jasná hranice.Obecně však většina vědců souhlasí s následujícími body:

Oblečení je materiální a móda je štítek duchovního ducha;

Móda se často mění;

Móda musí mít určitou nadaci publika.

Móda musí být v souladu s duchem současné éry;

Podstatou módy je touha.

Nejprve se podívejme na hlavní faktor, který ovlivňuje módní trendy:

(1) Vnější faktory prostředí

· politika

Možná většina lidí nerozumí politice a módě.Ve skutečnosti je móda také zrcadlem politiky.Pulitzer v roce 2006
Cena), jeden z vítězů, „Washington Post“ módní editor a komentátor Robin (Robin
Givhan) je právě kvůli psaní řady hlubokých komentářů k módě a politice.Opakovaně interpretovala politickou filozofii politiků Spojených států, aby interpretovala politické myšlenky, její pohlaví (zejména status žen) a jejich postoje k něčemu, co chtějí vyjádřit.A téměř první dámy nebo královští členové každé země ovlivnily místní módu.
Například Jacqueline Kennedy, první dáma ve Spojených státech, Jacqueline Kennedy, Michelle
Obama) jeho královská výsost Catherine (Kate Middleton).

Vliv politiky na módu se často odráží v osobním vlivu politiků, ale často také odráží oživení nacionalismu.Když politici často podporují národní ekonomiku, ve jménu „vlastenectví“, veřejnost vyzývá veřejnost, aby kupovala produkty vytvořené (vyrobené) vytvořené (vyrobené) co nejvíce.Poté, co se Trump dostal k moci, požádal americké společnosti, aby přesunuly více podniků zpět do Spojených států;Tato politická výzva je bezpochyby prospěšná pro americké oděvní společnosti a designéry.

· Ekonomika

Ekonomická síla určuje spotřební sílu a je nemožné mít módu bez spotřeby.Kvalita ekonomiky také ovlivňuje módu.Například, když je ekonomika silná, lidé mají touhu nakupovat a jsou ochotni trávit čas na vlastních šatech, takže mohou být populární u luxusu; nosit.

· Kulturní trendy

Kulturní myšlenky mají také vliv na módní kruh, který nelze ignorovat.Například vývoj estetického myšlení, vzestup minimalismu a feminismu v posledních letech může tento problém vysvětlit.

Minimalismus začal po druhé světové válce a ve 20. století, 60 až 70
Věk byl populární.V posledních letech se zlepšením ekonomických podmínek začalo více lidí přemýšlet o svém vlastním životním stylu.Například: Domov je naplněn věcmi, ale ve skutečnosti je většina z nich obvykle nečinná.Obzvláště pro oblečení, při nákupu oblečení jsem byl velmi nadšený;Cílem minimalistického životního stylu je snížit odpad a koupit pouze skutečné zásoby.

Tento minimalismus také ovlivňuje design oblečení.Minimalistický styl je také jedním z populárních stylů v posledních letech.Některé minimalistické značky také získaly větší podíl na trhu.

Popularita feminismu v posledních dvou sezónách je na jaře a v létě 2017 přičítána designu t -košile.Ve skutečnosti vždy existoval feminismus, ale Dior to přinesl znovu.“Měli bychom
Všichni jsou feministkou (měli bychom být feministky) je slogan vytištěný na t -košili.Pochází od feministické spisovatele Chimamandy Ngozi
Adichieho titul zveřejnil v roce 2014.Kreativní ředitel Dior to použil na oblečení značky.

v věda a technika

Vliv technologie na módu je téměř rušivý (ve skutečnosti nejen móda).Pro oděvní průmysl technologie téměř pronikla do všech odkazů od designu po výrobu až po konzumaci terminálu.Inteligentní nositelné vybavení a prostřednictvím 3D
Příkladem je oděv navržený nizozemským designérem Iris Van Herpen.

(2) Jednotlivé faktory

Téměř každá éra má své vlastní současné lidi s mimořádným vlivem.Lidé v těchto dobách často hrají roli trendu trendu doby.Times Postavy mohou být určitým politickým vůdcem, dobře známým sociálním člověkem atd.Například 20
Paní Jacqueline, manželka amerického prezidenta Kennedyho v 60. letech 20. století;
Princezna Diana byla v té době také v evropském a americkém módním průmyslu idolskou postavou;Tito lidé vedli nebo dokonce vytvořili popularitu éry.Mezi Masters of Clothing Design jsou také takové klíčové postavy.Mezi vlivnější patří paní Chanel, která vytvořila opotřebení šperků a pletených bund;
Pan Saint Laurent) vytvořil ženské „kouření“, které je neutrální a zpochybňuje tehdejší patriarchální.

Méně a méně jednotlivých postav však může mít vliv na světový módní trend.To je proto, že……

Použijte aplikaci k zobrazení úplného obsahu

V současné době plná verze platebního obsahu podporuje pouze prohlížení v aplikaci

🔗 🔗 Zobrazit v Thepp

Móda?Co je móda?Čí móda je nejmodernější?

To je ve skutečnosti nejvíce strach z toho, že vidíme všechny odborníky v tomto odvětví!Obsah, který každý den dělá, se ve skutečnosti příliš neliší od ostatních průmyslových odvětví.

Často se ptám, módu?

Další poznámky proto nemusí být tak barevné a slavné, doufám, že vám pomůžu analyzovat povahu módy z pohledu obyčejných lidí v tomto módním kruhu.

Od starověku, lidoopi, primitivy a vzhled moderních lidí k moderním lidem.

Zdá se, že kvůli vzniku oblečení se lidé začali pronásledovat a tempo pronásledování oficiálně propagovalo rozvoj a pokrok tohoto odvětví.Totéž platí pro kožešinu a maskování zvířat z určité perspektivy.

Je to jen to, že rozdíl mezi zvířaty a lidmi spočívá v tom, že rozvoj lidské módy má kulturu a kultura může prozkoumat zdroj.Takže móda je kultura!Je to také kultura, která se intuitivně odráží v oblečení!

Od otroctví po feudální systém se více faktorů oblečení, jako jsou látky, barvy, vzory, dekorace … staly symbolem rozlišující třídy, hierarchie, oficiální polohy a identity.Roli tohoto šíření do extrému hrály historické změny, pokrok časů a vznik moderních lidských činností.

S mnoha vlivy kultury, regionu, politiky a ekonomiky tiše vkládá život každého.Podle mého názoru je tedy móda ve skutečnosti definicí v procesu modernizace.

Tato móda se mění, to je lepší.Všichni sledují takovou krásu, tak slavnou.A doufám, že se tato sláva stane sobě.Proto je to právě kvůli takovému pronásledování, že vedla střídání a změnu módy.

Pouze tehdy, když vidíme různé časy, objevují se různé události a různé názory a zobrazí se „módou“.A pronásledování každého z nás je skutečně vidět.Každé procházení zanechalo příležitost porozumět vám pro „módu“.Zatlačte to, co chcete, a hladce přemýšlejte, aby myšlenky usnadnily a usnadňují výběr.

Důvod, proč se takhle ptáte, odpusťte, je pravděpodobné, že nestačí, abyste pochopili sami sebe.

Každý žije na světě, ve skutečnosti je iniciativa ve svých rukou.Klíčem k výběru nebo pasivnímu přijetí je, zda může být módníPodstata

Můžete prozkoumat jeden nebo dva z nejjednodušších šatů.Nevím, pro jaký styl jsem vhodný, nevím, pro jaký styl jsem vhodný, a nevím, jak to odpovídat.