Tři gorges cestovní ruch: V roce 2023 se příjmy dosáhly 1,6 miliardy juanů o 16,10%

Tři gorges cestovní ruch: V roce 2023 se příjmy dosáhly 1,6 miliardy juanů o 16,10%

Intern reportér Li Du 18. dubna vydala Tři Gorges Tourism (002627) výroční zprávu o roce 2023 dosáhl celkového zisku 15,80 700 juanů, což je nárůst o 654,89%rok -na ročně;

Tři Gorges Tourism je předním podnikem rozvoje cestovního ruchu ve městě Yichang.„Dvě přehrady, jedna rokle“ jsou hlavním produktem cestovního ruchu Yichang vytvořeného společností.Linka obsahuje první přehradu na světě -Three Gorges Dam, první přehradu přehrady řeky Yangtze řeky a Xiling Gorge, která se těší venku -otisku Three Gorges, spojuje poezii a starobylé jeskyně tři cestovní jeskyně, spojuje jeskyně, jeskyně, jeskyně, jeskyně, jeskyně, jeskyně, tři cestovní jeskyně, Tři rohovky tří roklích Yangtze River High -Quarlity Tourism, jako je Mingyue Bay, jsou podpůrnými zdroji pozice Yichangu na světovou turistickou destinaci, jako je nejdůležitější cestovní karta Yangtze River High -Quivel, je to nejdůležitější cestovní karta Yangtze River. v Yichangu.

15. prosince 2023 bude cestovní ruch Three Gorges prodat 40%obchodní společnosti, který je držen kontrolnímu akcionáře Společnosti, jakož i 100%vlastní kapitál dodavatelského řetězce Tianyuan, nepřímo drženou prostřednictvím lékařské společnosti Tianyuan Logistics (dále jen „tato transakce“).Tato transakce se provádí v převodu neveřejné dohody.Po dokončení této transakce drží turistika Three Gorges stále 30%obchodní společnosti a automobilová společnost a dodavatelský řetězec Tianyuan již nejsou zahrnuty do rozsahu prohlášení o fúzi uvedené společnosti.