Nový trend 1. května ze země: Cestování z kruhu je dost nika

Existuje více než půl měsíce před dovolenou v květnu a mnoho turistů, kteří plánují vyjít ze země, zajistí cestu cestování.Jak pro turisty, jak učinit tento svátek nezapomenutelnější?Je zjevně důležité pečlivě vybrat charakteristické cíle a hraní.Reportér se dozvěděl, že během dovolené v květnu se kromě cíle stal výklenkem.
Niche hraní
Sledujte cestování skupinou „Hua Shao“
Vzhledem k tomu, že Saúdská Arábie byla oficiálně zahrnuta do seznamu turistických destinací odchozího týmu čínského občana na konci loňského roku, tento specializovaný cíl přitahoval pozornost mnoha turistů.Populární rozmanitost show „Flower and Juvenile Silk Road“ stanovila první cíl do Saúdské Arábie a tento tajemný cíl tlačil veřejnosti.Cílem pluku „Flower Shao“ je El Ora v Saúdské Arábii, která se nachází na severozápadě Saúdské Arábie, s dlouhou historií a jasnou civilizací tisíců let.Lush Valley a Oasis, tyčící se pískovcové hory a historická a kulturní místa, která byla tisíce let, byly slávou.
Jedním ze slavných památek El Ora, Hergra, je prvním kulturním místem v Saúdské Arábii, která byla zahrnuta do seznamu světových kulturních dědictví společností UNESCO.V tomto městě bylo dosud zachováno více než sto hrobek a pískovcové řezby obklopené fasádou jsou stále po dlouhou dobu nové.El Ola má také mnoho fascinujících historických a kulturních dědictví, včetně starověkého Dan Dan, který je hlavním městem Dan a království Lahaani. Nápisy v různých jazycích a labyrintský císař složený z domu, který lze vysledovat až do 12. století a domu postaveného více než 900 bahenními cihly.
Po skupině „Flower Shao“ existuje také mnoho nových zážitků.Největší zrcadlová budova, Malanská koncertní sál, přilákala různé tvary „květinové“ fasády této koncertní haly Světový rekord, zrcadlo odráží kaňon AISA kolem, což je velmi cool, a často si může užívat světových představení v koncertním sále.Přirozeně vytvořená Elephant Rock je jedním z místních reprezentativních kamenů.Okolní potápěčská pohovka je oblíbená kempová místo.Pokud chcete hrát více vzrušujících, můžete zažít nejdelší a nejrychlejší vysokoškolský zip v Saúdské Arábii, který vás zavede do údolí El Ora, a po cestě si prohlédnout nádhernou pískovcovou krajinu. stejné hvězdy.
Niche hraní
Jděte do Bhútánu a zažijte novou turistickou linii
Od letošního roku se Bhútán zaměřuje na zjednodušení procesu víza, snížil poplatek za udržitelný rozvoj na 100 USD a zvýšil výběr letu, aby neustále zlepšoval pohodlí turistů.Mezi nimi se pohodlí víz dále zlepšila.Obecně po podání žádosti o vízum bude zpracována do 5 pracovních dnů.Žadatelé se mohou přihlásit online jednotlivci nebo pomáhat vízům prostřednictvím cestovních kanceláří a hotelů.Kromě toho Bhútanovy dvě letecké společnosti, včetně Royal Airlines a Bhútánské letecké společnosti, rozšířily rozsah výběru letu a otevřely spojení do Indie, Singapuru, Thajska, Nepálu a Bangladéše na Bhútán Palo International Airport Letištní lety nebo lety na přepravu nebo lety Pohodlí chodit do Bhútánského království.
V květnu byla Azalea na východě Himaláje otevřená, klima se oteplovala a obloha byla v pořádku.
NedávnéDva -denní cestovní zážitek je dlouhý asi 25 kilometrů.Tato turistická linie je nádherná, lesem, tyčícími se hory a klidné jezero a přirozená krajina je rozmanitá.Během procházky se objevila postava divokých zvířat a klidných jezer, přidala tichou atmosféru a čas od času se také setká s nadšenými místními obyvateli a pocítí život této šťastné země.
Niche hraní
Nové „pomalé město“ Yoyou Türkiye
Cestování je zkušeností s relaxací fyzického a mentálního, tolik turistů se těší na zažije rytmus neuspěchaného života během cesty.Nedávno se v moderních městech v moderních městech připojily dvě malá města v oblasti Černého moře v západním Turecku -Red Flower City.Od června 2023 bylo v 33 zemích a regionech distribuováno celkem 291 mezinárodních pomalých měst po celém světě.
V Türkiye se 25 destinací připojilo k síti „International Slow City“.Jeden z nových členů města Fanhonghua má téměř dva tisíce nejtradičnějších a typických tureckých domů.Zde lze historii tradičních domů vysledovat až k osmnáctému a 19. století.
Turecké kávové muzeum ve městě Fanhonghua je jedním z malebných míst, která by neměla chybět.Dada je známá svou původní přírodní krajinou a tureckými zvyky.Okouzlující scenérie a dobře zachované architektonické dědictví jsou zde návštěvníky.Od speciálních domů zdobených vynikajícími tesaři až po oslnivé místní jídlo na rušném trhu, každý roh Dadayi přiměl lidi vidět jeho minulou slávu.Kromě architektonických brýlí přilákaly Dada také mnoho outdoorových nadšenců a přirozených nadšenců.
Niche hraní
Objevení „nejlepšího“ cíle pokladu Queenslandu na světě
Austrálie je známá odchozí turistická destinace v čínských turistech, zatímco Queensland, který má krásnou scenérii, jako je Velký bariérový útes a zlaté pobřeží, je populárnější u turistů, kteří touží po přírodě.Palm Bay, která byla nedávno hodnocena dobře známými cestovními časopisy jako „nejlepší pláž na světě“, se nachází na místě 20 minut severně od Keynes.Palm Bay má krásnou pobřežní restauraci, umělecká kavárna a jedinečné luxusní středisko
Mnoho lidí přichází do Palm Bay, aby zažili místní vodní sporty, aby našli želvy kolem pobřeží a útesy Shuangdao, zvládly stojící techniky a zábavu ze stojatých pádlových desek nebo šnorchlování v tiché vápencové jeskyni. sportovní.Pláž Ellis, kterou se místní obyvatelé, je pokladní pláž Palm Bay V neděli odpoledne si lidé mohou také vychutnat velké ústřicové jídlo ve výši 1 USD v plážových barvách a grilovacích restauracích, s místním řemeslným pivem Queenslandu, aby zažili neuspěchaný život života.
Text/Guangzhou denně All Media Reporter Chen Weiwei
Zpráva/zpětná vazba