Weifang College uspořádala zasedání zřízení Institutu pro výzkum rozvoje vzdělávání

Weifang College uspořádala zasedání zřízení Institutu pro výzkum rozvoje vzdělávání

23. června se ve škole konalo zřízení výzkumného institutu pro rozvoj vysokoškolského vzdělávání Weifang College Education Research Institute a seminář „Umělená inteligence a rozvoj vzdělávání“.Během schůzky dorazil Liu Yun, tajemník městské strany Weifang, na schůzi a setkal se se zástupci zúčastněných odborníků.
Bývalý viceprezident pro Xiamen University a místopředseda Čínské vysokoškolské společnosti, Da Guang, prezident Institutu vzdělávání na Xiamen University, MA Luxing, zástupce ředitele a generálního tajemníka poradního výboru pro akademický rozvoj čínské vysokoškolské společnosti , Ma Luxing, píseň Chengixiang, prezident provinční asociace pro vysokoškolské vzdělávání Shandong provinční vysokoškolské vzdělávání, Wang Tan, bývalý inspektor první úrovně výzkumného ústavu pro provinční stranu Shandong (Provincial Local History Research Institute), Sun Qigao, děkan Shandongu Shandong Provinční institut vzdělávání a vědy Han Yanming, děkan vzdělávacího výzkumného institutu, Liu Baocun, děkan Mezinárodního a srovnávacího vzdělávacího výzkumného ústavu v Pekingu Normal University, Shen Hong, předseda profesora Southern University of Science and Technology a ředitel vyššího Výzkumné středisko pro vzdělávání, Zhang Xuexin, profesor psychologie na Fudan University a Institut pro vzdělávání na Huazhong University of Science and Technology Prezident Chen Tingzhu, Song Shanggui, člen lidové vlády provincie Shandong, profesor na Jinan University, Chen, Chen Setkání se zúčastnilo Duanmei, zástupce starosty komunální vlády Weifang komunální a Xu Mei, tajemník výboru školní strany.Konferenci zřízení předsedal Wang Shouquan, zástupce tajemníka školního výboru.
Xu Mei ve svém projevu přivítal odborníky a vědce, kteří jménem školy přišli ze vzdálené školy, a poděkoval všem za jejich dlouhodobé podpory a pomoc při výstavbě a rozvoji školy.Řekla, že výzkumný institut pro rozvoj vzdělávání ve Weifang College se zaměří na integraci teorie a praxe vzdělávání a na vývoj výzkumu teorie vzdělávání, výzkum politiky, rozhodování, technologické inovace a transformace úspěchů a transformace úspěchů , a usilujte o budování inkubátorů a think tanků pro inovativní nápady v oblasti vzdělávání. Národní vzdělávací podniky, poskytovat Weiyuanský plán a přispívat k moci Weiyuan.
Chen Duanmei poblahopřál založení výzkumného institutu pro rozvoj vývoje školy Weifang.Doufá, že institut udělá plnou hru výhodám intelektuálního a hustého a talentu, založeného na realitě se zaměřením na řešení hlavních problémů, s nimiž se setkává při rozvoji rozvoje vzdělávání, vysokou kvalitní rozvoj vzdělávání a vytváření nových pro nové pro nové Konstrukce konstrukce „Better Weifang“.
Píseň Chengiang a Sun Qigao.Jménem Asociace provinčních vysokoškolských managementu vědeckých výzkumů a provinčního institutu vzdělávacích věd poblahopřáli založení ústavu a v budoucnu předložili naději a vedení názorů na rozvoj výzkumného ústavu.
Rovněž se konal ceremoniál jmenování.Institut pro rozvoj vysokoškolského vzdělávání Weifang jmenoval Kun Daguang, Li Xigui a Li Dong jako konzultant a jmenoval BIDORONG jako čestný děkan a ředitel výboru pro odborné pokyny. Členové výboru odborníků.Po obřadu Wu Daguang, Betun Rong, MA Luxing, Song Chengxiang, Wang Tan, Sun Qigao, Han Yanming, Chen Dami a Xu Mei společně odhalili Institut pro vývoj školství na Weifang College.
Po zřízení konference se konal seminář „umělé inteligence a vzdělávání“.荣 荣 荣, Bidun Rong, Malu Ting, Zhang Zhiyong, Liu Baocun, Chen Tingzhu, Zhang Xuexin, Shen Hong, Han Yanming, Zhang Luyu, Wang Liansen, Wang Xin, Sun Zhongsheng, Du Xiaomin, Wang Qinglin a další 15 lidí z National. Hlavní zprávy uvádějí univerzity, odborníci na odborné školy a vzdělávací výzkumné instituce.Zprávy odborníků mají silný hlavní význam, jak vyřešit dilema, kterému čelí rozvoj vzdělávacího rozvoje v době umělé inteligence a jak podpořit inovace vzdělávání a reformu éry umělé inteligence.
Závěrečná slova viceprezidenta Li Yingde.Jménem konference čelí kolegům ve vzdělávací komunitě a vydává iniciativu „Weifang of Weifang“ „obhajuje, že i nadále zkoumáte a praktikujete, a přispívá moudrostí a silou k vysoce kvalitnímu rozvoji vzdělávání.
Relevantní domácí univerzity, odborníci, odborníci a vědci, vedoucí příslušných městských úřadů ve městě Weifang a hlavy krajských a městských vzdělávacích a sportovních kanceláří, členů týmu školních stran, příslušných funkčních oddělení a sekundárních vysokých škol a učitelů Zástupci se zúčastnili schůzky
(Zdroj rukopisu: Weifang College Text/obrázek Yang Qingshan Wang Huiting Yue Chengzhen Zhao Yanyue)
Zpráva/zpětná vazba