Pokud nevíte, jak vzdělávat své děti, podívejte se na tyto šest hodin, nebojte se o to.

Pokud nevíte, jak vzdělávat své děti, podívejte se na tyto šest hodin, nebojte se o to.

Z jejich zkušeností je vidět, že vynikající děti se nikdy narodily ve vzduchu.Dobré vzdělání dá lidem sílu a naléhá lidi, aby se postavili dopředu;

K dosažení následujících šesti bodů to vylepšuje děti.

Naučte děti, jak být člověkem

Co je to vzdělání?V očích starověku je vzdělání učit děti, aby byly laskavé.

Pedagog Confucius shrnul pořadí vzdělávání.CtnostOKZaprvé, „čtení“ bylo umístěno v posledním.

Po tisíce let, ve vzdělávání, je ctnost na prvním místě.

Špatné známky mohou být vyváženy tvrdou prací, ale pokud je osobnost špatná, děti se snadno dostanou na scestí.SO -Called: Nadace není pevná a hory se třese.Pro dítě je naučit se být člověkem vždy důležitější než test.

Naučte děti, aby vycházely se společností

Bez ohledu na to, zda jsou známky dítěte dobré nebo špatné, nakonec vstoupí do společnosti.V této době, ať už se můžete vydat s ostatními a sebou a úspěšná integrace společnosti je prvním krokem pro děti, které uspěly.

Představte si, že pokud dítě postrádá povědomí o životě, když narazí na obtíže a neúspěchy, je snadné uniknout realitě ukončením způsobu ukončení života; , zmatek, zmatek, nerozumím většině života; …

Proto jsou během růstu dětí důležité známky, ale schopnosti jiné než tyto úspěchy nemohou chybět.Musíme nechat děti mít dobrou osobnost a pochopit, jak vycházet se společností.Pouze změnou konceptu vzdělávání mohou naše děti těžit po celý život ve vzdělávání.

A barva Yan Yue je základem vzdělávání

V případě incidentu křičel na děti a pokaždé ho nadával.To je proto, žeRodiče jsou příliš znepokojeni a starají se o své děti.

Je nevyhnutelné, že pro naše děti máme vysoká očekávání.Z pohledu vzdělávání však musí být vysoká očekávání připravena na psychologickou přípravu „věcí a přání“.

Vynikající dítě je obvykle výsledkem mnoha aspektů, vedení rodičů a učitelů, úsilí samotných dětí a vlivu vnějšího světa a životního prostředí.

Nelze připsat všechny problémy dětem.Přemýšlejte o sebevědomí a poté poskytněte přiměřené návrhy, aby se děti snadněji přijímaly a vztah je harmoničtější.

Doprovod je nejlepší vzdělání

Někdo na internetu shrnul takovou větu: Po deseti letech se nebudete cítit líto, protože máte méně třídy a uděláte jeden projekt, ale určitě budete litovat kvůli nedostatku růstu a vzdělávání dětí.

Během této doby jsou vzdělání a růst dětí nevratné.Společnost s vysokou kvalitou bude nejen učinit děti obklopeny bezpečností a štěstím, ale také mají důležitý dopad na jejich osobnost a budoucí volby života.

Výsledky a procesy vzdělávání jsou důležité

Proč mnoho vzdělávacích odborníků vždy diskutuje o výsledcích a procesech vzdělávání, které ve skutečnosti odrážejí vzdělávací návyky některých rodičů v reálném životě -soupeří dobré nebo špatné děti s výsledky a myslí si, že je vše lepší.

Dětská radost, hněv, smutek a radost během studijního procesu byly zcela ignorovány, což ukázalo součást naléhavosti vzdělávání rodičů.

Pokud jde o to, zjistíte, že výsledkem učení je pouze bodové vzdělání a proces je fází vzdělávání.Například střední a vysokoškolská přijímací zkouška představuje pouze dobré nebo špatné učení na střední škole, definuje budoucnost vašeho života a více možností v životě.

Je to největší nedorozumění ve vzdělávání diskutovat o hrdinech.

Pokud se naučíte pustit, vaše dítě bude venku

Přijímací zkouška na vysoké škole právě skončila a děti jsou plné radosti a jsou připraveny zahájit další fázi studia.Mnoho rodičů však udělalo zármutek, protože děti vždy žily se svými rodiči na střední škole a mají pravděpodobnost, že se po škole oddělí od svých rodičů.

To je nutné -od okamžiku, kdy se dítě spadne na zem, je to odsouzena k procesu, který je pryč.

Opuštění vašich rodičů znamená zahájit nezávislý život. , a může nést těžkou odpovědnost za život.Za druhé, děti jsou mnohem silnější, než si myslíte.

Rodiče jsou ochotni pustit, což je největší odpovědnost za jejich děti.

Růst růstu dětí před pracovní pozicí pochází ze vzdělávání lidí kolem nich.

Rodiče dávají své děti vnitřní sílu, aby se mohl odvážně snažit a statečně se spěchat vpřed;

Různé metody vzdělávání určují různé trendy života dětí.

Editor -in -Chief: Zhang Chao

Školní pár: Song Shiyun

Několik obrázků v textu: Yang Yuzhou

Doporučené čtení

Vzdělávání dětí musí mít „nesmrtelné myšlení“, zejména pro dospívající děti

Po přijímací zkoušce na vysoké škole řekněte prosím svému dítěti, co je nejdůležitější

Hlasitý

Peking osm -dimenzionální informační skupina přísná prohlášení

Osmrozměrné vzdělávání v Pekingu osmirozměrné informační skupiny je v současné době zřízena v Pekingu, Jiangsu Suqian, Tianjin a Šanghaj se školami nebo školními institucemi (kampusy) a v jiných regionech neexistují žádné školy ani školní instituce (kampusy).Areál každého kampusu běží stabilní pod vedením předsedy, kterého Mingxi, a výuka a zaměstnávání výuky byly povýšeny řádně.Naše společnost bude rozhodně odpovědnost pro individuální nelegální organizace a osobní šíření nelegálních dokumentů, ovlivňující kampusy a zasahování běžného pořadí školy.

Vyjádřit toto prohlášení

Pekingská osm -rozměrná informační skupina