Krejčí -vyrobené zelené „nové oblečení“ a oblékněte prostředí vysokorychlostních silnic Hubei

Krejčí -vyrobené zelené „nové oblečení“ a oblékněte prostředí vysokorychlostních silnic Hubei

Korespondent Jimu News Wu Min

„Pobočky tohoto oleand jsou trochu oříznuty a další stromy jsou konstruovány v souladu s tímto standardem.“ Část Nejvyšší silnice Tsui pro ořezávání „krásy“.Řady úhledných krajinných stromů a kvetoucích květin způsobují, že cestující minulosti potěší oku.

Ochrana na ochranu přírody prořezávají pobočky

Uvádí se, že v sekci Wuingy -Wudi Express -Wudi jsou bohaté zdroje cestovního ruchu.Během období „1. května“ jsou vítr a slunce krásné, teplota je vhodná, ochota veřejného cestování je silná a tok dopravního provozu na dálnici se výrazně zvýší.Abychom se zaměřili na vytvoření bezpečného a pohodlného silničního prostředí pro většinu cestujících, je předem nasazen první komplexní inspekční úřad společnosti Hubei Investment East Operation Company, aby dále propagoval tříletou provoz zelené krajiny v provincii v provincii .

Technici inspekčního úřadu přesně umístili kresby skrz výkresy, aby prozkoumali růst stromů krajiny, jako jsou slupy, shuiqui, kafr, červené listy a vápno podél linie. .Na konci března 2024 byla inspekční kancelář doplněna více než 1 000 zelenými stromy a dalšími zelenými stromy, jako je oleander v sekci Wuying sekce Šanghaje -Wushu s vysokou rychlostí. a efektivně zveřejňovat během prázdnin pohodlnější a získat.

„Letos, v souladu s požadavky„ jednoho tématu “, použijeme propagaci zelené krajiny městského kruhu Wuhan do sekce interoperability Zhoutou jako demonstrační sekci a usilujeme o optimalizaci a zlepšení kvality životního prostředí silnice v oblasti.

(Zdroj: Polární zprávy)