„Věda a technologie Big Coffee“ je „viceprezident pro vědu“ a vysoce kvalitní rozvoj vědeckého vzdělávání v okrese Huangpu

„Věda a technologie Big Coffee“ je „viceprezident pro vědu“ a vysoce kvalitní rozvoj vědeckého vzdělávání v okrese Huangpu

Nedávno se v Guangzhou City konalo v experimentální škole Huangpu a akademie vzdělávání v Guangzhou ve vysoké kvalitě rozvoje a propagace přírodovědného vzdělávání na primárních a středních školách v okrese Huangpu.

Cílem zpráv je podle zpráv mobilizovat různé primární a střední školy a mateřské školy v okrese Huangpu, aby plnily své povinnosti a využívaly dobré výhody.Setkání shrnulo předběžné výsledky okresu Huangpu při zaměření na vnitřní vědu a technologii školy a platformu pro integraci školy a objasnilo zaměření dalšího kroku ve vědeckém vzdělávání. -Praktické aktivity na rozšíření kvality, základní zdroje integrace s vysokou účinností, podpora výstavby učitelů, vysoká standardní mechanismus průzkumu a tréninku, vysoce účinná implementace regulačních úkolů, vysoce kvalitní vedoucí ekologické vývoj, systém hodnocení s vysokým přesným zlepšením “v 10 aspektů, budeme se snažit podpořit implementaci projektu „1 50 milionů“ vědeckého vzdělávání v okrese Huangpu.

Projekt „Sto milionu“ je: Kompilace diagramu vědeckého vzdělávání primárních a středních škol; Rok;


Pět z pěti poboček mladistvých škol najímá jako viceprezident pro vědu „vědu a technologii“.

Na tomto setkání použila první dávka zástupců experimentální školy vědeckého vzdělávání v zemi, experimentální škola v Guangdong Akademii vzdělávání, téma „zaměření na“ kurikulum, hodnocení, hodnocení a propagaci vysoké kvality Rozvoj přírodovědného vzdělávání “.Guangzhou Experimental Middle School, Guangzhou č. 86 Middle School, Su Yuan School, Kaiyuan School, Yuquan School a dalších pět „juniorských akademie“ školních poboček udělily jmenování jmenování viceprezidentům vědy.

Mezi nimi je viceprezidentem experimentální střední školy Science of Guangzhou akademik Zhao Yuliang.Zhao Yuliang je akademikem Čínské akademie věd, akademického akademika Národní akademie věd rozvojových národních věd, člena Čínské akademie lékařských věd a výzkumným pracovníkem v Národním vědeckém centru Nano.Akademik Zhao Yuliang se ujal vedení při navrhování problému nano -biologické bezpečnosti (nanolotoxická věda) v roce 2001 a vytvoření první laboratoře na světě. a místopředseda Čínské farmaceutické společnosti.

Viceprezidentem Science of Guangzhou č. 86 střední školy je akademik Chen Chunying.Akademik Chen Chunying je akademikem Čínské akademie věd, výzkumného pracovníka Národního vědeckého centra Nano, hlavní vědec ve výzkumném středisku pro hodnocení biologické bezpečnosti Nanomi a vítězem Národního fondu pro mladé vědy a zástupcem ředitele Nano Nano a zástupcem ředitele Nano Nano -Biologické účinky a bezpečnostní laboratoř Čínské akademie věd.

Viceprezidentem školy Su Yuan je akademik Li Jianjun.Akademik Li Jianjun je v současné době hlavním vědcem společnosti Blonde Technology Co., Ltd., ředitel Národní klíčové laboratoře Národní klíčové laboratoře Národní klíčové laboratoře Národní klíčové laboratoře Státní rady a zahraničním akademikem z Státní rada.Akademik Li Jianjun získal cenu páté Číny za vynikající inženýr, Národní cenu za odhodlání soukromých technologií, cenu za odhodlání, medaile pro provincii Guangdong 1. května, model práce v Guangzhou a vynikající odborníky v Guangzhou.

Yuan Jianhua, viceprezident Kaiyuanské školy, je postgraduálním studentem lékařské univerzity University a magisterským titulem na lékařské fakultě na Nanjing Lékařské fakulty a hlavní vědec společnosti Biological Filter, Ltd. a generální ředitel Guangzhou Expansion Investment Management Co., Ltd.

Profesor Wang Xiaoyun, viceprezident školy Yuquan School, je genetickým vědcem a výzkumným pracovníkem na institutu biomedicíny v Guangzhou a zdraví Čínské akademie věd, profesor jihočínské normální univerzity a učencem Pearl River (Young Scholar).

Text/Guangzhou Daily Xinhua City Reportér: Xie Zekai Corespondent: On Yinbo, Wang Qi