Peking -tianjin -Hebei Tři místa staví ekologickou environmentální bezpečnostní bariéru

Čína Youth Daily Client Tianjin, 14. května (China Youth Daily · China Youth Network Reportér Hu Chunyan Corespondent Zhang Jingyi) Reportér z povodí řeky Haihe, který se konal v Tianjinu 13. května v Haihe Basin Ekologické bezpečnostní ochrany a trestní policejní spolupráci IT IT se dozví, že čtyři útvary zákona o státním stíhání Pekingu -tianjin -hebei podepsaly „Peking -tianjin -Hebei rámce zákona o státním zastupitelství s dohodou Povodí řeky Haihe, která zakročila zločiny v oblasti životního prostředí v povodí řeky Haihe, služby a zaručení povodí HAIHE s vysokou spoluprácí v rozvoji kvality.
Téma tohoto semináře je „spolu s konstrukcí krásného haihe, budování harmonické symbiotické bariéry a udržování kapitálu pro stavbu kapitálu“.V posledních letech orgány veřejné bezpečnosti tří provincií a obcí aktivně propagovaly meziregionální policejní spolupráci a podepsaly tři regionální pracovní mechanismy pro policejní spolupráci v oblasti regionálních regionálních regionálních regionálních léčiv, které účinně zaplňují prázdné prázdné policie. Spolupráce v oblasti „kruhové medicíny“ v Pekingu -tianjin -hebei veřejné bezpečnosti. .
Od roku 2023 orgány veřejné bezpečnosti tří míst nepřetržitě posílily společné zásahy, mnohokrát provedly společné operace a zakročily 46 trestních případů, které zničily ochranu životního prostředí, a zatkla 57 podezřelých.Zejména během prvního národního ekologického dne byla společně detekována řada případů detekce nelegálních akvizic a likvidace zrušení environmentálních případů znečištění baterií.
Oddělení práva pro státní zastupitelství Pekinga -Tianjin -Hebeiho státního zastupitelství bude dodržovat myšlenku „deska šachu“ se zaměřením na hlavní strategické uspořádání národního Pekingu -tianjin -hebei koordinované rozvoj, konstrukci koordinované výstav Nový okres Xiong’an a konstrukce integrity vodního systému Grand Canal. Společně vytvořil krásný obyvatelný Peking, Tianjin -hebei.
Zdroj: China Youth Daily Client
Zpráva/zpětná vazba