Tesla Optimus vítá nové a progresivní progresivní roboty vstupující do „předvečer vypuknutí komercializace“

Robot „Optimus“ ve tvaru člověka ve tvaru Tesla je o krok blíže k realizaci „nahrazení skutečného personálu do továrny“.5. května Tesla vydala nejnovější video Optimus, které ukázalo jeho schopnost třídit, chodit a provádět tovární úkoly a napsal: „Nedávno tvrdě pracuje, aby se stal užitečným!“

V prvním čtvrtletí finanční zprávy společnosti Tesla Musk odhalil, že se očekává, že do konce letošního roku bude Optimus vykonávat „užitečný úkol“ a plánuje prodat Optimus mimo konci roku 2025.Podle Avic Securities, s přistáním Tesla Optimus, v roce 2025 vstoupí roboti s lidským výkonem prvního roku hromadné výroby. Plně proniká -po zralosti vstupu do tří fází tisíců domácností “se očekává, že kumulativní poptávka po robotech tvarovaných člověkem v roce 2030 dosáhne asi 2 milionů jednotek, což odpovídá asi 570 miliardám juanů v tržním prostoru.

Podle knihovny témat finanční asociace mezi příslušnými společnostmi uvedenými společnostmi:

Naruto ElectricV oblasti sportovního řízení se zapojila do výzkumu a vývoje, výroby a provozu produktů v oblasti sportovní kontroly. Řezací technologie výroby.