May Day Travel Perspective: Obtížnost nákupu vstupenek na populární trasy není nižší než jarní festival potápějící se trh cestovního ruchu.

May Day Travel Perspective: Obtížnost nákupu vstupenek na populární trasy není nižší než jarní festival potápějící se trh cestovního ruchu.

CCTV Peking 17. dubna (reportérská píseň Xue) se blíží 17. dubna.Podle údajů o platformě online cestovního ruchu mají během dovolené v květnu cestující mezi velkými městy a turistickými městy častější tok a existují také analýza platformy, že některé populární linky během dovolené v květnu jsou obtížné koupit méně než na jaře Festival.Kromě toho je stále populární stále více potopení na trhu cestovního ruchu a rezervace hotelů v 1. květnu, jako jsou Tianshui, Xuzhou, Zibo a další města, mají rychlejší tempo růstu.
Přímé vstupenky jsou vyprodány a mohou se obávat linie Zhongjian
Tok cestujících během dovolené v květnu je hlavně cestovní ruch a příbuzní.Ve srovnání s Qingmingem je dovolená v květnu delší, cesty cestujících je široká a průměrný denní objem cestujících je vyšší.Poté, co je vlaková lístek v prodeji, je to také vrchol rezervace vstupenek.Na platformě, 15 dní od dovolené, počet vstupenek na vstupenky během květnového dne překročil 2023.Z „Beishangguangshen“ a dalších velkých měst je průměrná platba leteckých vstupenek do turistických měst vyšší.
Soudě podle rezervace vlakových vstupenek, Peking-Shanghai, Chengdu-Xi’an, Shanghai-Wuhan, Shenzhen-Changsha, Peking-Qingdao a další populární trasy jsou obtížné zakoupit méně než jarní festival.Populární destinace jsou Peking, Chengdu, Šanghaj, Chongqing, Guangzhou, Xi’an, Wuhan, Changsha, Zhengzhou, Hangzhou.
S teplem počasí, Qingdao, Weihai, Yantai, Rizhao, Liaoning Dalian, Hebei Qinhuangdao a Tianjin a další severní pobřežní města postupně přitahovaly boom turistiky. velký počet cestujících.
Online cestovní platforma doporučuje, aby, pokud byla lístek vyprodán, mohou cestující věnovat pozornost přenosové jízdence na stejnou stanici.Vzhledem k velkému a koncentrovanému počtu cestujících během dovolené v květnu se doporučuje, aby cestující jdou na stanici, aby čekali předem, aby se vyhnuli chybějícímu času odjezdu.
Populární je stále více potopení na trhu s cestovním ruchem
Které destinace cestovních destinací jsou na ohnivou dovolenou relativně „drahé“?Na základě rozměru průměrné ceny platební ceny letecké letenky, změny ceny mimosezónní ceny mimosezónního a změny ceny v roce 2023, malé letištní destinace stojí za to během května, jako je vnitřní Mongolsko Hailar, Baotou, Yulin, Shaanxi, Hubei Enshi, Ganzhou, Zunyi, Guizhou, Guizhou, Xingyi, Shandong Rizhao, Dongying, Wuhu, Anhui.Ve srovnání s velkými městy jsou hotely s malými městy nízká. .
Fujian Pingtan „Blue Tears“ (Zdroj: CFP)
Data CTRIP také ukazují, že trh s cestovním ruchem krajů (krajské a krajské městy) přináší nový přírůstek.Objednávka za rezervaci hotelu na trhu s hotelem 1. května se zvýšila o 68%rok -na -a objednávky vstupenek na malebném místě se zvýšily o 151%rok -za rok.Fujian Pingtan, Guangxi Yangshuo, Zhejiang Anji, Jiangxi Wuyuan, Chun’an, Zhejiang, Zhengding, Hebei, Yunnan Jinghong, Zhejiang Deqing, Shangri -la, Yunnan a Dunhuang, Gansu.Se zlepšením infrastruktury na různých místech a zlepšením možností přijímání cestovního ruchu je stále více turistických destinací pro klesající trh.Tianshui, Xuzhou, Zibo, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang, Yantai, Huangshan a další města se staly nejrychleji -rostoucími městy v současném dovolené v květnu.
Odchozí cestující pokrývají téměř tisíc měst
Dovolená na květnovém dni je relativně dlouhá a odchozí cestování se také stala oblíbenou volbou pro cestující.Od 15. dubna se Qunar International Hotel Rezervování pokryla 957 měst.Celkový počet odchozích cestovních produktů z cestovního ruchu, který byl ovlivněn komplexními faktory, jako je obnovení dodavatelského řetězce a dobrý zisk z destinace, se ve srovnání se stejným obdobím loňského roku zvýšil o 200%.Od nynějška se počet cest zvýšil asi o 370%ve srovnání se stejným obdobím v loňském roce.Podle údajů CTRIP jsou Japonsko, Thajsko, Jižní Korea, Malajsie, Singapur, Spojené státy, Indonésie, Austrálie, Francie a Vietnam oblíbené odchozí země.Saúdská Arábie, Katar, Uzbekistán, Tádžikistán a další země mají vyšší rok -na míru růstu.
Pro více vzrušujících informací si prosím stáhněte klienta „Yangguang.com“ na trhu aplikací.Vítejte v oblasti poskytování zpráv, 24hodinová zpráva Hotline 400-800-0088;Prohlášení o autorských právech: Autorská práva tohoto článku je ve vlastnictví CCTV a nesmí být reprodukována bez povolení.Kontaktujte prosím: [email protected], budeme zodpovědní za neúctivé chování.
Zpráva/zpětná vazba