Už neváhejte!Podívejte se na tyto vzrušující turistické turistické destinace!

Už neváhejte!Podívejte se na tyto vzrušující turistické turistické destinace!

Už vás unavuje práci a životní tlak na den a den, dychtíte uniknout shonu města a najít tichý a krásný?Takže na vás čekají zábavné turistické atrakce po celé zemi!Dnes prozkoumejme tyto fascinující turistické destinace společně, takže váš cestovní seznam již není prázdný!

1. Romantický pobřežní výlet: Sanya

Jako dobře známé přímořské turistické město v Číně přilákalo Sanya nespočet turistů svými jedinečnými přírodními podmínkami a krásnou plážovou scenérií.Každá ze slavných atrakcí, jako je Yalong Bay, Tianya Haijiao, Wuzhizhou ostrov a další slavné atrakce, způsobují, že lidé leží.Zde si můžete užít útulný čas přinesený sluncem, pláží a mořskou vodou a cítit velkolepost a romantiku moře.Kromě toho je také jídlo Sanya.

Sanya

2. Historická a kulturní cesta: Peking

Peking, hlavní město Číny, nese silnou historickou kulturu a silnou uměleckou atmosféru.Světové dědictví dědictví zakázaného města, chrámu nebe a Velká zeď vám umožňuje ocenit majestátnost starověkých budov;Kromě toho má Peking také spoustu moderních kulturních zkušeností, jako je Národní muzeum a 798 umělecká čtvrť, což vám umožní pochopit čínskou historii a kulturu.Zde můžete cestovat po tunelu času a prostoru a cítit nevolnosti historie tisíců let.

Zatřetí, cesta přirozené scenérie: Jiuzhaigou

Jiuzhaigou se nachází v okrese Jiuzhaigou, ABA Tibetská tibetská autonomní prefektura, provincie Sichuan.Krajina je zde krásná a scenérie je malebná.Prvky jako Cuihu, vodopád, Snow Mountain, Tibetan Style představují krásný svitek.Zde můžete cítit magické kouzlo přírody a nechat své tělo a mysl zcela uvolněné.Kromě toho je okres Jiuzhaigou také urovnáním etnických menšin, jako jsou tibetští a dai turisté.

Začtvrté, cesta cizího stylu: Yunnan

Yunnan, tajemné místo, má jedinečnou přírodní scenérii a bohatou národní kulturu.Dali’s Cangshan Erhai Lake, starověké město Lijiang a ráj Shangri -la jsou na každém místě intokovány.Zde můžete cítit integraci silného exotického stylu a multikulturalismu.Kromě toho je Yunnanovo jídlo také vrcholem.

Yunnan

5. Outdoor Adventure Trip: Tibet

Tibet, země plná tajemství a legendy, má nejvyšší vrchol na světě -namontoval Everest.Pro turisty, kteří mají rádi venkovní dobrodružství, je to určitě cíl, který nelze vynechat.Zde můžete provádět turistické cestování, dobrodružství na horolezectví a další aktivity, abyste zpochybnili vaše limity.Současně můžete také navštívit slavné atrakce, jako je Potala Palace a chrám Jokhang, abyste zažili jedinečné kouzlo tibetského buddhismu.Zde se můžete spojit s přírodou a cítit nekonečné možnosti života.

Výše uvedené je doporučení pěti celostátních zábavných turistických atrakcí, které jsme pro vás pečlivě vybrali.Už neváhejte, pospěšte si!Vytvořte podrobný plán cestování, aby váš cestovní seznam již nebyl prázdný!Během cesty nezapomeňte věnovat pozornost Feng Xingovi!Budeme vám i nadále poskytovat více vzrušujícího obsahu a praktických strategií pro cestování.

Návrhy:

Aby byl váš výlet dokonalejší, existuje několik dalších malých návrhů pro vaši odkaz:

  1. Proveďte úplné přípravy před cestováním, abyste pochopili povětrnostní podmínky a dopravní podmínky cíle, abyste zajistili hladký pokrok itineráře.

  2. Zůstaňte jako bezpečný a ostražitý během cesty, věnujte pozornost udržení vašeho osobního majetku a vyhýbejte se chodit do nebezpečných oblastí.

  3. Respektujte místní celní a kulturní tradice a vyhýbejte se zbytečným nedorozuměním a konfliktům kvůli nesprávným slovům a skutkům.

  4. Užijte si každý krásný okamžik během cesty, zaznamenejte svou úžasnou cestu s kamerou a ponechejte nezapomenutelné vzpomínky.

jdeme: