Fitness cvičení v době stylu výstavy školního hřiště

Fitness cvičení v době stylu výstavy školního hřiště

Sanqin Metropolis Daily-Sanqin.com (reportér Tao Ying)Sport je důležitým vzdělávacím obsahem v pěti vzdělávání „morálního, intelektuálního, fyzického a uměleckého“ a má nesmírně důležitý význam a roli v růstu každého studenta.

Dne 8. května druhá základní škola Xixian New District aktivně propagovala „duální redukci“ a implementaci klíčových požadavků na gramotnost lidí lidu a nový kurz.Tématem této činnosti je „chirurgie, vyrůstající, skok a nádherné dětství“, který vyjadřuje xianxian Erxiao při podpoře kulturní a tělesné výchovyTato aktivita není jen normální činností, ale co je důležitější, má škola opět příležitosti pro vyšší a lepší kvalitu vzdělání. Prezentace nového stylu, nových úspěchů, nových úrovní a nové kvality komplexního vývoje Qixian New District.

Tato událost je rozdělena do dvou kapitol.Kapitola 1: Jedna třída a jeden svět, třída je úžasná.Každá třída integruje kulturu třídy s slogany a zobrazením studentů čtvercové.

Kapitola 2: Závalný a „skok“ úžasný.Svět dítěte by měl mít nejen statický text, hromadu knih, ale také teplý pot, vášeň týmu, laskavou lásku!K pěstování návyků studentů, zlepšení cvičení studentů, realizujte cvičení, aby se zlepšila fyzická zdatnost, kultivovala kvalitu cvičením a posílila růst cvičením.