Potraviny, jako je prodej a další potraviny, vstoupily do stovek milionů dolarů ročně a dopad na jídlo Guangdong Laoshima Rongye

Od začátku letošního roku se ve Spojených státech zahřívají ve Spojených státech.Nedávno je zde další IPO z Buangdongu.

Veřejné informace ukazují, že holdingová společnost společnosti Guangdong Rongye Food Co., Ltd. Wing Yip Food Holdings Group Limited (dále jen „Rongye Food“) nedávno aktualizovala prospekt v americké regulační komisi (SEC) „.

Uvádí se, že Rongye Food Plan vydává 2,5 milionu reklam a očekává se, že první veřejná nabídka bude mezi 4 a 5 $ za akcii.V roce 2018 byl Rongye Food (China) Holding Group Co., Ltd. uveden na Kosdap Kosdaq v Jižní Koreji s kodextem 900340.

Greenway se dozvěděl, že Rongye Food je společnost pro zpracování masa od Zhongshan v Guangdongu.Říká se, že Rongyeova příchuť pocházela z Guangxuových let dynastie Qing po čtyřech generacích.Před více než sto lety byl Wang Tianfu, zakladatel Rongye, tajným receptem pro jeden.

Pokud jde o strukturu vlastního kapitálu, před vydáním, Wang Xiantao, ředitel a předseda společnosti, držel 16,71% kapitálu a ředitel a generální ředitel Wang Tingfeng držel 26,96% kapitálu.

Po letech vývoje společnost vytvořila tři hlavní matice produktů, včetně tradičního voskového, příležitostného občerstvení a rychle se zmrzačených potravin a aktivně vyvinuté prefabrikované zeleninové výrobky.Nakládané výrobky z masa Rongye zahrnují okurky, nakládané maso, maso, kuřata a vosková kachna.

Nakládané masové výrobky, zdroj obrázku: Prospekt

Z pohledu struktury příjmu v letech 2022 a 2023 představovaly tržby z vyléčených masných výrobků potravin Rongye více než 60%a příjem neformálních potravin představoval asi 30%a podíl rychlých příjmů z potravy byl relativně nízký.

Detail příjmu, Obrázek Zdroj: Prospekt

Pokud jde o výkon, v letech 2022 a 2023 činil příjmy společnosti Rongye Food asi 131 milionů USD a 134 milionů USD, s odpovídajícím čistým ziskem asi 11,194 milionu amerických dolarů a 1,409 milionu USD.

Podle zprávy Fifrrishalinu ve fiskálním roce 2022 podle maloobchodního prodeje Pickles v pevninské Číně se Rongye Food umístil na druhém místě s 9,2% tržního podílu.

Hlavní součástí provozního výkonu společnosti, zdroj obrázku: Prospekt

V letech 2022 a 2023 činila hrubá marže potravy Rongye 35,13%a 33,91%, z čehož hrubý ziskový rozpětí v roce 2023 snížil rok -o rok.Hrubá zisková marže společnosti je ovlivněna hlavně prodejní cena a náklady na příjmy účtované zákazníkům.

Provozní výkon potravin Rongye je ovlivněn fluktuacemi ceny surovin, zejména vepřového masa, hovězího masa, drůbeže a dalších masových surovin.V letech 2022 a 2023 představovaly suroviny společnosti 90,17% a 88,69% z celkových nákladů na prodej produktů, což představuje relativně velké. , které ovlivní hrubé ziskové rozpětí a ziskovost společnosti

Kromě toho společnost také čelí tlaku na zvyšování pracovních nákladů.V posledních letech se s rozvojem ekonomiky mé země a zvýšením průměrného platu zvýšila také průměrná úroveň platu Rongyeho jídla a společnost očekává, že se její pracovní náklady nadále zvyšují.