Proč trvat na cvičení?Jaké jsou výhody cvičení?

Proč trvat na cvičení?Jaké jsou výhody cvičení?

Nedávno jsem o víkendu nemohl jít ven. Cvičení.
Dále se podívejme, jaké jsou výhody cvičení!
1. Cvičení vede ke zlepšení typu těla.Nejzákladnější role cvičení je zlepšit tvar.
2. Cvičení může podporovat růst kostí a pomoci zvýšit.Během silného období růstu kostí může přiměřené fyzické cvičení podporovat krevní oběh, zvýšit přísun krve do kosti, takže kostní tkáň, která je v silném období tvorby kostí, může při účasti získat více výživy; Ve sportovních aktivitách může kosterní systém také trpět správnými mechanickými podněty přispívá k růstu a vývoji kostí.
3. Cvičení může urychlit krevní oběh a podporovat organizační metabolismus.Při účasti na cvičení musí cirkulační systém poskytovat více energie a kyslík.
4. Cvičení může zlepšit fyzickou zdatnost a odolávat odporu.Studie ukázaly, že dlouhodobé mírné cvičení může zlepšit imunitu těla a snížit riziko infekčních chorob.
5. Cvičení může zvýšit paměť a zlepšit efektivitu učení a prácePodstataBěhem cvičení se centrum týkající se kulturního učení vstupuje do relativně inhibičního stavu, aby se mohlo rest a únavu mozku zároveň může zlepšit mozkový krevní oběh a zlepšit pracovní účinnost.
6. Cvičení pomáhá zmírnit úzkost a depresi a podporuje duševní zdraví.Aktivní cvičení může způsobit dobré emoční a státní reakce.
7. Cvičení může zpozdit a zabránit výskytu diabetu.Pravidelné sportovní aktivity mohou regulovat metabolismus cukru, snížit hladinu cukru v krvi, zlepšit citlivost cílových buněk na inzulín, účinně zabránit a léčit diabetes typu 2 a zpožďovat výskyt a rozvoj komplikací.
8. Cvičení může zlepšit postavu a nezávislou životní schopnost starších lidíZvyšte práci, zábavu a životní schopnosti, snižujte riziko pádu nebo zranění starších osob nebo zranění pádem.Zabránit nebo zmírnit limity starších lidí a zlepšit léčebný účinek chronických onemocnění u mnoha starších lidí.
9. Cvičení může zpozdit a zabránit výskytu diabetu.Pravidelné sportovní aktivity mohou regulovat metabolismus cukru, snížit hladinu cukru v krvi, zlepšit citlivost cílových buněk na inzulín, účinně zabránit a léčit diabetes typu 2 a zpožďovat výskyt a rozvoj komplikací.
10. Cvičení může snížit rizikové faktory koronárních tepen a zpoždění rozvoje aterosklerózy.Mezi rizikové faktory koronárních tepen patří sezení menší, abnormální krevní lipidy, hyperglykémie a pohyb obezity.
11. Cvičení může zlepšit kardiovaskulární a respirační funkce a zlepšit kardiopulmonální schopnost.Například v pátém patře se někteří lidé cítí velmi snadno a někteří lidé se cítí schopni dýchat.První z nich má vysokou úroveň kardiopulmonální vytrvalosti a druhá má nízkou kardiopulmonální vytrvalost.Studie prokázaly, že kardiopulmonální vytrvalost má velmi významný negativní vztah s výskytem různých chronických onemocnění a časné úmrtnosti.
…………..
Výhody byly tolik uvedeny.
Výše uvedené informace pocházejí z [Foot Health and Shoes Research Institute „Sports je dobrý lékař a musíte cvičit přiměřeně doma“]
Denní lidové online „Proč je„ cvičení je dobrým lékařem “?“
Zpráva/zpětná vazba