4 satelity "Carpool" do vesmíru!V komerčním letectví mé země existuje nový pokrok

4 satelity "Carpool" do vesmíru!V komerčním letectví mé země existuje nový pokrok

Dnes (7. května) v 11:21 moje země úspěšně spustila křížové rakety na dlouhém 6. březnu v Taiyuan Satellite Launch Center.Mise je 520. let série Long March série startu -CAR ROCKET.

Dlouhý březen č. 6 C: „Multi -Facetová ruka“ vyvinutá pro komerční letectví

Dlouhé rakety 6. března koruny úspěšně létaly a rodina raket Long March přidala nové členy.To dále vylepšilo novou generaci mé země série nosičů dlouhého března a propagovalo zrychlení raket aktivních nosičů v mé zemi na aktualizaci.

Dlouhé březen C je dvoustupňová raketa. Hmotnost je asi 215 tun.

China Aerospace Science and Technology Group Ding Xiufeng: Long March č. 6 Cross Rockets je nová generační kapalná raketa pro budoucí trh s komerčním startem. Responzivní potřeby uživatelů.

V posledních letech se letos rychle vyvíjel komerční trh s letectvím. Otevřeno poprvé.

Ding Xiufeng, China Aerospace Science and Technology Group: Long March č. 6 Cross Rockets úspěšně přispěl k rozvoji komerčního letectví, poskytl více možností a možností pro komerční trh se spoustou satelitních a propagoval vývoj komerčních satelitů a rozvoj komerčních Satelitní.

První „cestující“ dlouhého 6. března C: Neptun 01 Star

Neptun 01 hvězda je prvním „cestujícím“ dlouhých raket 6. března.Jaké jsou „jedinečné dovednosti“?

Neptun 01 hvězda nese anténu ve tvaru deštníku s průměrem asi 4 metry.Pracovní princip tohoto radaru se liší od kamer jiných satelitů optického dálkového průzkumu.

Sea Pingxing 01 Star -Nation Chief Xiao Dengjun: Máme schopnost si představit celý den, ať už je to noc nebo den, nebo dokonce za zamračeného počasí, mraků a deště, včetně různých špatných počasí, jako je písek a prach.

S touto schopností lze Neptun 01 Star použít k obsluhování oblastí monitorování půdy a zdrojů, prevence a zmírňování katastrof, ochrany životního prostředí, námořní bezpečnosti a dalších oborech.Kromě toho, na rozdíl od tradičních radarových satelitů, může Neptun 01 také posoudit směr pohybu pomalu se pohybujícího cíle prostřednictvím natáčení videa.

Ren Wei, technický ředitel Neptunu 01 Star: Například je to zvláště výhodné.

Podle plánu je počáteční plán Neptunu na spuštění 13 satelitů v železniční síti, což může výrazně zlepšit schopnost odezvy satelitů po dokončení.

Yao Xingfu, osoba odpovědná za Neptun 01 Star: Po výstavbě druhé fáze, po dokončení roku 2028, bylo v síti železniční skupiny 36 satelitů, které uživatelům poskytly inteligentní služby pro dálkové snímání.