Spring City Investigation | Investování 1,5 miliardy staveb, ale nyní se zdá, že se jedná o špatnou budovu ocasu!Existuje nějaká záchrana v Tangye Center?

Spring City Investigation | Investování 1,5 miliardy staveb, ale nyní se zdá, že se jedná o špatnou budovu ocasu!Existuje nějaká záchrana v Tangye Center?

Lear Reporter Guan Yue
Stavba výstavby před šesti lety byl od původního vývojáře stažen komerční komplex Tangye Center, který byl dokončen v roce 2020.To bylo kdysi známé jako „brána západu dynastie Tang“.Kde je projekt uvízl?Kdy mohu obnovit práci?V posledních několika dnech zkoumal reportér Qilu Evening News · Qilu Yiyi reportér „špatný ocas“ komerčního komplexu Tangye Center.
Zastavení téměř tři roky
Majitel čeká na zlomení srdce
11. dubna přišel reportér do severovýchodního rohu Century Avenue a Longfeng Mountain Road v Licheng District, Jinan City.
Reportér na scéně viděl, že hlavní budova byla dokončena, a některé projekty dekorace vnějších stěn na komerčním pódiu ještě nezačaly.Dveře staveniště byly zamčené a na scéně se staral pouze jeden pracovník a nebyl zapojen žádný jiný stavební personál a vozidla.
Přes uzavřením je vidět, že ocel naskládaná na otevřeném prostoru byla dlouho rezavá a nečinné cihly a lešení se roztrhaly.Soudě podle rezavých značek na fasádě budovy, která nebyla dokončena, byla již mnoho dní zastavena.
Výstavba projektu v roce 2021
„Tento projekt byl založen čtyři nebo pět let. Ve druhé polovině roku 2021 stále můžete slyšet zvuk staveniště. Na konci roku nikdy neslyšel pohyby.“ Rezident Liu Li (pseudonym), druhou fází komunitní fáze je, že to bylo více než tři roky dodání a komerční a hotely nedosáhly významného pokroku od roku 2021 do současnosti.
Podle realitních agentur byly budovy č. 3 a č. 4, včetně projektu komerčního pozemku B-1, dodány v roce 2021.„Budova 5 apartmánů i komerčních čtverců nyní patří ke stejnému vývojáři. Byt a podzemní parkovací místa budovy 5 jsou v podstatě prodávány, ale nemovitost není dodána.“
„Když jsem v té době koupil dům, byl povýšen na dům a komerční zařízení, aby vytvořil 15minutový životní kruh. Proto jsme založili dům dynastie Tang za cenu vysokoedovělých obytných domů za metr čtvereční.“ Wang Xiaoshuai (pseudonym) řekl, že je vhodné jít nakupovat u dveří domu.
Wang Xiaoshuai si myslel, že vývojáři jsou dobře známými bytovými společnostmi a měli by být docela spolehliví.Neočekávaně bylo druhé místo v komunitě prodáno za kolo, ale komerční zařízení byla tažena a tažena a dosud nebylo postaveno.
Mnoho majitelů komunity Tangfu uvedlo, že centrum Tangye bylo z hlediska geografického umístění lepší.
Když vidíme, že popularita oblasti Tang Ye je stále více plná, ale nákupní centra, která chtějí navštívit „dveře domu“, jsou daleko.Obyvatelé se obvykle rozhodnou řídit Sunacomai, což je čtyři kilometry.
Projekt 2024 živá mapa
Podle zpráv zveřejněných „Investice do Jinan“ WeChat Public Account, v roce 2017, Tangye New District Management Committee a Jinan Vanke Zhongxiang Real Estate Co., Ltd. podepsal pěti -star hotel a komerční komplex.
Projekt je také známý jako komerční komplex Tangye Center.Zahrnuje jedno pódiové pódium a dvě budovy s vysokým twiningem 100 metrů (pět -star hotely a byty) a 5 -storey pódium je nákupní centrum.Projekt se nachází na křižovatce oblasti Snow Mountain a v oblasti Tangye.
Z pohledu plánovací a stavební stupnice, jakmile bude dokončen komerční komplex centra Tangye, vyzařuje více komunit v Tangmen, což je důležitou součástí komerčního území Tangye.
Opakovaná práce opakovaně „chlazení“
„Scar“ v oblasti Tangye
Dne 4. srpna 2017 oblast Tangye uvedla v první aukci půdy od zavedení „omezené ceny, konkurence a výstavby domů s přesídlením“.Nakonec Vanke vzal grafy G068 a G069, tj. A-1 rezidenční pozemky a komerční spiknutí B-1 na jižní straně komunity Tangcheng.
Aby se zajistilo hladké dodání projektu, vláda Licheng District v Jinan City učinila během převodu půdy přísné požadavky: komerční pozemky k získání předběžných certifikátů pro pozitivní a negativní rezidenční bloky a pět hvězdných hotelů potřebují držet je po dobu nejméně deseti let.
Znamená to také, že podle doby dodací doby plánování komunity dynastie Tang by měl být komerční komplex centra Tangye dokončen nejpozději na konci roku 2020.
Podle pana Chen, realitní agentury kolem komunity Tangfu, byl projekt vyvinut čtyřmi známými vývojáři nemovitostí Zhongjun, Real Estate, Jindi Commerce a Vanke Real Estate.
Ve druhém roce po vítězství v projektu zahájila výstavba rezidenčních a komerčních pozemků v roce 2018.
Z projektu s názvem „Tang Ye Center“ je vidět, že vývojář projektu je přesvědčen, že vytvoří novou památku Tangye, řídí oblast regionu a začne městskou éru Jinan Dadong.
Stavba rezidenční výstavby byla v plném proudu, ale komerční komplex se po startu zastavil a internet mnohokrát nahradil celkový balíček.
Na konci roku 2020 byly podle doby plánování do dodací doby právě dokončeny některé předměty nákupního centra.
V naději na úzkost majitelů projekt vždy probíhá a došlo k několika krátkým zastávkám.V říjnu 2021 byl projekt dokončen v hlavní budově a měl být omezen.
Když občané rádi přivítali dokončení nákupního centra, na konci roku 2021 projekt vstoupil do stavu zastavení.
Ve druhé polovině roku 2022 byly hlášeny zprávy o staveništi.Nemyslel jsem na to, byl to virtuální výstřel.Projekt vstupuje do modelu „Revitalizace výkonu“.
Až do září 2023 obyvatelé v okolí zjistili, že jeřáb věže tiše stáhl.To také znamená, že komerční komplex centra Tangye zcela vstoupil do „shnilé“ fáze.
V očích obyvatel oblasti Tangye je komerční komplex centra Tangye lepší a byl kdysi známý jako „Tangye West Gate“.Komerční kancelář Century Avenue je dobře prodána a dav zaměstnanosti je postupně plně baculatý, ale postrádá velké komerční komplexy.
„Pokaždé, když jdu na toto místo, opravdu se cítím nepříjemně. Umístění shnilého ocasu zde do tak dobré pozice vážně ovlivňuje obraz nového města Tang Ye.“ při procházení.
Výsledkem je, že majitelé hledali pomoc ven.Reportér zjistil ve vládní vývěsní radě a na sociální platformě, že komentáře a diskuse občanů o otázce obchodních komplexů Tangye Center nejsou neobvyklé.
Dne 28. listopadu 2023 na vedení lidové denní čtvrti v Licheng District, Housing and Urban -Leveral Development Bureau of Licheng District, Jinan City reagoval na pozastavení komerčního komplexu Tangye Center: po ověření kontaktu po kontaktu po kontaktu s kontaktem Vývojář vývojář uvedl, že projekt je v současné době ve stavu pozastavení kvůli nepříznivým faktorům, jako jsou vlastní důvody rozvoje podniku a tržní prostředí.V současné době bylo dokončeno 95 % celkového smluvního projektu. Investiční podnikání bude spuštěno.
Projekt byl „snadno zvládnutelný“
Životopis nebo očekávaný
Proč by měly komerční komplexy, které byly dodány v roce 2020, proč se komerční komplex Tangye Center zastavil po mnoho let?Kde je projekt uvízl?Kdy mohu obnovit práci?
11. dubna reportér zavolal pozastavení komerčního komplexu Tangye Center, aby zavolal Komunitní sousedský výbor Tangye Street, Licheng District, Licheng District, Jinan City, Jinan City.
„Jsme také velmi nervózní. Jak komerční komplex, tak pátý stavební byt patří vývojáři. Od září loňského roku jsme každý měsíc přijali řadu burz s otevřenou metodou s rozhovory nebo telefonní kontakty, abychom je vyzvali k nim Pokračovat v práci Zaměstnanci Komunitního sousedského výboru Tangfu Mansion uvedli, že realitní společnost dříve pozastavila práci kvůli rozbitému kapitálovému řetězci.
Výše uvedený personál uvedl, že hlavní tělo bylo v podstatě dokončeno a zanechal pouze vrchol.Nyní vývojáři hledají stavební jednotky, které by prováděly vnitřní a venkovní dekoraci, a plánují začít znovu a znovu.“Dodávka bytů, obchodů a podzemních garáží může být otevřena v blízké budoucnosti.“
Ve skutečnosti se během období pozastavení projekt Tangye Central Commercial Comnecteru také posunul směrem k silnici „Yi Lord“.
„V roce 2023 Vanke prodal veškerý vlastní společnost Tangye Central Complex pro osobní společnost.“ byl stažen jeden po druhém.
11. dubna zaměstnanci, kteří se podívali na staveniště, novinářům řekli, že staveniště je ve stavu, o které se nikdo nestará, a před několika dny najal bezpečnostního důstojníka.Od začátku roku si někteří pracovníci postavili podzemní garáž budovy 5 bytu.“Tento rok bude určitě pokračovat v práci, nemělo by to být příliš dlouhé.“
15. dubna reportér kontaktoval nového vývojáře komerčního komplexu Tangye Center, Li Xinghong, zákonný zástupce společnosti Shandong Longao Real Estate Co., Ltd.Li Xinghong uvedl, že od února 2024 začali pracovníci vstoupit do výstavby.„Nyní někdo pracuje a někteří lidé a byty dělají jeden po druhém. Po několika dnech budou formality obnoveny ve velké oblasti.“
To bylo potvrzeno u zaměstnanců Jinan Housing and Construction Bureau.“V současné době dokončil Jinan Vanke Zhongxiang Real Estate, Ltd.
Pokud jde o pokrok komerčních komplexů Tangye Center, bude Evening News Qilu · Qilu Yiyi Reporter nadále věnovat pozornost.
Novinářský kanál Reporting Channel: Stáhněte si aplikaci „Qilu One“ nebo hledejte WeChat Mini -Program „Qilu One Point“, 800 reportérů v provincii čeká na vás, abyste se nahlásili online!
Zpráva/zpětná vazba