Vynaložte veškeré úsilí k vytvoření pohodlného turistického prostředí.

Vynaložte veškeré úsilí k vytvoření pohodlného turistického prostředí.

Výbor pro provinční stranu Zvláštní schůzka výzkumu a nasazení práce „1. května“

Podle nabídky produktů s vysokou kvalitou cestovního ruchu a uvítací dovolenou

Snažte se vybudovat pohodlné turistické prostředí

25. dubna se komise provinční strany uspořádala zvláštní schůzku, aby poslouchala zprávy o prázdninách „1. května“ a po svátcích a nahlásila podávání zpráv o spotřebě cestovního ruchu, dohledu nad cestovním ruchem a zlepšení záruky služeb na studiu studia další krok.

Feng Fei, tajemník provinční strany, předsedal schůzi a zúčastnil se Liu Xiaoming, zástupce tajemníka provinční strany a guvernéra Liu Xiaoming.Provinční a kulturní oddělení, provinční ministerstvo obchodu, provinční ministerstvo dopravy a provinční tržní dozorce informovaly o situaci marketingu cestovního ruchu, propagace spotřeby, dopravních služeb a dohledu nad cestovním ruchem po dovolené. a záruka služby na zlepšení práce.

Setkání poukázalo na to, že spotřeba cestovního ruchu hraje silnou roli při protahování hospodářského růstu-

Musíme pochopit dovolenou „May Day“, abychom podpořili spotřebu, dodržovali cílovou orientaci, posílili komunikaci a koordinaci, sledovali cílovou skupinu zákazníků a poskytli prázdninám vysoce kvalitní turistické produkty

Musíme přijmout několik opatření, abychom vybudovali pohodlné turné, i nadále pracovat na obou stranách nabídky a poptávky, uspokojit poptávku spotřebitelů s různými scénami, dále uvolnit potenciál spotřeby cestovního ruchu a vyvinout veškeré úsilí k vybudování pohodlného cestovního prostředí.

Je nutné posílit plánování a jít ven, přesně studovat vrcholnou turistickou situaci a připravit se na plné přípravy, posílit pokyny poptávky a účinně zlepšit úroveň vstupu a odchodu turistů a ukončení turistů a cestovního ruchu.

Je nutné udržovat spodní hranici, aby se zajistila bezpečnost, posílila nouzové práce a povinnost a vykonávat dobrou práci v oblasti silničního provozu, bezpečnosti cestovního ruchu, brodění bezpečnosti, prevence požáru les .

Aby se posílila publicita a vedení, musí města a kraje plánovat a pečlivě se připravit předem na zahájení dalšího turistického a výhodného opatření, zlepšit mechanismus odezvy výzkumu a úsudku veřejného mínění, odblokovací turistické stížnosti, aktivně reagovat na sociální obavy a vytvořit a Dobré turistické a spotřebitelské prostředí.

Je nutné provádět aktivitu „Propagační rok spotřeby“ a pečlivě naplánovat tematické aktivity, jako jsou „Témata s tématy, aktivity s Měsícem a Měsícem a scéna týdenního týdne“. Spotřeby, stimulovat novou kinetickou energii a tvarovat nové výhody.