Ministerstvo školství: Koncentrované školení 300 učitelů primárních a středních škol

Původní název:
Ministerstvo školství: Koncentrované školení 300 učitelů primárních a středních škol
Denní lidová online, Peking, 15. května (reportér Li Yihuan), se reportér od ministerstva školství naučil, že za účelem důrazně propagace ducha pedagogů a usiloval o vybudování týmu vysoce kvalitních učitelů a ředitelů, ministerstva v ministerstvu Vzdělávání vydalo oznámení o nasazení a implementaci nového období primárních a středních škol v nové éře.Podle oznámení se ministerstvo školství letos plánuje spoléhat na školící základnu na provedení tříletého centralizovaného školení na vybraných 300 vynikajících a středních školách.
Školením „dvojitého programu“, objekty, jsou tajemníci učitelů a stran, náčelníci kampusu a sekretáři strany, náčelníci kampusu a učitelé, kteří se zabývají vzděláváním a výukou výzkumu a průvodce front -line praxe.Současně byla přidána řada vysokorychlostních univerzit jako „dvojitý programový program“ -hlavní školicí základna pro provádění školení.
Příslušná osoba odpovědná za ministerstvo školství uvedla, že nový „plán dvojitého jména“ aktivně propaguje výstavbu slavných učitelů a ředitelů studií, prozkoumá školení a vedoucí mechanismus školení a vede vedení slavných učitelů, a propagovat spolupráci týmu slavných učitelů a páteřních učitelů a ředitelů v regionu. a klíč k klíčovým okresům okresu bude stanoven k zavedení praktického bodu v národním a venkovském omlazení. a schopnosti školení slavných učitelů a ředitelů, založení online studia na národní primární a střední škole inteligentního vzdělávání a absorbují národní učitele, aby se účastnili účasti národních učitelů k účasti, provádění vzdálené přípravy, online výuky a výzkumu a sdílet vysoce kvalitní vzdělávání a výuku.
Zdroj: People’s Daily Online
Zpráva/zpětná vazba