Zda musí být odborníci projednáni o zotavení 1. května zlatého týdne

Včera ráno byly hlavní portály reprodukovány v titulcích „Návrhy národních prázdnin k úpravě a prodloužení květnového dne“.Článek jasně zmiňuje: „V reakci na problém zlatého týdne letošního národního úřadu navrhl urychlit implementaci placeného prázdninového systému a zahájil studium mechanismu cestování z Golden Week z Golden Week. Vy. Vy. Vy. Vy. Vy. Vy. Vy. Vy. Může se přizpůsobit a prodloužit dovolenou v květnu koordinací a Teng na další svátky a víkendy a vytvořit několik periody oken, takže masy mají flexibilní doba cestování. “

V včerejším poledne vydala Národní správa cestovního ruchu prohlášení „Národní prázdninový úřad neupravoval názory na svátky v květnu“ prostřednictvím svých oficiálních webových stránek.Mluvčí Národní správy cestovního ruchu v prohlášení jasně uvedl: „Několik webových stránek dnes zveřejněných nebo repostovalo článek s názvem„ Návrhy státní prázdniny a přizpůsobení a mírné prodloužení dovolené v květnu “. to.

V tomto ohledu Liu Deqian, zástupce ředitele výzkumného centra cestovního ruchu Čínské akademie sociálních věd, uvedl, že obnovení zlatého týdne „1. května“ a přizpůsobení svátků bylo skutečně projednáno mnohokrát, ale je omezeno na to, ale je omezeno na to fáze diskuse mezi odborníky a vědci.Národní prázdninový úřad, jako relevantní národní oddělení, to nelze předložit nebo doporučit před získáním povolení nadřízených orgánů. oddělení.

„1. května“ byl zrušen a jako legální svátky byly přidány tradiční festivaly, jako je Qingming, Dragon Boat Festival a Mid -Autumn Festival.

Hledisko pk

Včerejší zprávy způsobily, že mnoho odborníků diskutovalo o tvrdých diskusích o otázkách, jako je „zda obnovit zlatý týden 1. května“.Mezi nimi odborníci na „zotavení“ věří, že obnova zlatého týdne „1. května“ výrazně zmírní současnou situaci „jedenáctého“ studny; a poukazujte na konstrukci infrastruktury scénického místa, jak implementovat témata, jako jsou placené systémy dovolené.

□ „Recovery“ frakce

Chcete -li obnovit dovolenou v květnu, musíte přidat Golden Week Nový rok

Liu Deqian zástupce ředitele výzkumného střediska pro cestovní ruch Čínské akademie sociálních věd

Předvídatelná popularita trhu s cestovním ruchem během Mid -Autumn Festival Golden Week.Když se dlouho -akumulovaná ochota cestování cestovat se setkala s různými příznivými politikami a „nejdelším zlatým týdnem“, není překvapivé, že se v historii objevil nejmocnější jev „vyfukovací“ „.

Po zrušení zlatého týdne „1. května“ v mé zemi má každý rok „jedenáctý“ zlatý týden, domácí cestovní ruch silnou růstovou dynamiku. v předchozích letech.Je zřejmé, že mnoho turistů, kteří původně cestovali 1. května zlatý týden, se obrátilo na „jedenáctý“ zlatý týden.Při pohledu na počet lidí z domácího cestovního ruchu od roku 2003 do roku 2011 je vidět, že počet domácích cestovního ruchu se od roku 2008 zpomalil po celý rok, takže lze vypočítat, že počet turistů v „11.“ zlatém týdnu je mezi celkový počet lidí po celý rok.Během „jedenáctého“ zlatého týdne v roce 2011 obdrželo celkem 302 milionů turistů po celé zemi za stejné období v loňském roce 18,8%. Holiday nebyl vyřešen.

Obnovení zlatého týdne „1. května“ co nejdříve tedy bezpochyby výrazně výrazně zmírní přeplněný status hlavních turistických měst a malebných míst a hraje dobrou roli při potápění.Kromě toho se doporučuje udržet malé svátky a zvýšit zlatý týden novoročního dne současně, protože pokud se před jarním festivalem nepřidá dlouhá dovolená, bude to odkloněno na navrátilci. Zlatý týden.

Důležitým úkolem je mít v květnu dlouhou dovolenou

Zvláštní výzkumný pracovník Liu Simin ve výzkumném středisku cestovního ruchu Čínské akademie sociálních věd

Koncentrované cestování zlatého týdne je ve skutečnosti racionální volbou.Zlatý týden byl více než 10 let.Během jarního festivalu se nemusíte vzít placenou dovolenou a musíte se vrátit, pokud si neuvědomíte dlouhou dovolenou, kdy to bude dosaženo?

Důležitým úkolem je „povodňové propuštění“.Po zrušení dovolené „1. května“ bylo méně „povodňové propuštění“.

Dříve se říká o „vrcholné dovolené“, která se chystá rozdělit na 7 dní před a po celé dovolené.Zaměstnanci a zaměstnavatelé určují datum dovolené na základě jednotlivých žádostí a jednání mezi oběma stranami, které mají odklonit.Je to však samozřejmost, že to může způsobit, že je to například řeka Yangtze, například v Jiangnanu, například řeka Yangtze.Pro jednotku nebo instituci je obtížné dosáhnout normálního provozu, když pouze polovina lidí, a náklady na tuto společnost jsou příliš velké.

□ „Klidná“ frakce Pro zvýšení používání zlatých týdnů je klíč nucená placená dovolená

Wang Fude Peking Druhý institut pro cizí jazyk Institute pro vývoj vývoje cestovního ruchu zástupce děkana

Je zbytečné přidat 4 zlatý týden.

Nejedná se o problém obnovení 1. května zlatého týdne.I když se přidají další 4 zlaté týdny, nemá to žádný účinek a bude to tak přeplněné jako „jedenáct“ jako obvykle.V současné době je jediným protijedem, že země může v některých oborech prosazovat systém placeného dovolené, jako jsou státní úředníci nebo zaměstnanci velkých státních podniků.

Není obtížné vidět z letošního zlatého týdne. Kořenová příčina, protože čínští turisté nejsou hloupí, budou mít své vlastní plány.

Současně je také nutné zmínit, že zlatý týden je nepopiratelný, že v předchozích letech hrál pozitivní roli, jako je propagace ekonomiky a řízení spotřeby, ale zlatý týden nyní více odráží nevýhody.

Jako příklad, který je příkladem, konstrukce různých infrastruktury, jako je ubytování, stravování a další infrastruktury, nesplňuje standardy provozu zlatého týdne, ale je nemožné, aby scénické místo plánovalo a stavělo podle Ultra – vysoký provoz, takže nosnost je nevyhnutelná.Ohrožoval dokonce normální život obyvatel v cíli.Během „jedenáctého“ období letošního roku si obyvatelé Gulangyu stěžovali, že mořské plody na trhu jedeny turisty.

Informace asymetrické přetížení zlatého týdne

Dean of Dai bin China China Tourism Research Institute

Super zatížení zlatého týdne ve skutečnosti souvisí s asymetrickými informacemi.

Posílení úlohy informačních technologií v oblasti řízení cestovního ruchu může rozšířit komunikační kanály, účinně vyřešit problém asymetrie informací o cestovním ruchu a zvyšovat pohodlněji porozumění přijímání turistů v malebné oblasti.

Ze zkušeností s rozvinutými zeměmi může používání informačních technologií provádět hostující služby a může také uspokojit komplexní potřeby provozu, ubytování, zábavy, plateb a další posloupnosti během turistů, aby spotřebitelé mohli v časovém časopisu získat komplexní informace v mateřské oblasti včas Snižovat slepotu spotřebitelského cestování.

□ Obtížnost

Implementace placené dovolené je obtížné platit ve věku mezd

Dlouhá dovolená právě učinila systém placené dovolené zaměřené na mnoho pracovníků.Odborník ve společnosti Čínské pracovní asociace včera řekl, že zaměstnanci si během roční prázdninové období užili stejný příjmy z platu a hromadění kumulativní práce zaměstnanců.

Firemní lidské bytosti snižují věk pracovního věku

Odborník uvedl, že „předpisy o platbě zaměstnance ročně„ jasně stanoví, že „zaměstnanci si užívají stejný příjmy z platu během roční dovolené“ a „pokud nahromaděná práce zaměstnanců pracuje 1 rok a méně než 10 let , každoroční dovolená 5 let, 5 roční dovolené 5;

Podle zpráv je „nařízení o platbě platby za platbu“ prováděno ve vládních agenturách a státních podnicích a obvykle se s nimi nesetkají příliš velký odpor.Hlavním problémem je implementace neveřejných podniků s velkým počtem zaměstnanců.Na jedné straně zaměstnanci získávají pouze příjmy mezd během běžné pracovní doby během každoroční dovolené.Na druhé straně některé jednotky zvažují problém rostoucích pracovních nákladů.

Porušení základního platu na dovolenou

Odborní analýza, bez ohledu na to, že v současné tržní ekonomice nebo z právního hlediska neexistuje koncept „základního platu“.Ačkoli některé jednotky, které implementují dílnu, podle předpisů stanoví „základní plat“ pro zaměstnance, „zaměstnanci si užívají stejný příjem z platu jako běžné pracovní období během každoroční dovolené“, jakákoli ze spuštěného „základního platu“ „,„ Základní plat “,„ Základní plat “,„ Základní plat “,„ Základní plat “,„ Základní plat “,„ Základní plat “,„ Základní plat “,„ Základní plat “a„ Základní plat “. Plat „a„ minimální mzda “je nezákonné.

Odborníci naznačují, že příslušná oddělení společně urychlí provádění placeného prázdninového systému, odblokovacích kanálů, zvýšení sankcí pro nelegální podniky, zvyšuje nelegální náklady a postupně zlepšuje implementační prostředí placeného prázdninového systému.

Náš reportér Tian Hu Zhao Peng Komplexní zpráva Ren Mengzhen