Oznámení o zřízení třetí dávky pobočky „100 Graduate Models Party Strany“ a „Top 100 absolventských modelů členů“ vytvoření tvorby třetí dávky národních vysokých škol a univerzit

Oddělení vzdělávacích pracovních výborů stranických výborů různých provincií, autonomních regionů a obcí přímo pod ústřední vládou a vzdělávacím úřadem pro výrobu a stavební sbor Xinjiang.

  Podle „Oznámení generálního úřadu ministerstva školství o založení třetí dávky pobočky„ 100 Graduate Models Party “a„ Top 100 absolventských modelů členů “vytvoření pobočky„ Top 100 Graduate Model Branch “( Oznámení o 100 modelech člena postgraduální strany „(Oddělení výuky a Silita [2023] č. 16, dále jen„ oznámení “), publicita, publicita, koncentrační setkání a výsledky výsledků organizace, výběr společnosti 100 poboček absolventských modelů a 100 členů postgraduální strany a seznam je nyní oznámen (viz příloha 1, příloha 2).Relevantní dohody a požadavky jsou následující.

  1. Pěstujte a vytvářejte pečlivě

  Pobočky strany a členové strany každého postgraduálního studenta musí vykonávat práci na kultivaci a tvorbě v souladu s požadavky „oznámení“.Pobočka modelu modelu modelu musí svědomitě studovat a implementovat nejvyšší vůdce nové éry socialismu s čínskými charakteristikami, se zaměřením na zkoumání přísného života organizace pobočky, inovativní metody pracovních prací, obohacují tematické praxe a zvýšenou kapacitu služeb a zvýšenou službu Služby.Pacesettery členů strany se zaměřují na teoretického komunikátora strany, hlavní sílu země, aby se podává zprávu zemi, vůdce společnosti, vůdce společnosti a vůdce mladých studentů, aby provedli své studium a praktikovat.Titulní centrum uspořádá pobočky modelových stran a zástupce členů stran, aby provedli aktivity denního dne, pobočky modelových stran, které přednášejí na mikropřízdních kurzech; Provádějte regionální společnou konstrukci a předávejte kapely.Časopis „Čínský postgraduální student“ a veřejný účet WeChat zveřejní speciální publikace a otevřené sloupce a přijmou různé způsoby, jak propagovat a nahlásit styl pobočky postgraduálního modelu a listiny členů strany.Národní vysokoškolská síť ideologické a politické práce (http://www.sizhengwang.cn/) zřídí pracovní platformu (oznámení o přihlašovacím účtu platformy).

  2. Posilujte organizační řízení

  Pobočky absolventských modelových stran a vzdělávací pracovní oddělení členy stran a výbory pro vysokoškolské strany ve Výboru pro místní strany musí stanovit normální mechanismus, posílit normalizované pokyny, včas vyřešit obtíže a problémy, s nimiž se setkávají v procesu kultivace a tvorby, poskytovat nezbytné podpůrné prostředky, poskytovat nezbytné podpůrné prostředky, poskytovat nezbytné podpůrné prostředky. Podmínky zdrojů atd. Záruka podpory.Je nutné posílit pěstování hodnocení správy práce, zaměřit se na objevování kondenzace a publicity a propagace a prokázat celkové zlepšení stavebních prací po absolventské straně.

  3. Kontaktní informace 

  Středisko pro rozvoj titulu a postgraduálního vzdělávání Ministerstva školství: 010-82370827;

  Národní síť ideologické a politické práce: 010-56803673;

  Ministerstvo ideologické a politické práce ministerstva školství: 010-660966675.

  Připojení: 1. Třetí šarže ze seznamu tvorby pobočky „pobočky 100 absolventských modelů“ třetí dávky národních univerzit v zemi

     2. Třetí dávka seznamu „100 členů postgraduální strany“

Ministerstvo školství